perjantai 7. huhtikuuta 2017

L.A. Girl Beauty Brick Eyeshadow Collection, Nudes


Jälleen kerran hurahdin edulliseen nude-palettiin. Ihastuin tässä erityisesti noihin ruusukultaan vivahtaviin väreihin. Tätähän on joissakin blogeissa verrattu sävymaailmansa puolesta Urban Decayn Naked 3:een. Tietysti koostumukset, pigmentti ja laatu ovat noin viisi kertaa maksavassa UD:ssa paremmat, joten ei olisi reilua näitä ihan samalta viivalta lähteä arvioimaankaan. Itselläni ei Urban Decayn Naked-paletteja ole, joten en edes osaisi vertailua tehdä. No mutta asiaan.

L.A. Girl Beauty Brick Eyeshadow Collection paletteja löytyy neljässä eri versiossa. Nudes, Neons, Smoky ja Ultra. Hinta pyörii ainakin suomalaisissa nettikaupoissa siinä kympin molemmin puolin. Tilasin tämän Cocopandalta, jossa se kustansi tuolloin 10,50 euroa, tällä hetkellä hinta näyttää olevan vain 8,40 e.


Luomivärejä on paletissa 12 kappaletta ja koostumukset vaihtelevat mattaisesta shimmerisen hohtaviin. Omaan makuuni mattaisia sävyjä olisi voinut olla useampiakin, mutta tämä on niin nätti (ja edullinen), joten menee kyllä tälläkin kokoonpanolla.

Paletin mukana tulee sivellin jonka toisessa päässä on vaahtomuoviaplikaattori ja toisessa kapea harjasivellin. En käytä näitä palettien mukana tulevia siveltimiä juuri koskaan, mutta vaihteeksi tein swatchit tuolla aplikaattori päällä.


Jokunen sävy sormella pyyhkäistynä.

Pigmenttiä on kohtuullisen hyvin ja (kuten useissa edullisissa paleteissa) toisissa sävyissä sitä on enemmän kuin toisissa. Pari noista tummemmista/harmahtavista väreistä näyttää yllättäen iholla hyvinkin erilaiselta kuin pannun  perusteella voisi olettaa. Olen muutamaa näistä jo silmämeikissä käyttänytkin ja ainakin pätevillä siveltimillä levittyivät vaivattomasti. Vaaleampia sävyjä joutuu hieman "pakkaamaan" luomille, jos haluaa intensiivisempää jälkeä. Kestävät siistinä luomilla pohjustajan kanssa siinä missä muutkin luomivärit.


Nätit sävyt ja ihan kiva paletti hintaisekseen, sellaista perus keskikastia. Jos et kuulu hohtavien shimmer-luomivärien faneihin niin kannattaa jättää tämä siinä tapauksessa suosiolla väliin.


4 kommenttia:

  1. Sävyt on kyllä upeita, mutta enemmän mattasävyjä, niin olis ihan täydellinen paletti:) L.A. Girl on yksi mun lempparimeikkimerkki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matta- tai satiinisävyjä jäin minäkäin kaipaamaan useampia.

      Mulla ei ole L.A.Girlin muista tuotteista kokemusta kuin tästä ja siitä "kuuluisasta" peitevoiteesta. Näiden perusteella voisin kyllä kokeilla merkkiä laajemminkin :)

      Poista
  2. Mulla on tuo paletti, tilasin sen makeupshopista, ja olen tykännyt kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihan toimiva paletti ja tästä tulee varmasti kevään/kesän suosikkini :)

      Poista