perjantai 2. marraskuuta 2018

Loppuneet 10/2018


Oriflame Love Nature Nettle & Lemon shampoo rasvoittuville hiuksille pesi tukan putipuhtaaksi. Liian tiuhaan käytettynä tuntui kuivattavan hiuksiani ja sai ne myös melkoiseen takkuun pesun jälkeen, mutta oli ihan pätevä tehokkaampi shampoo satunnaiseen käyttöön (tarvitsi vaan peräänsä kunnolla hoitavan hoitsikan). Plussaa raikkaasta sitrustuoksusta, silikonittomuudesta sekä biohajoavuudesta.

Cutrin Colorism shampoo (75 ml:n matkakoko) soveltuu värjätyille, normaaleille ja hennoille hiuksille. Shampoon sisältämä Arctic Active -yhdiste (jossa on vadelma- ja silkkiproteiinia) parantaa hiusten käsiteltävyyttä sekä ylläpitää niiden kosteustasapainoa. Shampoon luvataan ylläpitävän myös hiusten väriä sekä kirkautta. Tuoksuu ihanan vadelmaiselle ja tekee sen mitä lupaileekin. Tämä on erittäin mieluinen tuote, kuten koko Colorism-sarja yleensäkin.

COLAB Extreme Volume Paris kuivashampoo. Nämä merkin tuuheuttavat kuivikset hoitavat hommansa hyvin, mutta tummatukkaisena joutuu jonkin aikaa pöyhimään ja harjaamaan suihkeen jättämää vaaleaa värjäytymää hiuksista pois. Tämä ei ikävä kyllä ollut tuoksultaan merkin parhaimmistoa. Ruusu, jasmiini plus patsuli on periaatteessa kiva yhdistelmä, mutta tuoksu muuttui nopeasti omituisen tunkkaiseksi. Onneksi ei tökkinyt niin pahasti että ei olisi pystynyt käyttämään. En osta tässä tuoksussa enää uudelleen.


Avon Absolute Perfection BB hoitoaine oli hoitavaa ja silottavaa sorttia, joten liian tiuhaan käytettynä latisti tukkaani. Pesevämmän shampoon kaverina toisinaan käyteltynä oli ihan jees, mutta yksi puteli tätä silikonisen tuntuista hoitsikkaa riitti meikäläiselle eli ei jatkoon.

Cien Oil Care Hair BB Cream tuoksui erittäin voimakkaasti, joten välillä oli aikoja jolloin ei tehnyt lainkaan mieli hölvätä voidetta hiuksiin. Makea tuoksu jäi tukkaan, joskin se hieman hälveni kun käytöstä alkoi olemaan tovi. Hoitavan oloinen hiusten "bb"voide rasvoitti hiukset nopeasti, jos tuli annosteltua vähänkään reilummin tai laitoin sitä kuiviin hiuksiin. Pesun jälkeen oli ihan oiva apu hiusten selvittelyssä, mutta en ostaisi uudelleen, vaikka ilmestyisikin jälleen Lidlin hyllyyn (ei kuulu vakio valikoimaan).


Candy Shower Vanilla Cupcake suihkusaippua. Pehmeä vaniljainen tuoksu, joka ei ollut överi makea. Koostumukseltaan oikein mainiota (ei liian lirua) ja pumppuputeli oli käytännöllinen. Tykkäsin, kuten tykkään merkin käsisaippuoistakin.

Rexona tropical power fruits & fresness suihkusaippua. Ihan ok. Tuoksu oli vaan odotuksiini nähden vähän pliisu. Se kyllä saattoi johtua siitä, että oli "laimentunut/haihtunut" (onkohan tuo edes mahdollista :D?), sillä korkattu puteli vietti välillä jemmoissa pitkän tovin odottelemassa aikaansa.

Palmolive Sensitive Skin Milk Proteins Shower Cream on vanha tuttu vuosien takaa ja pitkästä aikaa tuli jälleen yksi puteli käytettyä. Suihkusaippuassa on itseäni viehättävä puhtaan pehmeä ja saippuamaisen raikas tuoksu. Ei tunnu kuivattavan kroppaa ja vartalon iho tuntuu miellyttävältä pesun jälkeen. Tämä on lempparini Palmoliven tuotteista.

Yves Rocher Jardins du Monde Pomegranate from Spain Energizing Shower Gel. Tässä tuoksu oli raikas sekä "kirpsakka" ja itsehän tykkään eniten granaattiompun tuoksusta yhdistelmässä, jossa on mukana jotain makeaa tai kukkaista tms. vivahdetta. Ei siis oikein innostanut ja omasta mielestä tuoksu jäi pelkkänä granaattiomenana jotenkin tylsäksi. No, tulipahan kokeiltua.

Treacle Moon warm cinnamon nights bath and shower gel (60 ml). Lämpimän mausteinen tuoksu oli toisinaan ihana, mutta joskus taas ei oikein iskenyt. Tällaisen minipullon kulutin silti oikein mielelläni, mutta isomman putelin kanssa saattaisi tehdä jo tiukempaa. Omasta mielestä hyvinkin "jouluinen" tuoksu sopi oikein hienosti tähän vuodenaikaan (joulua jo odotellessa...).


Method botanical garden hand wash. Kukkaisen tuoksuinen käsisaippua. Plussaa ropisee ympäristöystävällisyydestä ja eläinkokeettomuudesta.


