lauantai 29. huhtikuuta 2017

Huhtikuun loppuneet

Suihkusaippuaa loppui huhtikuussa yhtäaikaisesti useampia.


Nivea Creme Soft Shower Cream tuoksuu pehmeän puhtaalle ja voidemaiselle. Ei kuivata ihoa vaan jättää kropalle hitusen kosteutetun fiiliksen. Tykkään näistä Nivean suihku creameista kovasti.

AAA Lemongrass & Basil Luxury Bath & Shower Gel aiheutti pakkauksensa vuoksi toisinaan ärsytystä, sillä geeliä pursusi ja valui ulos tuubista liikaa. Piti olla koura valmiina tuubin alla aina kun kannen aukaisi ja käänsi putelin niin, että tuotetta sai ulos. Muutoin ihan peruskauraa. Kiva tuoksu, mutta tuskin otan tämän kanssa uusintaa.

Minituubi Dermosilin Mandariini suihkugeeliä hupeni hetkessä. Olisi voinut tuoksua makuuni enemmänkin mandariinille, mutta oli ihan jees näinkin. Kirpsakka ja piristävä. Muistini mukaan isommassa putelissa olevassa Mandariini suihkugeelissä tuoksu oli vähän erilainen, mutta voihan tämä minikokoinen olla eri versio tai sitten tuoksu on kokenut uudistumisen.

Yves Rocher Jardins du Monde Orange from Florida suihkugeeli oli mieleeni. Aivan kuin Jaffaa suihkugeelin muodossa.

YR:n Rasberry Peppermint kuoriva suihkugeeli oli tällaisille tuotteille tuttuun tapaan aika pliisu kuorivuutensa osalta, mutta tuoksui hyvälle. Pidänkin näitä hieman rouheampina suihkugeeleinä enkä varsinaisesti tehokasta kuorintaa edes odotakaan.


Yves Rocher Purbleuet Express Eye Makeup Remover on kaksi-faasinen silmämeikinpoistoaine, jolla vedenkestäväkin mascara lähtee pois suht vaivattomasti. Olen käyttänyt tästä sitä "vanhempaa" versiota vuosien saatossa puteli tokulla ja samaa tavaraa on vissiin tämäkin. Ihan ok, mutta ei päihitä Lumenen tai Nivean vastaavia vedenkestävälle meikille suunnattuja poistoaineita.

Rainbow Puhdistusgeeli tekee tehtävänsä eli puhdistaa kasvot. Ei tee liian "narskuvan puhdasta" jälkeä ja tuoksuu miedolle. Käytän puhdistusgeelejä kakkosvaiheen- tai aamuputsareina, joten en osaa sanoa miten hyvin tällä saisi yksinään meikit pois. Edullinen ja toimiva, ei moitittavaa.


Lumene Bright Now Vitamin C BB Serum eli Heleyttävä BB Tehohoito. Tämä oli oikein miellyttävä tapaus. Raikasti hieman ihon sävyä, tuoksui kivalle, kosteutti kevyesti eikä lähmännyt tai aiheuttanut kasvojen kiiltelyä. Toisinaan laitoin päälle kasvovoiteen, joskus taas en. Sopi siis sekaiholleni kaikin puolin. Tätä näkyy olevan paikka paikoin myynnissä, mutta aavistelen että uudistuu/poistuu kokonaan valikoimista lähitulevasuudessa. Jos bongaan jostain ale- tai poistohinnalla ostan lisää.

Ryhdistäydyin naamoiden suhteen (taas hetkeksi) ja käytin pois Herbinan Moisture Balance Kasvonaamion loput ennen kuin ehtivät vanhentua. Tämä on suosikkini kosteuttavista naamioista, koska rauhoittaa, kosteuttaa ja pehmentää kasvoja erinomaisesti. Tätä voi käyttää maltillisemmalla annostelulla yönaamionakin. Iho näyttää tasaisemmalta ja jotenkin "kuulaammalta" tämän jälkeen, mutta soveltuu sekaihollani selkeästi paremmin talvikäyttöön. Tulin huomanneeksi, että vaikka tartuin tähän nyt loppuaikoinansa maksimissaan 1-2 kertaa viikossa niin tuolla käytöllä (etenkin kun kasvot eivät ole kovin kuivat) iho alkoi helposti rasvoittumaan ja pukkaamaan epäpuhtauksia. Kiva marjainen tuoksu, edullinen ja kotimainen, joten kerrassaan mainio tuote.

