lauantai 24. marraskuuta 2018

Ensimmäinen kosmetiikkajoulukalenterini


Olen harkinnut kosmetiikkajoulukalenterin hommaamista joka vuosi niin kauan, kun niitä on ollut täällä kotomaassa myynnissä. Aina olen kuitenkin viime metreillä skipannut hankkimisen syystä tai toisesta. Yleensä syynä on ollut tiukka budjetti ja/tai haluttomuus maksaa itselleni ns. turhista jutuista, joita budjettiin sopivimmat kalenterit ovat sisältäneet mielestäni liikaa. Turhakkeita itselleni ovat mm. tarrat, pakettikortit, pinnit ym. hiushärpäkkeet, kynsiviilat, avaimenperät jne. Ymmärrän kyllä, että huokeammissa kalenterivaihtoehdoissa niitäkin on jouduttu ymppäämään kokonaisuuteen mukaan, jotta hinta pysyy aisoissa, mutta enintään pari luukkua tällaista oheistavaraa on mielestäni riittävästi (riippuen vähän siitäkin mitä se on). En myöskään haluaisi saada samasta kalenterista esimerkiksi useampaa kynsilakkaa tai rajauskynää vaan kaipaan vaihtelua sisällön suhteen.

Tänä vuonna tajusin, että jos jään aina jahkailemaan en saa kalenteria koskaan hommatuksi eli nyt on vihdoinkin sen aika. Ritualsin ja Biothermin versiot kiinnostivat erityisesti, mutta niiden kohdalla hinta vielä mietitytti. Lumenekin oli myös yksi vakavasti harkittava vaihtoehto (ei kovin edullinen sekään ellei onnistu hankkimaan jostain alesta). Näiden ohitse kiilasi sattumalta amazon.de:ssa bongaamani yllättäjä, nimittäin Alverden Beautiful Christmas adventtikalenteri.


Alverde on saksalaisen DM -kauppaketjun oma luonnonkosmetiikkamerkki (todella edullinen sellainen) ja se on meikäläiselle tähän saakka tuttu vain satunnaisista blogeista (joissa on ollut esillä Keski-Euroopan reissuilta haalittua kosmetiikkaa). Hintaa kalenterilla oli ainakin tällä yhdellä amazon myyjällä 34,95 e, jonka päälle tuli myös kyseisen myyjän 11 euron posti-/lähetyskulut. Eipä tuo nyt kovin paljon edullisemmaksi tullut kuin nuo aiemmin mainitsemani vaihtoehdot, mutta minkäs teet, kun merkkiä ei ole täällä päin missään tarjolla ja olen halunnut päästä Alverdea kokeilemaan jo pitkään. Kalenterin kyljessä on hintalappu 19,95 e, eli sen verran se varmaan maksaisi suoraan DM -myymälästä ostettuna.


Kalenterin mitat ovat 56x40x4 cm. Sisältö paljastetaan paketin mukana olleessa kalenterin kokoisessa "julisteessa" ja onhan se tietysti nähtävissä netissäkin. Sen verran sitä kurkin jo ennen tilaamista, että sain selville onko mukana paljonkin "täytetilpehööriä" (eli muuta kuin kosmetiikkaa) ja sitä oli pikaisella vilkaisulla kolmessa luukussa, mikä on juuri ja juuri siedettävissä määrin. Muu sisältö oli mini- ja näytekokoisia ihonhoito- ja suihkutuotteita yms., mutta värikosmetiikkaa ei muistaakseni ollut laisinkaan.

Nyt vaan joulukuuta odottelemaan, että pääsen tämän korkkaamaan :)

2 kommenttia:

  1. Oletpa onnistunut löytämään aivan uniikin kosmetiikkakalenterin vastapainona monille muille kosmetiikkakalentereille, joita mainostetaan joka puolella:) Todella kiinnostava merkki ja odotankin tässä omasta puolestani myös innolla, mitä kalenteristasi löytyy;) Itse en hanki yhtäkään kosmetiikkakalenteria, mutta kivahan niistä on lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luukkujen availussa on mukana pientä lisäjännitystä, kun ei ole itselleni entuudestaan tuttu merkki kyseessä :) Postailen varmaankin jossain vaiheessa vielä mietteitä kalenterin sisällöstä.

      Poista