Avon planet spa Blissfully Nourishing Nail Spa Paraffin Mask. Ohjeistuksen mukaan tätä suositellaan käyttettävän naamiona. Ensin laitetaan voidetta runsaasti käsiin/jalkoihin, annetaan vaikuttaa jokusen aikaa lämpimän pyyhkeen tai sukkien/hansikkaiden sisällä ja pyyhitään pois. Itsehän en jaksanut moiseen ryhtyä vaan käytin tätä jalka- ja käsivoiteena iltaisin suht hillitysti annostellen. Ehkä ei ollut tehokkaimmillaan voiteen tapaisesti käytettynä, mutta ihan kivasti silotti ainakin käsien ihoa. Ei siis aivan ihan minun juttuni (varsinkaan kun en edes käyttänyt tarkoitetulla tavalla).


Cattier Purifying Gel Cream Puhdistava kasvogeeli. Puhdistava, kosteuttava ja kiiltoa vähentävä kasvogeeli oli itselläni käytössä kuuriluonteisesti tai täsmähoitona tarpeen mukaan. Tämä tuntui omalla kohdalla "nostavan" ihonalaisia epäpuhtauksia hyvin esiin eli puhdistava ominaisuus ei ole tuulesta temmattu. Geeliksi tämä imeytyi iholle hitaasti ja iho tuntui pitkän aikaa laittamisen jälkeen tahmaiselta, joten päädyin käyttämään tätä seerumin tapaisesti (enimmäkseen T-alueella ja leukapielissä) kosteusvoiteen alla niinä hetkinä, kun iho oli epäpuhtaampi ja rasvaisempi. Kasvogeeli sisältää esimerkiksi aloe veraa, piparminttua ja appelsiininkukkaa, joten en tiedä mikä ainesosa aiheutti tuoksuun oudon ja omasta mielestäni jotenkin kamalan vivahteen (vaikka kaikki nuo edellä mainitut eivät mitenkään pahalle tuoksu). Omituisesta tuoksusta huolimatta pystyin kuitenkin käyttämään, mutta pääasiassa tuoksun vuoksi en hommaa uudelleen.

Lumene Hydra Drops Kosteuttava Yövoide herätti nostalgisia fiiliksiä pakkauksensa ja tuoksunsa puolesta. Täyteläinen ja todella kosteuttava voide oli satunnaisessa käytössä, koska sekaihoni ei kaipaa säännöllisesti aivan näin hoitavaa/kosteuttavaa rasvaa. Tätä ei taida saada enää mistään ja tämäkin puteli oli poistohintaisena ostettu jo vajaa parisen vuotta sitten.

Avon Anew Ultimate Multi-performance Eye system. Silmänympärysvoide purnukka oli kaksiosainen. Toisessa osassa oli voide ja toisessa "seerumi" tmv. boostaaja, jota laitettiin voiteen päälle. Itselläni jäi seerumipuoli lähes kokonaan käyttämättä, koska viitseliäisyys ei riittänyt kahden tuotteen käyttöön peräkkäin sy-aluella (yksi riittää varsin hyvin). Itse silmänympärysvoide oli täyteläistä ja ravitsevan tuntuista, joten käytin sitä iltaisin. Eipä tästä oikein muuta sanottavaa ole, ihan ok kaikkinensa vaikken tuota toista osiota juuri käyttänytkään (eli oli aika turha).


 Avon clearskin Instant Spot Treatment. Ei sen huonompi tai oleellisesti parempi kuin muutkaan käyttämäni vastaavat tuotteet. Nopeuttaa epäpuhtauksien paranemista, jos ei muuta.


Crazy Rumors Banana Split Lip Balm. Merkin huulirasvat ovat luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia ja eläinkokeettomia. Ne kosteuttavat ja pitävät huulet pehmeinä, joten ei ole moitittavaa (vaikka tämä ei kokeilemistani Crazy Rumorseista nyt aivan se suosikki versio ollutkaan) :)

KoneHELSINGIN huulirasva oli yllättävän kiva. Huulivoide oli valmistettu 95% luonnonmukaisista ainesosista ja se sisälsi E-vitamiinia, karitevoita sekä kosteuttavaa jojobaöljyä. Koostumukseltaan aika ohut ja kevyt, mutta tuntui silti pitävän huulet kuosissa. Tuoksu oli ananasmainen. Saatavuudesta en osaa sanoa sillä itse ostin tämän muinoin Tokmannilta, mutta en ole näitä siellä nähnyt enää aikoihin.

Vaseline vaseliini eli yleisvoiteiden peruskauraa. Toimii mm. suojaavana huulirasvana ja sopii kynsinauhoille sekä muille karhentumille. Sain purkin hieman yli puoleen väliin muutamassa vuodessa, joten en nyt niin hirmuisen ahkerasti tätä tule hölvänneeksi. En löytänyt purkista "parasta ennen"/säilyvyysaikaa, mutta joutuu poistoon, koska on ollut käytössä niin pitkään (vaikkei tässä mitään pilaantumisen merkkejä ole havaittavissa).


Avon MagiX prime and set spray oli käytössä iät ja ajat, koska monet meikinkiinnityssuihkeet olivat mieluisampia ja ajoivat tämän ohitse meikkipöydällä. Tämä oli kasvot kastelevaa sorttia, joten suihkuttelin ensin ilmaan ja asetin kasvot vasta sitten suihkepilven alle. Primerina en kokeillut. Meikinkiinnityksessä tämä oli loppujen lopuksi hyvinkin keskinkertainen.


Poistoon lähti pari aikansa palvellutta luomiväripalettia. Sleek Oh So Special -paletista löytyy oma postauksensa täältä. Ihan kiva paletti hintaisekseen, mutta alun innostuksen jälkeen ei tähän ole enää kovinkaan usein tullut tartuttua. Make Up Revolution Salvation Palette What You Waiting For? -paletti puhutteli aikoinaan paljonkin enemmän kuin nykyään. Paletissa oli omaan makuuni nähden liikaa kimaltavia/metallinhohtoisia sävyä ja parasta siinä olivatkin alimman rivin mattaiset sävyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti