keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Kosmetiikkaostoksilla

Pitkästä aikaa tuli käytyä Kuopion keskustassa ostoksilla ihan ajan kanssa ja kosmetiikan osalta shoppailin Sokoksella sekä Carlsonilla.


Sokoksella suuntasin ensimmäiseksi tuoksuosastolle testaamaan Escadan Fiesta Cariocaa. Se olikin parhaillaan kaupan etuhintaan (32 euroa ja risat). Iholta tuoksuteltuna ensivaikutelma oli todella makea, mutta ajattelin että kyllä se siitä varmasti tasaantuu. Reilun tunnin päästä tuoksu oli hälvennyt jo aika lailla, mutta omalla ihollani se olikin jo sitten suht pliisu eikä enää niin hedelmäisen pirteä. Niinhän siinä (taas) kävi, että kesätuoksuksi kaavailemani hajuvesi ei lopulta innostanutkaan niin paljon, että olisin sen hankkinut. Vaikka en koe olevani tuoksujen suhteen mitenkään nirso, niin hieman tai todella paljon tyyriimmät hajuvedet ostan tarkoin harkiten ja edullisempia sitten enemmän hetken mielijohteesta :)


Löysin kuitenkin kivan kesään sopivan Body Mistin. Acorellen Beach Water vartalotuoksu oli "poistopöydässä" ja hinta oli vain 5,95 euroa! (normaalihinta 19,90 e). Tämä on 100 % luonnollinen ja suihkeen pitäisi raikastaa ja pehmentää ihoa. Sopii hyvin käytettäväksi auringossakin, koska ei sisällä fotosensitiivisiä hajusteita. Olen joskus Acorellen body mistejä tuoksutellutkin, joten ostamista ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Tämä on osuvasti nimetty, sillä tuoksusta tulee mieleen hiekkaranta jossain kaukomailla. Tuoksussa on mm. appelsiinin, greipin ja sitruunan hedelmävesiä sekä mm. minttua, jasmiinia, neilikkaa ja vaniljaa. Omaan nenääni ei ole sitruksinen vaan pehmeän hedelmäinen sekä makean kukkainen tuoksu.


We Care Iconin Expert Face Artist Spongesta (kampanjahinta 4,90 e) olen lukenut paljon kehuja ja siitä oli nyt myös saatavilla RT:n Miracle Complexion Spongea muistuttava (yhdestä päästä viisto) versio. Sieni on lateksiton ja sitä voi käyttää kuivana tai kosteana, mutta itse käytän näitä blender meikkisieniä aina kosteana. Ihmettelen mihin tarkoitukseen edes toimisivat kuivina, koska ovat silloin aika kovia ja tiiviitä, eivätkä pehmeän joustavia. Tästä lisää mietteitä myöhemmin, kunhan on päässyt käyttöön asti.


Ecotoolsin siveltimet ja tarvikkeet olivat -20% ja inspiroiduin ostamaan Sheer Powder siveltimen (9,52 e). Itselläni on merkin puuterisivellin joskus vuosia sitten ollutkin, mutta se oli ulkonäöltään hieman erilainen. Ei muistaakseni kovin pitkään kestänyt, vaan harjasosa alkoi karistelemaan kunnes irtosi yhtenä isona tuppona. Ehkäpä sattui joku maanantaikappale, koska muista omistamistani ecotoolsin siveltimistä ei ole kuin hyvää sanottavaa.


Käytän yleensä isoja ja muhkeita puuterisiveltimiä, joten ajattelin vaihteeksi niiden ohelle hankkia kompaktimman ja "siromman" yksilön. Sivellinosa on näppärän mallinen; pyöristetty ja päästä litteämpi. Sileät harjakset tuntuvat iholla miellyttävältä ja sivellin liukuu kasvoilla vaivattomasti. Kuvassa on verrokkina RT:n puuterisivellin, joka on kauttaaltaan pyöreä ja paksu.


Hakusessa oli kesää varten joku mattaava ja kiiltoa ehkäisevä primeri. Olisin ollut innokas kokeilemaan itselleni uutta pohjustajaa, mutta Natural Coden CC-primer kustansi (kampanjassa) vain viisi ja puoli euroa, joten päädyin jälleen siihen. Miksikäs ei, koska olen tämän toimivaksi todennut eikä muita mielenkiintoisia ja kohtuuhintaisia tapauksia tullut tällä shoppailureissulla vastaan.


