maanantai 3. huhtikuuta 2017

Maaliskuun loppuneet


LV Kosteuttava Misellivesi 3 in 1 ei alkuun oikein vakuuttanut puhdistustehonsa suhteen, mutta ajan kanssa tykkäsin tästä aina vaan enemmän. Misellin luvataan puhdistavan, poistavan meikin sekä kosteuttavan ja käytin tätä toisinaan ykkösputsarin toimen lisäksi hellävaraisena kasvovetenä. Lempeä miselli, joka tuntuu kasvoilla virkistävältä. Voisin ostaa uudelleenkin.


Herbina Fresh Hellävarainen Luomuruusu puhdistusvaahto. Vaahtoputsarit ovat oivia aamu- ja kakkosvaiheen-naamanpuhdistajia. Tämäkin toimi tehtävässään mainiosti, mutta tuoksu olisi voinut olla ruusuisempi sekä raikkaampi. Ostoslistalla on tällä hetkellä parikin puhdistusvaahtoa, joten tuskin tulen (ainakaan hetkeen) tätä uudestaan hommaamaan.

Urtekram Kiinteyttävä kasvovesi ei ollut juttuni. Jes, vihdoinkin se on loppu!

Lumene LAB Suojaava Seerumi sopi iholleni toisinaan ihan yksinäänkin, mutta joskus sipaisin päälle voidetta, jos iho sitä tuntui vaativan. Tämä oli käytössä yleensä iltaisin. Miellyttävä tapaus, mutta on joko uudistunut tai sarjasta kokonaan poistunut tuote, koska oli punalappuinen löytö apteekista eikä tätä enää ole merkin kotisivuillakaan.


Nivea Q10 Anti-Wrinkle Energizing Day Cream SPF 15 (unohtui näköjään noista yhteispotreteista) oli aivan liian tuhtia sekaiholleni. Imeytyi ikuisuuden eikä tuntunut kivalta meikin alla, koska ihon pinta jäi liian rasvatun oloiseksi. Tuoksukaan ei oikein osunut tässä nappiin, mutta oli siedettävissä. Päätyi lopulta kaula- ja dekolteevoiteeksi. En huomannut suurempaa heleyttävää vaikutusta, mutta kosteutti ja hoiti ihoa hyvin. Toimii todennäköisesti paremmin kuivemmalla iholla.


Bodycare Deli Super Food For Skin Bliss Blueberry & White Tea Conditioning Body Lotion. Tästä on tullut suosikkini body lotionien saralla. Koostumus, ihotuntuma, kosteutusteho ja tuoksu ovat makuuni täysin kohdallaan. Imeytyy myös sutjakkaasti. Varatuubi löytyy, mutta aion sen korkata myöhemmin. Kesäkäyttöön jemmoissa on merkin porkkana&minttu kroppavoide, mutta se ei ole tuoksunsa puolesta läheskään niin viehättävä. Saatavuus huolestuttaa, koska Sokoksella ei näitä ole enää myynnissä. Näin merkin tuotteita joskus Keskisellä, mutta siellä tuotteita tulee ja menee paljon erissä, joten eivät välttämättä kuulu pysyvään valikoimaan. Tietäiskö kukaan, mistä näitä saisi?

The Body Shop Honeymania minisuihkugeeli on tuoksultaan hunajaisen makea niin kuin olettaa sopii. Kiva ja hieman erilainen tuoksu, mutta ei tätä pullokaupalla putkeen tulisi käytettyä. Toinen mini odottelee vielä jemmoissa.


Käsisaippuaa loppui kaksin kappalein. Online Sensitive majaili keittiössä ja Dolci Follie vessan lavuaarin reunalla. Eipä näistä nyt kummoista sanottavaa löydy, ihan perus käsisaippuoita. Tuoksut olivat aika pliisut, odotin etenkin tuolta jälkimmäiseltä tuoksunsa puolesta enemmän.


Yves Rocher Spicy Vanilla käsivoide oli männä vuosien kausisarjaa. Itse pidän näiden YR:n LE-käsivoiteiden koostumuksesta, joka on sopivan kevyt sekä nopeasti imeytyvä. Tässä oli miellyttävän lämmin vaniljainen tuoksu pienellä mausteisella tvistillä. Sopi siis oikein hyvin talveen ja etenkin joulun aikoihin käytettäväksi.

Delia Cosmetics Sponge Nail Polish Removeria oli näppärä käyttää. Vaikka tässä versiossa on asetonia, niin ei kuitenkaan päihittänyt tehokkuudessa X-tran kynsilakanpoistoainetta. Tavalliset lakat lähtivät vaivatta, mutta glitter- yms. lakkojen kanssa oli otettava X-tra avuksi. Sieni alkoi tässä jo vanhuuttaan murustelemaan eikä tuntunut enää kovin kostealta. Essencelläkin on (tai ainakin oli) valikoimissaan dippiputsari, jota voisin seuraavaksi kokeilla jos sattuu vaan kohdalle osumaan.


