sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Ostoksia sieltä sun täältä



Citymarkettiin oli ilmestynyt Balmin Cube huulivoiteita (4,90 e/kpl). En ole aiemmin Balmin huulirasvoja käyttänytkään, joten nyt oli korkea aika siihenkin. Pisteitä eritoten siitä, että näistä löytyy myös suojakerroin SPF 15. Huulivoiteet sisältävät antioksidanttista E-vitamiinia, ravitsevaa karitevoita ja hoitavaa jojobaöljyä. Niiden avulla huulien pitäisi pysyä pehmeinä ja kosteutettuina. Koostumus ainakin on pehmeä ja huulille sulavan tuntuinen sekä muoto on näppärä levittämistä ajatellen. Tuoksu on tässä Roseberry versiossa makean marjainen. Entuudestaan aurinkosuojan antavia huulivoidepuikkoja itseltäni löytyisi kyllä Cieniltä, mutta ne eivät ikävä kyllä ole olleet huulituntumaltaan, hoitavuudeltaan ja koostumukseltaan oikein mieleeni.


Lumene Natural Code meikit olivat Plussa-kortilla -40% ja kassalle lähtikin söpö vaaleanpunainen 3D Glitter Polish kynsilakka (2,15 e). Sävy on 58 Pink Diamond. En (taaskaan) onnistunut kuvaamaan tätä niin, että kimaltelu tulisi kunnolla esiin, mutta blingin ystävät tästä mitä luultavimmin tykkäävät.


Prismassa huomasin, että Lumenen klassikko-sarjasta löytyy myös pari vartalovoidetta. Valintani oli kevyt & raikas normaalille iholle suunnattu versio, koska nopeasti imeytyvät ja kevyehköt kropan kosteuttajat ovat yleensäkin eniten mieleeni. Ihosta tulee tämän avulla hoidetun ja kosteutetun tuntuinen. Levittyy vaivattomasti eikä imeytymistä tarvitse erityisemmin odotella. Tuoksusta tulee mieleen sarjan puhdistusgeeli/kasvovesi eli se on raikas ja samalla kukkaisen makeahko. Tätä olen käyttänyt kyllä oikein mielellään, ei valittamista :) Hinta oli muistaakseni alle neljä euroa, joten on vielä edullistakin.

Kävin pikavisiitillä Jyväskylässä ja shoppailemaan ennätin vain Minimanissa parin ostoksen verran. Sieltä löytyy mm. essenceä, mutta päädyin lopulta ostamaan merkiltä vain quick dry top coatin. Muutamaa trend edition- kokoelmaakin oli tarjolla, mutta melkein kaikkia jäljellä olevia tuotteita oli selvästi testailtu ja sörkitty, joten ne eivät houkutelleet. En vaan kykene ymmärtämään miksi myyntikappaleita pitää näpelöidä. Murrr.


Klassikko sinänsä on myös Vaseline Intesive Care healthy hands, stronger nails käsivoide (taisi joskus olla nimeltään simppelimpi Hand & Nail). Tätähän on ollut siis myynnissä jo iät ja ajat, mutta vuosien saatossa nimen lisäksi uudistumista on tapahtunut ainakin pakkauksen osalta (sisällöstä en osaa sanoa). Oli aika, jolloin kyseistä käsirasvaa kului puteli toisensa perään, mutta sittemmin en ole tullut tätä ostaneeksi. Nyt palasin pitkästä aikaa vaihteeksi tähän. Tuoksu on samanlainen, jotta kaipa tämä suurimmalta osin on samaa tavaraa kuin ennenkin. Koostumus on kevyen lotionin oloista ja sopii suht normaali kunnossa oleville tassuille. Tykkään ihotuntumasta, kosteutustehoista ja miedosta tuoksusta eli on kaikin puolin perushyvä käsivoide.


Milanin Rose Powder Blushit ovat houkutelleet pitkään ja vihdoinkin sain sellaisen kotiutettua :) Näitä löytyi ihan sattumalta CDON:in kauneusosastolta (hintaa tällä oli 16,80 e) ja kun oli muutenkin tilaus lähtemässä niin samalla sitten hommasin :) Sävy 11 Blossomtime Rose on pinkin persikkainen ja hieman koralliin taittava tapaus (kuvassa näyttää pinkimmältä kuin todellisuudessa). En yleensä suosi persikan/korallin sävyjä (muutoin kuin toisinaan kesäisin), mutta päädyin tähän, koska tällaisia sävyjä ei itseltäni juurikaan löydy. Pigmenttiä on punassa riittävän hyvin vaikkei mikään superpigmenttinen olekaan. Koostumus on kauniin satiniinen sekä hennon "kultaisesti" hohtava/kuultava. Eli ehdottomasti peukku ylös tälle nätille ruusuposkipunalle.

Ulkona, reilummalla swatchauksella.

Sisällä, todella kevyesti pyyhkäistynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti