perjantai 17. maaliskuuta 2017

Inventaario: muut huulituotteet


Vedetään nyt samaan rykäisyyn edellisen huulipuna-postauksen kanssa loput huulituotteet. Tavalliset huulirasvat ja -voiteet jätin postauksesta pois, mutta kaikki sävylliset sekä värilliset tuotteet ovat mukana.

Yves Rocherin Luminelle Gloss kiillot ovat koostumukseltaan oikein miellyttäviä. Eivät tunnu tahmeilta ja asettuvat huulille nätisti. Tummemmassa 41. Mure sävyssä on pigmenttiä runsaan puoleisesti ja persikkaisen korallisesta 21. Peche sävystäkin sitä löytyy, vaikkakin hieman maltillisemmin. Sexy Pulp volume gloss ei ole myöskään sieltä tahmaisimmasta päästä, joten tätäkin sipaisee huulilleen ihan mielellään. Sävyssä on mukana hienojakoista kimalletta, joka ei pomppaa liikaa huulilta esiin. Sexy Pulp kiiltojen luvatan tekevän huulista täyteläisemmät (?), mutta itse en mitään pullistavaa effektiä ole kuitenkaan huomannut.



Make Up Revolution Amazing Sheer Glossit ovat eräitä suosikkejani. Jotkut sävyt ovat koostumukseltaan paksumpia ja hivenen tahmeampia kuin toiset, mutta yleisesti ottaen näissä on kevyt huulituntuma ja vaaleimmat sävyt toimivat erinomaisesti vaikkapa huulipunan päällä. Eivät ole kuivattaneet huulia ja tuoksu on kivan hedelmäinen. Miinusta tosin tulee muovisesta levityspäästä, koska aplikaattorit ovat kätevämpiä, mutta se nostaisi todennäköisesti sitten hintaakin. Näitähän on myynnissä vaihtelevin hinnoin nettikaupasta riippuen, mutta yleensä kustantavat noin 3-5 euroa. Taitavat kylläkin olla jo poistumassa/poistuneet merkin valikoimasta.

Baby Try, Eye to Eye, Hush Hush, Hey Girl ja Not Naive.


Tahmeista huulikiilloista puheen ollen Wet n Wild glassy gloss Lip Gel ja Rimmelin Vinyl Max Lipgloss ovat niistä oivia esimerkkejä. Huulet tuntuvat näiden kanssa liian lähmäisiltä ja epämukavilta plus hiukset sekä muut haitulat tarttuvat huuliin niihin osuessaan. Wettiksen This two shall Glass olisi sävynsä puolesta mieleeni, mutta käyttö on niin epämukavaa, että sanon tälle nyt näkemiin. Rimmelin 121 Excess näyttää putkilossa paljon kivemmalta sävyltä kuin mitä oikeasti onkaan (on huulilla paljon vaaleampi). Tässä itseäni alunperin viehätti muhkean iso aplikaattori ja pullea hylsy, harmi vaan kun koostumus on niin tahmeaa jankkia. Saa vielä hetkisen armonaikaa, mutta olen aika varma ettei tähän tule jatkossakaan usein tartuttua.


Eveline Cosmeticsin BB Magic Gloss tuntuu huulilla pehmeältä eikä tee lähmäistä pintaa. Tuoksu on tässäkin hedelmäisen makeahko. Huulista tulee raikkaan näköiset ja tätä on vaivatonta lisäillä (jopa ilman peiliä) tarpeen vaatiessa. On jo ylittänyt käyttöikänsä (12 kk), mutta koostumus sekä tuoksu ovat ennallaan, joten en ihan vielä nakkaa menemään.

Reissussa rähjääntynyt putkilo.

Essence I heart sparkle lipgloss (01 keep smiling & sparkle on) ja Isadora Moisturizing Lip Gloss (26 Mocca Pink) ovat ihan ok nudekiiltoja. Essence tuli saman nimisessä setissä ja en olisi itse varmastikaan päätynyt kyseistä sävyä muuten valitsemaan (en edes tiedä saako tätä ostettua erikseen). On nimittäin aika vaalea huulilla, mutta toimii toisinaan huulien keskiosassa huulipunan päällä tuomassa lisä"buustia". Isadoran huulikiilto oli alkuun pieni pettymys (odotin enemmän), mutta ajan kanssa olen siihen loppujen lopuksi tykästynyt. Ehkäpä koostumus on jotenkin sekoittunut paremmin plus tasaantunut käytön myötä.