Lumene Sensitive Touch SOS Huulivoide. Voidemainen koostumus kosteutti ja avitti röhelöitymisen ehkäisyssä. Normaalihintaa en tästä olisi valmis pulittamaan, mutta jos tulee todella edullisesti vastaan niin ostaisin kyllä.


COLAB New York extreme volume kuivashampoo. Kivan tuoksuinen ja tuuheuttava kuivis. Nyt kun värjäsin hiukseni tummemman ruskeiksi niin huomasin, että tekee tyven hieman vaaleamman näköiseksi. Ei onneksi kuitenkaan harmaaksi. COLABit ovat olleet Batisten ohella suosikkejani, mutta vaalean pinnan jättäminen ei suuremmin innosta. No, käytän itseltäni vielä löytyvät (2 kpl) merkin kuivashampoot pois ja mietin jatkoa COLABin kanssa sitten uudelleen.


Lidlissä myytävästä Cien BB Creamista (light) kirjoitelin täällä. Olen edelleen samaa mieltä, että näin edulliseksi markettituotteeksi on oikein pätevä omassa kategoriassaan, mutta eihän tätä toki voi lähteä vertailemaan kalliimpien luksusmerkkien tai vaikkapa aasialaisten BB-voiteiden kanssa. En odota BB-voiteilta samanlaista peittävyyttä tai lopputulosta kuin meikkivoiteilta, vaikka itselläni BB-voiteet toimivatkin kevyempinä meikkipohjina. Tälläkin ihoni sävy ja mahdolliset värierot tasoittuvat jonkin verran ja kerrostamalla haluttuihin kohtiin peittävyyttäkin tuli himpun verran enemmän. Peiteaineet ja puuteri kuuluvat aina meikkirutiiniini, joten yhden tuotteen ei tarvitse muutenkaan kaikkea hoitaa. Sävy tuntui alkuun tässä sopivammalta, sillä vaikutti loppupelissä kuitenkin hieman liian tummalta tai sitten alkoi tummumaan tuubissa korkattuna oltuaan, koska tuossa aiemmassa postauksessa swatchauskin näyttää paljon vaalemmalta. No, sen ongelman ratkaisin sekoittamalla joukkoon muutaman tipan jotain todella vaaleaa meikkivoidetta. En osta uudelleen, koska testailen mielummin tälläkin saralla itselleni uusia tuttavuuksia eikä Cienin eläinkokeettomuudesta ole tietoa.

Dermosilin Liquid Concealer. Alkuun en huomannut tämän olevan kuivakan näköistä silmänympäryksillä, mutta jos niillä kohdin oli kuivuutta (kuten talvisin usein tuppaa olemaan), niin ei tosiaan näyttänyt silloin nätiltä. Tätä tulikin käytettyä sitten muualla kasvoilla, jossa toimi paremmin. Koostumus on kevyttä ja ohutta muttei silti mitään lirua. Pigmenttiä sekä peittävyyttä oli mielestäni ihan mukavasti ja sävy häivyttyi iholleni  luonnollisesti. Olen innokas kokeilemaan uusia peiteaineita, joten en vielä tiedä tilaanko uudelleen. Epäilen, sillä esimerkiksi essenceltä löytyy helposti parempiakin peiteaineita ja ovat helpommin saatavilla.

Otin oikein asiakseni käytellä huulituotteiden inventaariossa armonaikaa saanutta Rimmelin Vinyl Max huulikiiltoa, mutta kun en vaan tykkää tästä sitten mitenkään päin. Tahmaisuus häiritsee itseäni aivan liikaa. Sanon siis tälle suosiolla hyvästit.

Edellisessä pannuprojektissa olleessa Natural Coden kynsilakassa (32 Soul shaker) on niin vähän jäljellä, että kaikille kynsille sitä ei enää tasaisesti riittäisi. Tämä on reilusti yli 5 vuotta vanhaa, mutta oli silti edelleen kunnossa (ei kuivahtanut tai paksuuntunut).


Lemon Juice & Glycerine Hoitovoide Kantapäille on toimiva täsmähoito kuivalle ja halkeilevalle kantapäiden iholle. Paksuhko ja hieman tahmaisen oloinen koostumus oheni iholle hierottaessa eikä imeytymistäkään tarvinnut ikuisuuksia odotella. Kyllähän tästä jää sormet sen tuntuisiksi, että on tullut voidetta laitettua ja sitrusmainen tuoksu tuntui välillä tylsältä. Teho oli hyvä ja auttoi selvästi koppuroitumisen hoitoon ja kurissa pitämiseen.


