sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Ostoksia viime ajoilta



Äskettäinen Kärkkäisen tilaukseni sisälsi vähän muutakin kuin essenceä, kuten vanulappuja ja "baby wipes" kosteuspyyhkeitä.


Perheenlisäystä ei ole tapahtunut vaan ostin nuo Naturaverden Disney kosteuspyyhkeet ihan omaan käyttöön meikkipöydälle käsien pyyhkimistä ja puhdistusta varten. Nämä ovat myös käteviä vaikkapa mökkireissuilla, jos ei hanasta juoksevaa vettä ole tarjolla. Meikki lähtee näillä sormista/käsistä ongelmitta eli toimivia ovat. Söpö pakkaus houkutteli ja hintakin oli 64 kappaleen paketista edullinen (2,90 e).


Ipek vanulaput ovat isokokoisia ja neliön mallisia (vaihtelua se on sekin ainaisiin pyöreisiin lappuihin, heh). Näissä ei ole tikkauksia, mutta tuntuvat pysyvän kuitenkin koossa eivätkä kerrokset lähde erottumaan toisistaan (niin kuin esimerkiksi Tokmannin Iisi-vanulapuissa) eikä nöyhtääkään irtoa. Toisaalta eivät ole niin pulleita ja pehmeitä kuin Rainbown lappuset, mutta kyllä nämä asiansa ajavat. Maksavat euron per pötkö.


Nurme Carrot Vitamin Soap palasaippuan kerrotaan sisältävän A- ja E-vitamiineja ja olevan sopivan hellävarainen myös kasvoille. Kasvoputsariksi tämän itseasiassa hommasinkin, mutta otan käyttöön vasta kun Madaran kasvosaippua tulee tiensä päähän. Tuoksua kuvaillaan makean sitrusmaiseksi, mutta ainakin näin tuoreeltaan siinä on jokin mausteinen (?) ja melko voimakas vivahde. Yleensä kasvosaippuoiden tuoksut laimenevat käytön myötä ja niin olettaisin tapahtuvan tässäkin tapauksessa.


Ovaali-meikkisiveltimet ovat kiinnostaneet jo pidempään, joten tilasin Makeup Revolution Pro Precision Brush Oval Face siveltimen CDONin kauneuspuolelta alunnuskampanjan aikaan. Hinnaksi jäi muistini mukaan 8,80 e. Tämä on pakattu aika massiiviseen pakkaukseen ja sisällä on heijastavaa "pahvia", joka hämää silmää luulemaan, että siveltimiä on siellä kolme. Tämä on parhaillaan testailussa (ja tuossa kuvassa vielä hitusen märkänä pesun jäljiltä), joten postailen tästä lisää myöhemmin.

Citymarketin Mammuttimarkkinoilla oli Lumene LAB tuotteita tyrkyllä edulliseen 9,90 euron hintaan. Tykkäsin tuotesarjan Suojaavasta Seerumista, joka loppui juuri äskettäin. Seerumeita ei Cittarissa ollut, joten päädyin Hydra Smooth Silmänympärysvoiteeseen. Pakkauksessa lukee tämän sisältävän suomalaista mustaherukkaa ja Hydra-Texturixeria (mitä sitten lieneekään), jotka ylläpitävät ihon suojakerrosta ja auttavat vähentämään turvotusta. Sen lisäksi kosteuttavat, suojaavat sekä ravitsevat ihoa, jolloin ikääntymisen merkkien pitäisi viivästyä. Tämä on myös hajusteeton tuote.


Koostumus on kevyttä ja jännästi vielä ohentuu iholle levitettäessä "seerumimaiseksi". Imeytyy hetkessä ja jättää kosteutetun tunteen. Kuvittelin tämän olevan koostumukseltaan paksumpaa ja tuhdimpaa, koska nimessäkin on "cream", mutta sopii mainiosti itselleni näinkin. Silmänympärykset eivät ole itselläni tällä hetkellä kovin kuivat, joten tehoa on tarpeisiini riittävästi. Toimii niin illalla kuin päivälläkin. Ja kaikki ikääntymisen merkkejä vastaan taistelevat tuotteet ovat tässä iässä tarpeen, vaikka silmämääräisesti tehoja onkin hankala arvioida.