Essence, Isadora ja Eveline.

Rimmel Long Lasting Finish Colour Crush (110 Make Me Blush) Intense Colour Balm eli punaa, kiiltoa ja hoitoa samassa kynässä. Monikäyttöinen vaalean pinkki sävy. Pysyvyys on hyvä eikä huulituntumassakaan ole moitteen sijaa.

Lancome Lip Lover minikoko (sävy 316) kuului mascara-pakkaukseen. Erinomainen huulikiilto kaikin puolin. Olen haaveillut täysikokoisestakin, mutta katsellaan nyt vielä... maailmassa on niin paljon huulikiiltoja (ja tietysti myös punia), joita haluaisin kokeilla eikä Lancome tunnetusti ole myöskään eläinkokeeton.

I love... Rasberry & Blackberry lip gloss on tosi pigmenttinen ja tietyllä tapaa huulivoidemaisen tuntuinen, mutta leviää sekä sotkee helposti. Tuubista tursuaa kiiltoa yli tarpeen ja sitä on sitten hankalaa laittaa sopivasti sekä pyyhkiä ylimääräistä pois suttaamatta ja sotkematta. Taidankin puristaa tuubista osan pois, jotta "yliannostelu" vähenisi. Tällä saa mehukkaat ja intensiivisen sävyiset huulet, mutta käyttäminen on joskus ärsyttävän sottaista hommaa.

Rimmel, Lancome ja I Love...

Huultenrajauskynät:

Lemppareitani ovat Goshin Velvet Touch Waterproof Liplinerit (009 Rose ja 006 Angel Kiss), Colourpop Lippie Pencil (Contempo) ja Max Factorin Colour Elixir Lip Liner (14 Brown n Nude).


Mielestäni hyvää ja toimivaa perustasoa ovat essencen longlasting liplinerit (07 plum cake ja 06 a girl's dream), Wet n Wild Coloricon lipliner ja Dermosil transparent lip pencil.



Heikompaa ainesta on Bohon rajauskynä (Nude/Rose Beige), jota voisi käyttää niin silmänrajauksiin kuin huulillekin. Kynä on kuivakka, joten sitä saa hinkuttaa ja painaa jonkin verran jotta väriä saa irtoamaan (sen vuoksi en halua sitä silmien alueella käyttää). Tämä oli jo alkujaankin lyhyt nysä, joten nyt ei osunut hinta-laatusuhde oikein kohdilleen.



Sävyttävät huulirasvat:




Yves Rocher Framboise on vadelmalta tuoksuva hentoisesti sävyttävä huulivoide. Blackberries Nourishing Lip Balm tuoksuu marjamehulta ja tässä on ihana viileän marjainen lilaan taittava mauve sävy. Jälkimmäinen on muutaman vuoden takaista LE-sarjaa, jonka vuoksi olen tätä vähän säästellyt. Mutta eiväthän nämä ikuisuuksia säily, joten pitäisi vaan surutta käytellä pois.

Natural Code Candy Smile Lip Balm (sweet as sugar) on koostumukseltaan pikkaisen "nihkeää" ja korostaa helposti röhelöitä tai kuivia kohtia. Vaatii siis alleen vielä erikseen huulivoiteen tai ainakin hyvissä kuosissa olevat huulet.

Blistex Happy Lipsissä (Ready for New York) on enemmän huulirasvamainen fiilis ja se toimii myös kuivillakin huulilla.

Framboise, Blackberries, NC ja Blistex.

Babylips kausirasvat ostin taannoin 4 kappaleen setissä, kun kerran halvalla sai (5 e) :D Näihin suhtaudun kevyinä meikkituotteina, koska huulia nämä eivät juurikaan hoida tai kosteuta. Liian tiuhaan käytettyinä saattavat jopa alkaa kuivattaa. Näidenkin alle laitan useimmiten lisäksi "kunnon" huulirasvaa. Sävyt ovat nättejä ja ovat muutenkin välillä virkistävää vaihtelua punille tai kiilloille.


Pumpkin Spice, Vanilla Cupcake, Cafe Mocha ja Chai Tea Latte.

Huuliöljyistä oli jokin aika sitten oma ruodinta-postauksensa.

2 kommenttia: