keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Uusia hankintoja ruodinnassa


Zoevan siveltimet ovat kiinnostaneet jo pitkään, joten tilasin Bangerheadilta 221 Luxe Soft Crease ja 129 Luxe Fan siveltimet.



Fan-sivellintä ei itselläni ollut ja halusin sellaistakin kokeilla. Ajattelin tämän sopivan erityisesti korostustuotteiden laittamiseen ja siinä puuhassa tämä onkin ollut oikein mainio. Kyseisiin siveltimiin olen törmännyt lähinnä kauneusvloggaajien videoilla, mutta ne mitä olen tullut nähneeksi ovat olleet kooltaan isohkoja ja melko pulleita. Tämä Zoevan sivellin on siro ja sopivan pieni mieltymyksiini nähden. Harjasosa on aika ohut ja halutessaan tätä voi käyttää koko leveydeltään tai vaan tuota kapeaa kärkiosaa. Tai sitten molempia, kuten itse teen. Tuntuma kasvoilla on höyhenen kevyt ja tällä saa puuterimaiset highlighterit levittymään kauniisti. Lopputulos on mielestäni luonnollisempi kuin "jämäkämmillä" siveltimillä. Olen käyttänyt tätä myös hennosti hohtavien poskipunien kanssa menestyksekkäästi.


Luxe Soft Crease sivellin on omiaan luomivaon varjostamiseen. Kyllähän tällä saa luomivärin laitettua koko luomellekin, mutta siihen tarkoitukseen käytän mieluiten muita juuri tuohon puuhaan suunattuja siveltimiä. Voisin kuvata tätä sanalla "vanttera", koska on suht jämäkkä eikä ihan sieltä kapeimmasta päästä tässä sivellinkategoriassa. Ajaa asiansa joka tapauksessa hienosti. Nappaa väriä mukaansa hyvin ja levitys onnistuu vaivattomasti. Tässäkin harjakset ovat miellyttävän sileät.

Olen oikein tyytyväinen molempiin siveltimiin. Todennäköisesti tulen kuitenkin jatkossa hankkimaan lisää siveltimiä pikkaisen tyyriimmältä, mutta suurin piirtein samaa hintaluokkaa olevalta Sigmalta kuin Zoevalta.


Caudalie Beauty Elixir (30 ml) kasvosuihke löytyi niin ikään Bangerheadilta. Ja täytyy aivan ensiksi sanoa, että tässä on todella tymäkkä tuoksu. Tuoksuna ei ole vastenmielinen (piparminttu luonnonkosmetiikkamaisella yrttisellä vivahteella), mutta on vaan tosi voimakas. Pidättelen hengitystä (ja silmiä tiukasti kiinni niin kuin ohjeistuksessa kehoitetaan tekemään) aina jonkin aikaa, kun olen tätä suihkutellut. Suihke on hienojakoista sekä tasaista ja asettuu kasvoille niitä kastelematta. Omaan ihooni eliksiiri imeytyy hetkessä ja tuntuu rauhoittavan kosteuttavalta. Tätä voi käyttää kasvovoiteiden alla/päällä tehostamassa ihonhoitoa tai päivän aikana tarvittaessa virkistämässä ja "heleyttämässä" ihoa. Tuoksunsa ansiosta ainakin herättelee aamuisin tehokkaasti :D


We Care Iconin meikkimuna on muotoilultaan lähes identtinen Real Technicsin Miracle Complexion Spongen kanssa, mutta on inasen pallerompi. Ei ole kasteltuna yhtä joustava ja huokoinen verrokkinsa kanssa vaan tiiviimmän sekä hieman kovemman tuntuinen. Toimii ihan hyvin, mutta RT jatkaa edelleen suosikkinani. Sieni on ehtinyt jo värjääntymään voidemaisista poskipunista eikä sitä saa enää pesemällä täysin puhtaaksi. RT on ollut käytössä pidempään eikä se ole samalla tavoin imaissut väriä pintaansa. No, valkoinen ei ole muutenkaan se armollisin väri meikkisienille.

