lauantai 8. huhtikuuta 2017

Ensivaikutelmia: Mesauda Milano

Italialainen Mesauda Milano oli itselleni entuudestaan aivan tuntematon merkki. Googlailin hieman tarkempia tietoja sekä tuotearvosteluja ja selvisi, että on melko tuore tulokas meikki- ja ihonhoitorintamalla. Esimerkiksi Britanniaan lanseeraus on tapahtunut ilmeisesti vuonna 2015. Kyseisen brändin tuotteet valmistetaan pääosin Italiassa, mutta kynsilakkatuotanto (tai ainakin osa) toimii Ranskassa ja meikkikynät tehdään Saksassa. Eli eurooppalaista osaamista on vahvasti taustalla.

Muutamassa blogissa meikkien kerrottiin olevan "cruelty free" ja siveltimien sen lisäksi vegaanisia. Merkin kotisivuilta en tietoa eläinkokeettomuudesta onnistunut löytämään, mutta uskoisin merkin tuotteiden kyseistä kategoriaa edustavan, koska siitä mainittiin useammassakin blogissa. EU:ssa eläinkokeethan ovat kiellettyjä, mutta se tieto, että vievätkö tuotteitaan Kiinan markkinoille jäi vähän auki. "Uskaltauduin" tuosta huolimatta pari juttua tilaamaan Cocopandalta.


Diamond Baked Blush sävyssä Mariah kiinnitti välittömästi huomioni. Tämä kuuluu julkkiksien mukaan nimettyyn sarjaan ja muita vaihtoehtoja olivat mm. Shakira ja Beyonce.

Ilman salamaa kuvattuna.
Salamavalon kanssa.

Sävy on punertavan pinkihtävä ja sitä oli myös kuvailtu englanniksi sanoilla "plum-pink". Luumusta tulee itselläni aina tietty (jokseenkin violettinen sävy) ekana mieleen, mutta onhan niitä luumuja eri värisiäkin :D Tietyssä valossa vivahtaa hieman persikkaan/hentoiseen koralliin, jossakin valossa (plus kalpealla iholla) näyttää aikalailla punertavalta. Todella hankala kuvailla sävyä ja tämä oli myös vaikea kuvattava, koska riippuu ihan valaistuksesta ja katselukulmasta miltä näyttää.

Kuva otettu sisällä.
Kuva otettu ulkona. Poskipunaa levitelty siveltimellä.

Koostumus on pehmeä ja todella pigmenttinen eli tämän kanssa saa olla varovainen ettei tule yliannostusta. Ekalla kerralla onnistuin sutimaan tätä kasvoilleni aivan liian tuhdisti ja liian napakalla siveltimellä, koska avokki tokaisi, että poskeni ovat kuin jouluomenat :D Sivellintä ei kannata juurikaan pyöritellä punassa (silloin puna murustelee/pölisee ja väriä tarttuu siveltimeen yli tarpeen) vaan taputella ja tuputella varovasti punan pinnalla. Levittyy ja asettuu iholle nätisti. Lopputulos hentoisen hohtava ja auringon valossa kimaltaa hieman, mutta ei liikaa edes tällaisen ns. hillitymmän meikkaajan makuun. Ei voi muuta sanoa kuin vau! Aika tyyrishän tämä olisi omalle kukkarolleni normaalihinnalla (17,95 e), mutta alehintaisena (12,00 e) on oikein hyvä sekä laadukas hankinta.



Extreme Gloss huulikiillon tuotekuvauksessa sitä kuvailtiin seuraavasti: "Silkinpehmeä huulikiilto ei jätä tahmaista tunnetta huulille. Se tuntuu miellyttävältä huulilla ja tekee huulistasi kauniin lumoavat". Pettymyshän tämä oli tuon miellyttävän huulituntuman osalta, koska on huulilla todella tahmainen eli täysin päinvastainen kuin mainostettiin. Näyttää kyllä nätiltä ei siinä mitään, mutta tahmaiset huulituotteet ovat itselleni iso turn-off. Sävy 207 Rude oli luonnossa paljon tummempi sekä korallisempi/oranssihtavampi kuin mitä oletin nettikaupan kuvan perusteella, mutta on kuitenkin kivan kesäinen sävy. Hinta oli kohtuulliset 5,75 euroa.

2 kommenttia:

  1. Olen Cocopandan sivuilta monesti katsellut näitä Mesauda Milanon tuotteita. Niitä näyttää aika usein olevan jossain tarjouksessa. En ole tullut tilanneksi, kun merkki on ihan vieras. Dah, hyvä syy;) Poskipuna näyttää mukavalta, ei mikään räväytyssävy;) Huulikiiltoja käytän todella harvoin juuri tahmatuntumariskin vuoksi:) Harmi, että tuotelupaus ei pitänyt ollenkaan paikkaansa:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poskipuna on ehdottomasti hintansa väärti, todella pigmenttinen ja häivyttyy nätisti. Katselin sillä silmällä merkin varjostus- ja poskipunapalettia sekä pohjustustuotteita, joita tekisi myös mieli jossain vaiheessa kokeilla.

      No, onneksi huulikiilto ei ollut tuon kalliimpi, muuten olisi harmittanut varmasti enemmän :)

      Poista