tiistai 23. toukokuuta 2017

MyLook.fi verkkokaupan löytöjä


Yksi tämän hetkinen suosikkini kosmetiikkaa myyvistä verkkokaupoista on MyLook.fi. Siellä on nimittäin sellaisiakin tuotemerkkejä, joita ei muualta kotimaastamme ainakaan kovin monesta paikasta löydy. Myös lähtöhinnat ovat melko edulliset ja toisinaan on kampanjoita, joissa alennusta ropsahtaa vielä lisää. Tilaukseni aikaan oli menossa -20% meikeistä kamppis, joten hinnat olivat tosiaan alhaiset. Joissakin kampanjoissa postikulutkin saattavat olla ilmaiset, mutta tällä kertaa bongasin netistä koodin ilmaista toimitusta varten.

Hinnat vaihtelevat aika ajoin eli postauksessa mainitut ovat tilaushetkellä voimassa olleita.

Fa:n dödöjä ja suihkusaippuoita olen hamstrannut Tallinnan Rimistä, silloin kun on vaan sinne suuntaan tullut seilattua. Edellisestä risteilystä on tosin kulunut jo vuosia :/ Fa on ihan markettimerkki, mutta vaihtelunhaluisena käytän innoissani muitakin kuin suomalaisten kauppojen vuodesta toiseen lähes samana pysyvästä ja melko suppeasta perusvalikoimasta löytyviä tuotteita.


Koska suihkusaippuaa on kaapit pullollaan niin ostoskoriin klikkasin vain pari dödöä. Perinteinen roll-on antiperspirantti Soft Control Care (2,28 e) tuoksuu miedosti syreenille ja Invisible Powder stickissä (2,28 e) on pehmeän puhdas tuoksu. Todella jees molemmat.


Ziajalta päädyin tällä kertaa tilaamaan goat's milk silmänympärysvoiteen (2,79 e) ja Intimate Creamy Washin (2,44 e/200 ml). Molemmat joutuvat vielä toistaiseksi jemmoihin odottelemaan käyttöään.




NYX Lid Lingerie paletilla (LLSP01) oli hintaa vain 6,80 e, joten eipä tullut hetkeäkään mietittyä tarvitsenko oikeasti tätä vai en :D Sävyt ovat mielestäni nättejä ja olen tätä aiemminkin katsellut nettikaupoissa. Ensivaikutelman perusteella pigmenttisyyttä voisi muutamassa sävyssä olla enemmänkin, mutta en sitä todella kehnoksi niidenkään kohdalla luonnehtisi. Kompaktin kokonsa ansiosta soveltuu mainiosti reissupaletiksi ja sävyillä saa aikaiseksi hillitymmän nudemeikin kuin myös näyttävämmänkin tummemman lookin.



Olen jo jonkin aikaa ajatellut hommaavani "banaanipuuterin". Välillä olen käyttänyt Wettiksen megaglo varjostusduon (Dulce De Leche) vaaleampaa sävyä (joka on melko luonnonvalkoinen ja vain inasen kellertävä) silmien ympärillä ja poskipäiden tienoilla ja se onkin heleyttänyt ilmettä kivasti. Kaipailin vielä jotain banaanisempaa sävyä, joka ei olisi kuitenkaan liian keltainen ja NYXin HD Finishing Powder (8,28 e) sävyssä Banana vaikutti sopivalta. Merkin värittömästä HD irtopuuterista tykkäävänä uskoisin tämän puristetun version olevan myös mieleeni (ja tämä ei ainakaan pölise niin kuin irtopuuteri versio). Kuvassa näyttää lähinnä valkoiselta, mutta kyllä tässä on baaninen vivahde.


Lily Lolon huulimeikkejä en ollut vielä tähän ikään käyttänyt, joten uteliaisuus voitti. Natural Lipstick huulipunassa (Intense Crush) on nuden pinkihtävä ja samalla hieman persikkaan/koralliin vivahtava sävy, joka sopii moneen menoon. Kädelle kokeiltuna näyttää kuvissa omituisen punaiselta, mutta huulilla on hillityn raikas. Koostumus on oikein miellyttävää; helposti sekä tasaisesti huulille liukuvaa ja kevyen tuntuista. Punan sisältämien E-vitamiinin, rosmariiniuutteen ja jojobaöljyn lupaillaan samalla suojaavan ja hoitavan huulia. Hylsyn ulkonäöstä en perusta, mielestäni se voisi olla kokonaan musta tai valkoinen niin olisi tyylikkäämpi. Hintaa tälle jäi alennuksen jälkeen 8,76 e.


Lily Lolo ja Lumene.

Lumene Artic Glow Lipgloss sävyssä Serene (3,88 e) näytti kuvissa niin houkuttelevalta, että pitihän se saada. Kiilto tuntui huulilla yllättävän tahmealta, mutta olenkin hirmuisen nirso pienenkään tahmaisuuden suhteen. Omassa käytössä menettelee kevyesti sipaistuna huulipunan päälle. Tuoksu on voimakkaan marjainen.



Ennestään omistan Lumenen Blueberry Long-Wear Duet luomiväreistä sävyn 6. Viimeiset lehdet ja siinä koostumus, pysyvyys sekä pigmenttisyys ovat erinomaiset. Eli oikein mielellään hankin näitä lisääkin. Duossa 5 Blooming Tree (4,12 e) on mukana nätti lilan sävy, jonka vuoksi tämän vaihtoehdon tulin lopulta valinneeksi. Koostumus on tässä kaksikossa hohtava ja jossain valossa shimmerinen, olematta kuitenkaan liian överi makuuni. Törmäsin taannoin netin syövereissä (muistaakseni ruotsalaiseen) blogiin, jossa kyseisellä napilla oli loihdittu todella kaunis silmämeikki. Näitä täytyy hamstrata vielä muissakin sävyissä :D

4 kommenttia:

  1. Nyxin paletti on todella tyylikäs:) Olis munkin makuun, mutta mulla taitaa noita sävyjä olla jo riittämiin, ehkä;)
    Fan tuotteita mäkin kuljetan Tallinnasta aina kun siellä käyn, tosin viime kerrasta on varmaan vuosi, mikä on aika pitkä aika, kun se on melkein samoilla hoodeilla;) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se on :) Pitää nyt minunkin rajoittaa meikkien ostamista, koska lähiaikoina on tullut shoppailtua niitä aivan liikaa.

      Jos asuisin lähellä satamia niin todennäköisesti tulisi risteiltyä ahkerammin. Monesti, kun varaa risteilyn täältä vähän kauempaa kuluu hintaan kuljetus (mikä on sinänsä hyvä asia), mutta ajatus tuntikausien bussimatkasta yleensä iloisesti hiprakassa olevien kanssamatkustajien kanssa ei pahemmin houkuttele ;D Jos taas valitsee junan tai oman auton niin siitä tietty tulee sitten enemmän kuluja.

      Poista
  2. NYXin HD puuterit on kivoja. Pitävät ihon mattaisena ja tuntuvat tosi samettisilta, eikä yhtään pöllyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, kun näitä HD-puutereita löytyy kivipuutereinakin :) Varmasti päätyy ahkeraan käyttöön.

      Poista