Goldwellin Inner Effect Regulate Anti-Hair-Loss shampoo ylti suosikeihin asti. Toimiva tapaus, johon tarttui mielellään. Mutta mikään erityisen siloittava tapaus tämä ei ole, koska hiukset olivat pesun jälkeen aikamoisessa takussa ja hoitoainetta kului. Toisaalta hiukset eivät latistuneet tämän kanssa vaan jäivät ilmaviksi (riippui toki myös käytetystä hoitsikasta). Juuri nyt käytössä ja jemmoissa on runsaasti shampoita, joten uusille puteleille ei ole tarvetta. Voisin ostaa uudelleenkin poisto- tai alehinnalla, normaalihintaa en raaski pulittaa.

Dermosilin Vitamin E Hoitava Shampoo oli niin ikään mieluinen. Ei ollut liian lirua, vaahtosi pehmeän runsaasti ja pesi tukan puhtaaksi. Ei moitittavaa :)

Loreal Studio Line Silk&Gloss Fixing Spray. Tämä oli muutaman euron löytö edesmenneestä Anttilasta ja toimi oikein hyvin. Suihke on hienojakoista, joten levittyy sopivan kevyesti sekä tasaisesti. Hiuksista tulee lisäksi terveen kiiltävän näköiset, mutta hillityllä tavalla. Ei koppuroita ja pitää irtonaisena olevat haituvat (esim. päälaella) sekä muut hapsotukset kuosissaan. Tuoksussa olisikin sitten parantamisen varaa, koska tässä on tyypillinen hiuslakkamainen aromi (pistävä, hitusen alkoholinen).


Beauty UK eye prime fx eye shadow primer oli ihan toimiva tapaus. Edullinen silmämeikinpohjustaja piti normaalioloissa luomivärit siistinä paikoillaan, vaikka joskus kovemassa menossa (esim. hikoillessa tai sateessa kastuessa) saattoikin pettää. Koostumus levittyi helposti sekä sopivan ohuesti ja oli muutenkin kevyen tuntuinen luomilla. Mikä jotten voisi tähän joskus vielä palata.

Urban Decay all nighter Makeup Setting Spray pidensi meikin kestoa siistimpänä ja poisti kasvoilta mahdollista liiallista puuterimaisuutta. Miedon tuoksuinen (oikeastaan tuoksuton) eikä kuivattanut ihoa, ainakaan jos alle suihkaisi hieman jotakin kosteuttavaa/hoitavaa face mistiä. En silti koe tarvetta hankkia juuri tätä nimenomaista suihketta uudelleen, sillä olen törmännyt useisiin itselläni ihan yhtä toimiviin ja paljon edullisempiin meikinkiinnityssuihkeisiin.

Näytepusseista osa oli ehtinyt vanhentua ja osa taas ei taas säväyttänyt suuntaan tai toiseen. Pari jäi kuitenkin mieleen.


Mixan Soothing Anti-Redness Care CC-cream olikin väritöntä voidetta (luulin tämän olevan nimensä vuoksi meikkipohjatuote), joka tuntui kasvoilla rauhoittavalta ja imeytyikin hyvin. Olisin voidetta ostanut, mutta MyLook.fi:ssä (josta näyte tuli) ei näyttänyt tätä olevan valikoimissa.


The Body Shopin Drops Of Youth (Youth Concentrate) on tehotiiviste, jota tulisi käyttää ennen seerumeita ja kasvovoiteita. Ikävä kyllä jätti ihon todella tahmaiseksi eikä meinannut upota kasvoilleni oikein millään. Tästä riitti useampaan kertaan, mutta käyttäytyi aina samalla tavoin tehden kasvot tahmean nahkeiksi. Täytyy muistaa etten tule tähän haksahtamaan, koska ei toiminut ihollani :/

6 kommenttia:

  1. Miulla on tuota Youth Concentrate tiivistettä 7 ml pipettipullossa ja tykkään! Jättää miullakin ihon tahmaiskesi, mutta seerumi ja päivävoide tarrautuu hyvin kiinni.

    VastaaPoista
  2. Hieno homma, että on sulla toiminut :) Itselleni kaikki tahmaiselta tuntuva on vaan ehdoton nou-nou, vaikka muilta osin olisikin tehokas tuote kyseessä.

    VastaaPoista
  3. Minusta Lorealin suihke on vähintään yhtä hyvä kuin UD:n, joten en varmaan enää osta All nighteria. Sulle löytyy haaste blogistani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään Lorkun suihkeesta :)

      Jaahas, pitääpä käydä katsomassa.

      Poista
  4. Minä tykkäsin tuosta Drops of Youthista. Vaikka iho jäi tahmeaksi, ei se ainakaan tykännyt kyttyrää tästä. Epäilin kovasti kosteutustehoja, mutta kuivuus hävisi. :) Nuo YR:n käsirasvat on minunkin mielestäni kivoja! Muistelen kaiholla appelsiini-suklaa - tuoksua. Ihan kuin Jaffa-keksit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidankin näköjään kuulua niihin harvinaisuuksiin, jotka eivät ole Youth Concenratesta pitäneet :D

      Mulla oli se YR:n appelsiini-suklaa suihkugeeli ja tuoksu oli kyllä todella jaffa-keksimäinen.

      Poista