lauantai 6. toukokuuta 2017

Pienet ostokset

Taas on tullut sorruttua kauppareissulla muutamaan kosmetiikkatuotteeseen.


Lorealin Rare Flowers-sarja on suht uusi tulokas markettien valikoimassa. Calming Rose & Jasmin Extracts Cleansing Gel lupailee puhdistuksen ohella rauhoittaa, pehmentää ja silottaa ihoa, tehden siitä kauniimman. Tämän pitäisi sopia kuivalle ja herkällekin iholle, mutta puhdistusgeelien kanssa kannattaa kuivempi ihoisten käyttää harkintaa, koska olen useinkin lukenut ja kuullut että ne saattavat olla liian tujuja/peseviä, vaikka muuta saatetaankin ns. mainostaa.


Koostumus on geelimäisen voidemaista ja muuttuu kostutetuille kasvoille hierottaessa vaahtoavaksi. Pesee kasvot puhtaiksi eikä aiheuta kiristelyä tai kuivuuden tunnetta. Ei ole (ainakaan vielä) lisännyt ihon rasvoittumista/kiiltämistä tai tukkeutumista, jota kuivalle iholle suunnatut tuotteet saattavat toisinaan tehdä. Mutta käytänkin tätä muiden putsarien kanssa vaihdellen. Näin siis sekaihollani, jolle useimmatkin muutkin geeliputsarit sopivat hyvin. Tuoksu on mieto ja siinä on hankalasti määriteltävä hitusen kukkainen vivahde. Sarja oli/on tarjouksessa Citymarketissa ja Tokmannilla (jossa tämä maksoi himpun verran päälle neljä euroa). Pitää vissiin jossain vaiheessa hankkia myös Rare Flowers kasvovettäkin.


Doven uutuuksista houkutteli vielä Nourishing Secrets Invigorating Rituals Body Wash. Vartalonpesuaine sisältää mm. avokadoöljyä ja kehäkukkauutetta. Avokadoissahan on ainakin sisäisesti nautittuna paljon kaikkea terveydelle suotuisaa, kuten pehmeitä rasvoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, joten miksei toimisi myös ulkoisestikin. Joistakin avocadoa sisältävistä hiustuotteista on kokemusta ja ne ovat pehmentäneet sekä silottaneet tukkaa mukavasti.


Tämä on koostumukseltaan perus suihkugeelin kaltaista ja väriltään pirteän vihreää. Tuoksukin on jotenkin "vihreä", en osaa muutoin sitä oikein kuvailla :D Mitään erityisen hoitavaa vaikutusta en kropallani havainnut, mutta ei ole kuivattanutkaan ihoa. Muistini mukaan olen kuitenkin joskus käyttänyt paljon pehmeämpiä ja hemmottelevamman tuntuisia Doven suihkutuoteita.


Vanha tuttu Nivean Double Effect Eye Make-Up Remover on suosikkini Lumenen vastaavan ohella. Olen todennut kaksi-faasiset putsarit tehokkaimmiksi ja hellävaraisimmiksi poistamaan vedenkestävää ripsiväriä. Cittarissa Nivean Daily Essentials tuotteista oli -25% kampanja, joten ostin samalla tämänkin, koska silmämeikkiputsareita kuluu tasaista tahtia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti