maanantai 27. maaliskuuta 2017

Makeup Revolution Oval Face sivellin


Ovaali-siveltimet ovat kiehtoneet itseäni jo pidemmän aikaa. Näitähän löytyy nykyään useammalta merkiltä ja monessa eri hintaluokassa. Klikkasin tämän ostoskoriin CDONissa edullisen hinnan houkuttelemana (8,80 e). En sitten tullut tarkemmin tuotetietoihin perehtyneeksi, koska tarkoitukseni oli hommata meikkivoiteelle soveltuva sivellin ja tämä on tarkoitettu ensisijaisesti puuterimaisille tuotteille kuten varjostuksiin, aurinkopuuterille, poskipunalle ja viimeistely puuterille.



Pro Precision Brush Oval Face on tiivis ja napakka sivellin. Harjakset ovat pehmeät ja tuntuma kasvoilla on miellyttävä (ei kutittele tai pistele). Vaikka joustaakin aavistuksen verran on tämä tosiaankin liian tiivis, jotta esimerkiksi meikkivoide levittyisi sutjakkaasti. Samoin voidemaiset/nestemäiset tuotteet siirtyilevät siveltimen mukana edes takaisin eivätkä häivyty vaivattomasti. Menee tuhottomasti aikaa yrittää saada meikkipohjasta tasainen tai vaikkapa voidemaisen poskipunan jäljestä luonnollisen näköistä, lopputuloksen jäädessä silti omaan makuuni liian intensiiviseksi. Tämä on myös suht iso tarkempaan työskentelyyn. No eipä tätä nestemäisille meikeille ole tarkoitettukaan.

the Balm Crisp.
Max Factor Weightless Foundation.

Meikkipuuteri levittyykin sitten jo huomattavasti paremmin. Tekee tasaista ja kuulasta ("flawless") jälkeä. Tämä nappaa tuotetta enemmän mukaansa kuin yleensä meikkipuuterille käyttämäni Ecotoolsin Retractable kabuki, joten jälki on hivenen peittävämpää, mutta ovaali-siveltimen napakkuudesta johtuen levittely pikkaisen hitaampaa.


Irtopuutereille tykkään meikkiä viimeistellessä käyttää isohkoja ja joustavan ilmavia siveltimiä, jotta puuteria ei tule liian paksua kerrosta. T-aluelle painelen lisäksi puuteria vipalla kiiltoa ehkäisemään. Kyllähän tälläkin sai puuterin kasvoille, mutta jotenkin työläämmin ja sitä kerrostui kasvoille paksummin. Joten ei omassa käytössäni päädy puuterointivälineeksi.

Koska sivellin nappaa paljon tuotetta mukaansa on variseminen ja pöllyäminen taattu. Kannattaakin siis sipaista pannussa vaan kevyesti ja lisätä kerrostamalla. Kuvassa näkyy miten ylimääräinen poskipuna on häivyttelyn yhteydessä karissut jauhomaisena pitkin kättä. Periaatteessa häivyttää punat ja bronzerit ihan nätisti, mutta pöliseminen on ärsyttävää :/ Tuo irtonainen jauhe jää helposti pyörimään iholle eikä sulaudu siveltimen avulla ihoon kunnolla, joten sen joutuu joskus pyyhkäisemään isommalla siveltimellä pois.


Varjostuksissa tämä tekee omaan makuuni liian voimakasta jälkeä ja häivyttely on tuttuun tapaan työlästä.

Näyttää siltä, että en sopivaa käyttötarkoitusta tälle löytänyt. Meikkipuuterin kanssa toimii hyvin, mutta muuten njääh. Voihan olla, että on tarkoitettu lähinnä käytettäväksi tuotteiden "blendailuun" kasvoille laittamisen jälkeen. Ehkäpä vaatinee vielä lisää totuttelua. Ihan oma vika, kun en ottanut selvää kyseisen tapauksen soveltuvuudesta meikkivoiteille ennen ostamista. Vieläkin kyllä kiinnostus kytee ovaalisuteja kohtaan, erityisesti peiteaineille ja meikkivoiteille suunnatut tapaukset houkuttelevat. Ja kuten sanottu, näissä on uskoakseni eroja laadun ja toimivuuden osalta, kuten on hinnankin suhteen.

Oletteko jo kyseisiä siveltimiä kokeilleet? Kiinnostavatko edes?

6 kommenttia:

  1. Kokeilin tässä yksi päivä laittaa meikkivoidetta siveltimellä, ja voi pojat, miten kauan siinä meni ja loppujen lopuksi sai sormin tasoitella viimeistelyt. Välineet ei kyllä istu mun käteen sitten millään. Ei tule hyvää jälkeä. Näitä ovaalisiveltimiä olen nähnyt Youtubessa ja yllättävän näppärästi niitä jotkut käyttääkin:)

    VastaaPoista
  2. Tämä ei tosiaan ollut kovin hääppöinen tapaus :/ Paras sivellin meikkivoiteille on mielestäni Coastal Scentsin Bionic Flat Top Buffer meikkivoidesivellin. Toimii kuin unelma ja on vielä edullinenkin :)

    Siveltimissä on tosiaan eroja ja tottumus sekä mieltymykset vaikuttavat luonnollisesti asiaan. Itse harvoin osaan enää sormia avuksi ottaa meikkipohjan laittamisessa, mutta joitain bb-voiteita levittelen toisinaan sormillakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just tilasinkin ton Coastal Scentsin Buffer meikkivoidesiveltimen siinä toivossa, että oppisin käyttämään sivellintä. On onneksi edullinen harjoitteluväline aloittelijallekin:)
      Kiva kuulla, että on toimiva peli;)

      Poista
  3. Sen kanssa pitäisi yhteistyön sujua ;) mutta kaikki ei tunnetusti toimi ihan jokaisella samalla tavoin... kunhan oot testaillut niin olisi kiva kuulla mitä tykkäsit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa,
      olen nyt päässyt testailemaan Coastal Scentsin Buffer meikkivoidesivellintä ja on kyllä todella toimiva. En olisi uskonut, että se on niin hyvä ja että jopa minä saan sillä nättiä jälkeä aikaiseksi. Erittäin hyvä sivellin:)

      Poista
    2. Moikka,

      hieno homma, että tykkäsit :)

      Poista