Citymarketin "löytöhyllyllä" komeili muutama kappale Lumenen Hydra Drops-sarjan Kosteuttavia Yövoiteita. Lumene uudistaa tuotteitaan ja niiden ulkoasuja niin rivakkaa tahtia, ettei menossa meinaa oikein pysyä perässä. Näitäkään voiteita en muista hetkeen nähneeni, mutta voihan olla etten ole riittävän tarkasti merkin valikoimaa tutkinut. Syyksi huomaamattomuuteeni veikkaan kuitenkin valkoista pahvirasiaa, joka ei ole mielenkiintoani suuremmin herättänyt (sininen "retro-purkki" olisi sen kyllä tehnyt).


Onneksi paikalla sattui tällä kertaa olemaan testerikin, koska sain tästä voimakkaan nostalgisen fiiliksen ja osaksi sen vuoksi päädyin tämän ostamaan :D Voide muistuttaa todella paljon (ellei ole jopa samaa tavaraa) joskus muinaisina aikoina käyttämääni Lumenen yövoidetta. Muistan, että äidilläkin oli se peilikaapissa, kun olin teini ja vasta aloittelemassa säännöllisempää ihonhoitoa. Tuoksu on sama ja purkkikin on samanvärinen kuin siihen aikaan. Tuoksu on, noh, "voidemainen" ja se on helposti tunnistettavissa Lumenen "sinipurkkiseksi" voiteeksi (ne jotka ovat tulleet käyttäneeksi ehkä ymmärtänevät mitä ajan takaa). Siinä on myös jotain rauhoittavaa, koska muistoissani se liittyy iltarutiineihin. Arvelisin, että tuoksu saattaa tosin olla joidenkin makuun liian "mummomainen".

Voide sopii normaalille sekä kuivalle ja myös herkälle iholle. Sisällöstä löytyy mm. mineraalipitoista, puhdasta lähdevettä ja ihoa suojaavaa kauramaitoa. Tämän kerrotaan säilyttävän ihon optimaalisen kosteuden, hoitavan ja tasapainottavan ihon luonnollista hyvinvointia.

Koostumus on pehmeän täyteläistä ja hoitavan oloista. On sekaiholleni hitusen liian tuhtia jokailtaiseen käyttöön, mutta toimii mallikkaasti silloin tällöin kun iho kaipaa perusteellista kosteutusta. Ei humahda ihoon kovin äkkiä, mutta yön aikana ehtii hyvin sen tekemään ja kasvot tuntuvat aamulla miellyttävän pehmeiltä.

4 kommenttia:

  1. Mulla on kaapissa tuo Caudalie Beauty Elixir. Ostin sen monien kehujen takia, mutta saa nähdä saanko tuoksusta aivastuskohtauksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla kyllä mahdollista :D En itsekään odottanut, että tuoksu olisi noin voimakas. Ei ole silti ärsyttänyt hengitysteitä, piparminttuisuus on pikemminkin avannut toisinaan tukossa olevaa nenääni :)

      Poista
  2. Zoevan siveltimet kiinnostaa kovasti, oikeastaan eniten luomivärit, joista postasit aiemmin (paletti siis). Fan-siveltimen mielekkyyttä olen pohtinut, enkä ole keksinyt sille käyttöä, mutta tuollainen sirompi yksilö toimii paremmin kuin ne muhkeammat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kaksi ainakin ovat hyviä ja toimivia siveltimiä :) Nyt kun sain tuon luomiväripaletin hankittua niin seuraavaksi tekisi mieli jotain merkin poskipunaa tai -palettia :D

      Tuolla fan-siveltimellä korostustuotteiden laittaminen on helppoa ja nopeaa. Jälki on myös nättiä, etenkin jos sattuu olemaan hillitymmän highlightin suosija.

      Poista