keskiviikko 3. toukokuuta 2017

iHerb-tilaus

Pitkästä aikaa tein pienen tilauksen iHerb-nettikauppaan. Periaatteesta itseäni ärsyttää miettiä tullirajoja, koska en haluasi säätää mitään ylimääräistä verojen kanssa ja nostavathan ne sitten tilauksenkin hintaa (nykyään tulliasiat voi hoitaa käsittääkseni näppärästi ja helposti verkossa, mutta siitä huolimatta asiaa jotenkin vierastan). Silti kaikkea haluamaani ei vaan löydy suomalaisista kaupoista tai verkkopuljuista ja jos löytyykin, on hinta helposti moninkertainen. Siispä tilaukseen lähti tällä kertaa kevyitä tuotteita (jolloin postikulujen osuus on pienempi) ja sain tilauksen loppusumman olemaan kaikkineen noin kaksikymppiä.


Pääsyy tilaukseen oli e.l.f.in Hydrating Under Eye Primer, koska edellinen on lopuillaan. Suunnittelin tämän korvaajaksi TonyMolyn Panda Brightening Eye Base stickiä, mutta koska e.l.f. on eläinkokeeton vaihtoehto ja toimivaksi todettu, niin päädyin jälleen siihen.


Olen yrittänyt monta kertaa tilata e.l.f.in Acne Fighting Foundationia, mutta vaalein sävy on aina sivustolla käydessäni ollut loppu ja nyt se oli poistunut valikoimasta kokonaan. Höh. Jotain piti vielä merkiltä saada ja päädyin Small Tapered Brush siveltimeen. Useimmat käyttämäni merkin siveltimet ovat olleet ihan kelpoja ja juuri tällaista sivellintä ei minulla entuudestaan ollutkaan. Tämän kuvaillaan sopivan eritoten contouringiin, kiinnittämään silmänalusmeikin puuterin avulla ja jopa meikkivoiteen levitykseen. Itse hommasin tämän korostustuotteita ajatellen, mutta sopivan kokonsa vuoksi toimii hienosti silmänalusien puuteroinnissa. Harjakset ovat sileän sekä pehmeän tuntuiset ja myös korostustuotteet levittyvät tämän kanssa nätisti.


Verrokkina RT:n Setting Brush.

Physician's Formulalta olen jo pitkään halunnut kokeilla jotain. Monien tuotteiden nätti ulkoasu on ollut se ratkaisevin tekijä herättämään kiinnostuksen. Nude Wear Glowing Nude Blush (Rose) oli niin tyttömäisen söpö, että lankesin välittömästi sen nähtyäni. Ja tuo pieni rusetti, awww. Tällaiset monen sävyn yhdistelmät ovat mielestäni kivoja, koska niitä voi käyttää fiiliksen mukaan joko yksinään tai yhdessä.


Kuten nimestä voikin jo päätellä, mikään super pigmenttinen poskipuna ei ole kyseessä vaan tällä saa aikaiseksi hennon hohtavaa jälkeä. Lopputulos on luonnollisen raikas ja toki tätä pystyy kerrostamaan, jos kaipaa intensiivisempää lopputulosta. Poskipunan koostumus on pehmeää eikä se jauhoonnu/pölise ärsyttävästi plus väriä irtoaa pannusta vaivattomasti. Sävyjä oli hankala saada vangittua kuviin (eivät näytä ihan noin valjuilta todellisuudessa).



Rasiassa on toisella puolella itse poskipuna ja toisella peili sekä tilaa pienelle siveltimelle.

Sävyt erikseen.

Sävyt yhdessä.

iHerbissä on vaikka ja mitä mielenkiintoista kosmetiikan ystäville ja itselleni iskee sivustolla helposti runsaudenpula :D Seuraavalla kerralla pitää ehdottomasti tilata ainakin Andalou Naturalsin 1000 Roses puhdistusvaahtoa, sillä se on "kummitellut" mielessä jonkin aikaa.

Kuva täältä.

4 kommenttia:

  1. e.l.fin siveltimet ovat mulla joka päivä käytössä, joten niistä löytyy hyviä vaihtoehtoja ja edullisesti. Muistaakseni meikkivoidesivellin oli ainoa, josta en tykännyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. e.l.f.lle tyypillisesti siveltimistäkin löytyy hittejä ja huteja, mutta joukkoon mahtuu pari ikisuosikkiani :) Parista siveltimestä ovat varren liimaukset pettäneet jo kättelyssä, mutta jotkut ovat olleet käytössä jo vuosikausia. Ainakin iHerbissä hinnat ovat mukavan halpoja.

      Poista
  2. Physician's Formulaa tekisi mieli ostaa. Bronzerit ja poskipunat olisi mun makuun, mutta ei ole vielä tullut tilattua. Ihana tuo ostamasi poskipuna:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin houkuttelisi merkiltä etenkin Butter Bronzer ja muut nätit puuterit :)

      Merkin poskipunat ja muut korostuotteet ovat kyllä varsinaista "silmäkarkkia" :D

      Poista