perjantai 19. toukokuuta 2017

Kesään varustautumista ja arvonnan voittaja

Hakusessa on ollut kesää varten joku kasvoille suunnattu aurinkosuoja. Yves Rocherilla sattui taas sopivasti olemaan kampanja, jossa ensimmäisen ostoskoriin klikatun tuotteen sai ilmaiseksi. Käytin tilaisuuden hyväkseni ja valitsin ilmaistuotteeksi aurinkosuojavoiteen.



Solaire Peau Parfaite Anti-Ageing aurinkosuoja kasvoille SPF 50+ vaikutti tuotekuvauksen perusteella lupaavalta. Verkkokaupan sivuilla kerrotaan, että "kevyt ja miellyttävä voide sisältää erittäin korkean UVA/UVB-suojan sekä anti-age-ainesosia, jotka ehkäisevät auringon aiheuttamien iän merkkien ja pigmenttiläiskien syntymistä. Tehokkaasti kosteuttava koostumus tekee ihosta lisäksi sileän, pehmeän ja kimmoisan". Tämän pitäisi myös korostaa ja tehostaa rusketusta/päivetystä. Ohjeissa neuvotaan laittamaan tätä teelusikallisen verran ja hivenen epäilyttää miten kasvoni tuon määrän onnistuvat kerralla imaisemaan. No katsellaan miten käy. Tuoksu muistuttaa joskus käyttäämääni YR:n aurinvoidetta, mutta tässä se vaikuttaa miedommalta eli tuskin on mitenkään häiritsevä kasvoillakaan.


Kesäisin käsidesiä kuluu enemmän, joten samaan syssyyn laitoin mukaan Botanical Expertise Hands Käsienpuhdistusgeelin (2,50 e).


Botanical Expertise Moisturizing Care Mist Aloe Vera Pulp (10,90 e) lupailee tehdä vartalon ihosta pehmeän sekä sileän tahmaamatta. Lämpimillä tai hiostavilla keleillä ei tee mieli vartaloa kovinkaan tuhdisti rasvailla, joten silloin tällaiset kevyet, hetkessä ihoon humahtavat ja samalla virkistävät kropan hoitotuotteet ovat huippuja.

Sorruin jälleen tilaamaan suihkugeelin (2,50 e). Tämän vuoden Summer Collectionin Parfymed Shower Gelissa tuoksuvat pirteä sitrus, kesän hedelmät ja raikas minttu. Koostumuksesssa on mukana luonnonmukaista ruiskaunokkivettä.


Lisäksi kaivelin jemmoistani esiin tulevaan vuodenaikaan sopivia tuotteita.

Cien Tropical Mango suihkusaippuassa on herkullisen hedelmäinen makea mangon tuoksu, joten se sopii mielestäni erityisen hyvin kesäisiin tunnelmiin.

I Love... Tropical Paradise suihkegeelistä käytin osan viime kesän aikoihin ja nyt on loppu putelin vuoro. Tuoksu on miedon trooppisen kukkainen kookoksisella vivahteella.

Minttuiset tapaukset tekevät suihkuhetkestä virkistävän ja samalla tulee mukavasti raikastunut olo. Organic Shopin Organic Mint & Lemongrass suhkugeeliä olen säilyttänyt jemmoissa kesää odottelemassa.


Aurinkorasvoja löytyy muutamia entuudestaan, mutta niiden tehot tosin arveluttavat. Niveat ovat olleet avattuna noin vuoden, joka on merkitty säilyvyysajaksi korkkaamisen jälkeen. Ja tuo kasvoille suunnattu voide ei hommassaan edes kovin hyvin toiminut (teki kasvot rasvaisen tuntuiseksi ja kiiltäviksi). Voisihan sitä käyttää dekolteella ja olkapäillä, mutta nuo alueet palavat itselläni herkästi, joten aurinkosuojan täytyy olla silloin voimissaan. Avonin Sun+ Pure & Sensitive SPF50 voiteen sain syksyllä avokin äidiltä, mutta en tiedä onko sitä avattu/kokeiltu. Taidankin suosiolla luopua Niveoista ja katsoa miten tuo Avon pelittää. Uutta aurinkovoidetta en välttämättä haluaisi hankkia, koska en auringonpalvomista juurikaan harrasta (kasvojen ohella suojaan mekko, -hame- ja toppikeleillä herkästi palavien alueiden lisäksi sääret sekä kädet) eli tuskin ehtisin putelia kesän aikana kuluttaa ja säilyvyys seuraavaan vuoteen on taas kyseenalainen.

Ja loppuun isot kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille :) Onnettarena toimi jälleen random.org. Voittaja on kommentti numero 4 eli Heli Heinonen. Paketti onkin jo laitettu matkalle :)


6 kommenttia:

  1. Kosteuttava vartalosuihke vaikuttaa ihanalta, ja pakkauskin on hyvin raikas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on juurikin raikkaan ja virkistävän tuntuista :) Sitä on kätevää suihkia myös selkäpuolelle, jonka rasvaus vaatii yleensä kurkottelemista ja vääntyilyä :D

      Poista
  2. Mä laitan kasvoillekin aurinkosuojaa kunnon läjän, koska kropalle neuvotaan laittamaan kunnon satsi ja lisäämään säännöllisesti. Olen kasvojen kohdalla noudattanut em. "mittaa" eli tuhti annos ja senhän meitsi osaa;) Aina on voiteet imeytyneet ja levittyneet lopulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kropalle mäkin hölvään aurinkosuojaa (no, ainakin omalla mittapuulla) kohtuullisen paljon. Jos kasvoni eivät ole kuivat niin eivät helposti "ota vastaan" reilumpaa määrää voidetta, mutta vaatinee sitten vaan kärsivällisyyttä odotella imeytymistä :D Aurinkovoiteita olisi kyllä hyvä käyttää ohjeistuksen mukaisesti, jotta saa tuotteesta optimaalisen hyödyn irti.

      Poista
  3. Kiitos kovasti ihanasta paketista joka tulikin nopeaan perille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mittään :) Kiva kuulla, että on saapunut ehjänä perille.

      Poista