perjantai 24. maaliskuuta 2017

Essence haalinta


Tilasin Kärkkäiseltä essencen tuotteita, koska monesti merkkiä myyvien myymälöiden hyllyt ammottavat tiettyjen tuotteiden kohdalla tyhjyyttään. Uutuudet myös tuntuvat tulevan kivijalkakauppoihin hitaasti eikä trend edition kokoelmia ole välttämättä tarjolla lainkaan.


Camouflage full coverage concealereista (3,09 e) olen tähän mennessä onnistunut näkemään testerit itse peiteaineiden lokeron ollessa vaan tyhjää täynnä. Onneksi Kärkkäisen nettikaupasta näitä löytyi ja vielä tuossa vaaleammassakin sävyssä (05 ivory). Sarjan meikkivoide on ollut mieleeni, koska on peittävä tapaus ilman että näyttää liiallisen paksulta pakkelilta kasvoilla, joten samaa voisi odottaa peiteaineeltakin.

Peiteaine on tuotekuvauksen mukaan korkeapigmenttinen sekä kestävä ja peittoa luvataan niin silmänalusille kuin muillekin ihon pienille virheille.


Koostumus on kermaisen pehmeää ja samalla ohuen kevyttä. Tätä on helppo tasoitella sekä häivytellä ja lopputulos on luonnollisen raikas. Peittää erinomaisesti, mutta taasen tullaan siihen ettei tämäkään täydellisesti taio tummia silmänalusiani piiloon. Kohdallani sinertävän tummat silmänaluset ovat oikeasti ongelma ja ne ovat aina olleetkin sellaiset (syytän perimääni, koska äidilläni on samoin). Koska iho on siinä kohdin niin ohut, verisuonet kuultavat läpi ja kasvoni ovat lisäksi sen malliset, että silmien ympärille lankeaa varjoa. Mutta se ei ole peiteaineen vika (paras lopputulos tulee yleensä paria eri peiteaineitta kerrostamalla) ja täytyy todeta, että camouflage full coverage concealer on loistava peittokyvyltään, koostumukseltaan sekä pysyvyydeltään ja päihittää helposti monet kalliimmat kilpailijansa.


2 in 1 eyeshadow & primer nude rosé (3,49 e) sävytettyä luomivärinpohjustajaa voi halutessaan käyttää myös luomivärinä. Pohjustusvoiteen tarkoitus on tasoittaa silmäluomen pintaa, pidentää luomivärin kestävyyttä siistinä ja ainakin tämä versio raikastaa sävyä sekä kirkastaa muutenkin ilmettä kivasti. Koostumus on melko pehmeää ja helposti levittyvää. Vaatii vielä lisää käyttöä (ja vaihtelevia olosuhteita), jotta osaan lopullisen mielipiteen muodostaa. Ensivaikutelma on plussan puolella.


BB Beauty Balm Lip Gloss 02 Shh, just kiss me (2,49 e). BB Lip Glossit taisivat olla edellisen kevään/kesän tulokkaita, joten oletettavasti poistuvat (tai ovat sen suurilta osin jo tehneet?) valikoimista kohtapuoliin. Olen näitä joskus katsellutkin "sillä silmällä" ja nyt hyödynsin tilaisuuden tämän hankkimiseen.

BB-kiilto ei ole tahmainen ja pigmenttiä sekä kiiltoa on sopivasti. Sävykin osui nappiin. Sen lisäksi tämä "kaunistava voide" sisältää hoitavia ainesosia, kariteevoita ja E-vitamiinia, jotka ravitsevat huulten ihoa ja tekevät siitä pehmeän.


Olihan se jokin kynsilakka saatava Out of Space Stories-sarjasta (2,49 e/kpl), vaikka olenkin nyt yrittänyt olla uusia kynsilakkoja ostamatta (en ehdi kunnolla käyttää entisiäkään). Sävy 02 on upea lila/ harmahtavan hopeinen hololakka.


Lash and Brow ripsi- ja kulmageeli (2,49 e) pitämään kulmakarvat ojennuksessa. Yleensä täydennän  kulmakarvoja ja syvennän niiden sävyä ensin kulmakynällä, jonka jälkeen laitan kulmageeliä pitämään ne ojennuksessa. Jos olen kestovärjännyt kulmani niin pelkkä väritön kulmageeli riittää. Näitä siis kuluu tasaista tahtia ja mielellään annan mahdollisuuden myös edullisemmille tapauksille.

Kipaisin Tokmannille, koska olin aikeissa ostaa mm. essencen velvet stick-huulipunakynän (mega melon), mutta sielläpä ei kyseisiä kyniä ollut lainkaan. Eihän sieltä silti aivan tyhjin käsin tullut poistuttua.


Eyebrow designer kulmakynä (04 bonde) vaikuttaa sävynsä puolesta itselleni sopivan viileältä. En ole kulmille asti kerennyt laittamaan, mutta muutama havainto on tullut tehtyä jo ihan kädelle testaillessa. Koostumus tuntuu alkuun olevan hieman kovahkoa, mutta kyllä tästä väriä irtoaa ilman voimankäyttöä. Jälki kestää kädellä hyvin, vaikka pyyhkisikin sormella sen päältä niin ei lähde leviämään tai häivyttymään pois. Jää vielä nähtäväksi miten käyttäytyy kulmille laitettuna. Hintaa tällä oli 1,89 e.


Alekorista bongasin colour & care strengthening nail polishin (04 lean on me) puoleen hintaan (1,24 e).

Peiteaine, 2 in 1 luomiväri, BB-huulikiilto ja kulmakynä.


2 kommenttia:

  1. Se on harmillista, että on lähes "pakko" tilata netistä, jos haluaa päästä käsiksi kaikkiin essencen tuotteisiin. Mä en ole nähnyt niitä uutuuksia vielä missään myynnissä, no paitsi netissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :/ Kaupoissa oon tähän mennessä uutuuksista törmännyt vaan tuohon peiteaineeseen (tai no testereihin), my must haves-nappeihin sekä paletteihin ja pari kappaletta Out of Space stories kynsilakoista näkyi Tokmannin hyllyssä komeilevan.

      Poista