Lopultakin sain aikaiseksi värjätä kuontaloni. Avonin kestovärit ovat mielestäni yhtä toimivia kuin markettien perusvärit ja näillä saa tasaisen lopputuloksen. Paketissa on mukana esikäsittelyhoito, jota hierotaan kuiviin hiuksiin ennen värjäystä eli yksi vaihe lisää värjäysprosessiin, mistä en niin perusta. Ei kai sitä olisi varmaankaan pakko laittaa, mutta ilmeisesti sillä joku funktio on, joten olen tunnollisesti toiminut ohjeiden mukaisesti ja hieronut tökötin ennen värjäystä tukkaani.

Näytteet:


Biothermin Aquasource kasvoide. Tätä onkin tullut joskus ammoisina aikoina käytettyä, mutta tarkkaa mielikuvaa ei tästä enää muistissa ollut ja on luultavemmin uudistunut vuosien varrella moneen otteeseen. Voiteesta on omat koostumuksensa eri ihotyypeille ja tämä oli suunnattu normaali- ja sekaiholle. Koostumus on geelimäisen kevyttä ja raikasta. Imeytyi varsin nopeasti ja tuntui siloittavan kasvojen ihoa. Sisältää silikonia, mikä tuli ilmi tuossa kasvoille jäävässä tuntumassa. Ei kuitenkaan tehnyt kasvoille hiostavan kalvomaista tunnetta. Jos olisi hinnaltaan edullisempi, voisin ostaakin.

Avonin nutra effects velvet soft moisture voide ja deep nourishment body lotion. Nämä ovat mielestäni hyviä ja voisin tilata näistä jonkin, kunhan laitan seuraavan kerran tilausta Avonille.

Avon Supreme Oils shampoo vaahtosi runsaasti sekä pehmeästi. Siinä määrin hoitava, että sopisi käyttöön vain silloin tällöin, koska muuten tämäntyyppiset shampoot latistavat hiuksiani. Käytössä on merkin BB-shampoo, joka riittää toistaiseksi tällaiseksi hoitavammaksi shampooksi.

Dermosilin In-Shower body lotion ei ollut minun juttuni. Tästä jäi iholle omituisen nahkea fiilis eikä tuoksukaan suurempia ihastuksen huokauksia herättänyt.

Dermosil Winter Wonder Hair Maskia oli aivan liian pieni annos, jotta osaisin tästä jotakin erityistä sanoa. Imeytyi hiuksiini hyvin, mutta jouduin lisäämään vielä hoitsikkaa, koska naamiota ei ollut riittävästi.

Iloista Vappua kaikille!




6 kommenttia:

  1. Dermosilin In-Showerista samat mietteet, olo tuntuu likaiselta ja nahkealta tuon jälkeen :D

    Jalkavoide on miullakin, mutta käyttö jäänyt aika vähälle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Esim. ne Nivean vastaavat "suihkulotionit" tuntuvat paljon miellyttävimmille.

      Mulla jalat vaativat säännöllistä rasvausta ja kantapäät myös pehmentäviä täsmätuotteita, vaikka pakkopullaa jalkojenhoito mullekin välillä on :D

      Poista
  2. Kivan kokoinen satsi:) Herbinan kasvonaamio on munkin suosikki. Rainbown puhdistusgeeli oli valitettavasti mun naamalle liian kuivattavaa. Geelit ei muutenkaan toimi mulla. Jaffainen suihkusaippua pitäisi saada:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekaihoiselle tuo Rainbow puhdistusgeeli oli just sopiva, mutta oon lukenut/kuullut paljon siitä, että kuivemmalle iholle geeliputsarit ovat järjestään liian tujuja sekä kuivattavia.

      "Jaffa" suihkugeeliä kannattaa kyllä kokeilla :)

      Poista
  3. Mä otin nyt keväällä tuon Herbinan naamion käyttöön, koska mullakin se on ollut jo jonkin aikaa avattuna. Mutta etenkin leukaan pukkasi näppyä, joten ehkä se oli nyt liian tehokas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli liian tehokasta tosiaan tähän vuodenaikaan ja suht usein käytettäväksi, muuten tykkäsin kyllä paljon :)

      Poista