Lumenen "vanhan sarjan" Artic Sun aurinkopuutereita löytyi 7 euron poistohinnalla. Näistä olen lukenut paljon kehuja, joten nythän se oli tällainen ostettava jos meinaa ehtiä ennen kuin häviävät myynnistä lopullisesti.


Pähkäilin tämän (2 Auringon kultaa) ja sen toisen vaaleamman sävyn välillä ja tällä kertaa valintani oli tummempi tapaus. Käytän tätä myös kevyeen suurpiirteiseen varjostamiseen isolla siveltimellä laitettuna, johon sopii yllättävänkin hyvin, koska pannussa sävy näyttää melkoisen tummalta ja punertavalta sävyltä. Kasvoilla kevyellä otteella siveltimellä levitettynä on lopputulos makuuni kivan luonnollinen ja sävy sulautuu iholle nätisti. Ihon sävyni on pinkkipohjainen, jolloin neutraalien sävyjen lisäksi hieman punertavaan taittavat tuotteet istuvat siihen hyvin. Koostumus on kermaisen pehmeä, vaivattomasti levittyvä ja pigmenttinen. Tekee satiinisen mattaista hennosti hohtavaa jälkeä. Kuten kehuista voikin jo päätellä niin ihastuin kovasti :)


Tarvitsin tuuheuttavaa hoitoainetta, koska Avonin Ultimate Volume hoitsikka ei vaikuta hiuksissani toimivan haluamallani tavalla. Syoss tuotteita en ole muistini mukaan kokeillut, joten nappasin hyllystä Full Hair 5 Density & Volume Booster hoitoaineen. Tämä lupailee tehdä 5 asiaa, mm. tuuheuttaa, voimistaa sekä vähentää hiusten lähtemistä. Pari kertaa olen käyttänyt ja ihan pätevältä markettihoitsikalta vaikuttaa. Koostumus on paksuhkon voidemaista, mutta levittyy hiuksiin vaivattoman tasaisesti. Ei jättänyt hiuksia kamalaan takkukasaan ja sain tämän jälkeen tukan selväksi ilman raastamista jopa ilman jätettäviä hoitsikoita. Ei kuitenkaan latista hiuksia vaan tekee kuontalosta ilmavan sekä kuohkean, vaikka en mitään valtaisaa tuuheutusta havainnutkaan. 500 ml:n puteli maksaa himpun verran alle vitosen, joten peukku nousee ylös tämän suhteen.

Lumene LAB sy-voide ja syoss hoitsikka.

Gunryn Roses From The Royal Gardens Of England käsisaippua (2 e) iski ja upposi meikäläiseen, koska olen jonkinsortin Englanti- ja ruusufani. Saippua on valmistettu miedoista ainesosista, jotka puhdistavat kädet hellävaraisesti. Tuoksu on nimensä mukaisesti lempeän ruusuinen.


4 kommenttia:

  1. Kävin viime viikolla Kärkkäisellä ja katselin Nurmen palasaippuoita, kun en ole sellaisia koskaan käyttänyt. Sitten kuitenkin jätin ostamatta, kun ajattelin, että saippua kasvoilla ei tunnu kauhean innostavalta, vaikka olisikin nimenomaan kasvoille tarkoitettu. Ennakkoluulot jylläävät;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvosaippuoilla tulee kyllä natisevan puhdasta jälkeä, joten kuivemmalla iholla eivät välttämättä ole oikein omiaan.

      Nettikaupassa olleista Nurmen saippuoista tämä taisi olla ainut myös kasvoillekin soveltuva ja ehkä hieman epäilevällä mielellä lähden kokeilemaan. Yleensähän kasvosaippuat ovat selkeästi kasvoille tarkoitettuja, mutta tämä sopii käsille ja kropallekin. Mutta katsellaan, jos ei toimi nassun pesuun niin menee käsisaippuaksi :)

      Voi että, pääsispä joskus Kärkkäisen myymäläänkin. Ei vaan tule oikeastaan koskaan siellä suunnin liikuskeltua jossa niitä on...

      Poista
  2. Oi että, nuo Gunryn tuon sarjan käsisaippuat on ihan mahtavia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näissä on kivat putelit ja tuoksuvaihtoehdot :)

      Poista