Garnier Micellar Cleansing Gel Wash (4,90 e) oli ostoslistallani. Tässä kerrotaan olevan hellävarainen ja rauhoittava koostumus, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sopii kaiken meikin poistamiseen, mutta silmämeikille en tätä itse tule käyttämään, koska suosin vedenkestäviä ripsareita eivätkä ne oman kokemukseni mukaan tällaisilla tuotteilla lähde pois kunnolla.

Kerran olen ennättänyt kokeilemaan, joten vaikea sanoa vielä juuta taikka jaata. Ohjeissa neuvotaan levittämään geeliä kostutetuille kasvoille, hieromaan pyörivin liikkein ja huuhtelemaan. Itse kuulun kaksoispuhdistuksen nimeen vannoviin, joten en osaa arvioida miten hyvin yksinään tämän avulla meikin saa puhdistettua, mutta ykkösputsarina vaikuttaisi olevan ihan jees. Mielenkiintoinen uutuus joka tapauksessa, vaikka ensivaikutelman perusteella tästä tuskin suosikkiani tuleekaan.

Carlsonilla ihmettelin hetkisen Catricen hyllyllä tyhjiä koloja. Meikkipohjatuotteita ei ollut taaskaan paria tummaa sävyä lukuunottamatta tarjolla, joten en innostunut mitään muutakaan sitten ostamaan.  Valikoima on muutenkin suppea, mitä nyt huulituotteita näyttäisi olevan aina yllin kyllin.

Essenceltä oli paljon tuotteita alelaareissa ja sieltä rohmusin pari juttua.


BB Beauty Balm Lip Gloss (01 Keep It Real), sillä tykkään näiden koostumuksesta (entuudestaan löytyy yksi tuubi toisessa sävyssä) ja the gel polish kynsilakka (03 give me nude, baby!). Huulikiillolle jäi hintaa 1,24 e ja kynsilakalle euron verran.


BB-kiilto ja Velvet Stick.

Kassalle lähti muutama normaalihintainenkin essence. Onnistuin vihdoin bongaamaan Velvet Stick Matt Lip Colourin sävyssä 03 mega melon (2,49 e). Vaikka kyseessä on mattainen huulipuna niin tämä levittyy huulille liukkaasti ja vaivattomasti. Pigmenttiä on runsaasti ja pysyvyys erinomainen. Lisäksi näyttää nätiltä, koska koostumus ei ole liian kuivakka.


All in one ridge filler aluslakka (2,19 e) ja quick & easy sponge kynsilakanpoistoaine (3,49 e) tulivat tarpeeseen. Nuo dippiputsarit ovat käteviä ja helppoja, kunhan glitterisille tai hileisille lakoille on tarvittaessa käytössä joku tujumpi poistoaine.


Olin jo marssimassa ovista ulos, kun huomasin Biosilk Volumizing Therapy muotoilutuotteita edulliseen hintaan (6,90 e). Hiuslakkaa menee aina, joten palasin uudelleen kassalle. Muutaman suihkauksen laitoin testimielessä ja kyllä tässä pitoa tuntuu olevan. Tuoksukin on oikein miellyttävä ja tästä löytyy UV-suoja. Hiuskiinne sisältää silkkiproteiinia, jonka lupaillaan lisäävän kiiltoa. Vaikuttaa siis erinomaiselta.

Oliko tuttuja tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Kivat ostokset:) Pitääkin tarkailla, jos Ecotoolsin vanhaa mallistoa alkaisi saada jossain välissä halpuutushinnoilla. Musta suurin osa on ihan hyviä. Garnierin miselligeeli pitää testata, kunhan saan muita puhdistusaineita alta pois:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa löytyi kivasti edullisia juttuja :) Ecotools on mielestäni yleisesti ottaen laadultaan perushyvä merkki, vaikka tykkäänkin enemmän esim. Real Techniquesin siveltimistä. Mun oli aivan pakko testata miselligeeliä, vaikka muitakin putsareita on runsaasti :D

      Poista