tiistai 7. maaliskuuta 2017

Blogger Recognition Award

 

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen

Isot kiitokset palkinnosta menevät Zaza's Petals blogin Sarille :) Hienoa kuulla, että oma hyvin arkinen ja usein suht onnettoman laatuisilla kuvilla varusteltu blogini on ollut mieluista luettavaa. 

 

2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen

Kosmetiikasta olen ollut todella kiinnostunut oikeastaan aina ja suorastaan hurahtanut siitä lähtien, kun aloin meikkaamaan ja puhdistamaan sekä hoitamaan ihoani säännöllisesti. Aiheeseen liittyvät tai jollain tasolla sitä sivuavat blogit ovat olleet suosikkejani ihan sieltä blogien alkuajoista. Omaa blogia aloin pitämään aluksi vähän hetken mielijohteesta kokeillakseni miten se itseltäni luonnistuisi ja jäinkin sitten koukkuun. Ensimmäisen postauksen kirjoitin tammikuussa 2014 eli kolmisen vuotta sitten. Bloggaaminen (ja blogien lukeminen) on mukava harrastus ja sen parissa pääsee kivasti irti normiarjesta ja sen velvoitteista.

 

Kuva Pinterest.

 

3. Anna ohjeita aloittevalle bloggaajalle

Mitähän sitä osaisi sanoa. Jos puhutaan nyt kosmetiikkablogista niin useimmat lukijat hyötyvät mielestäni eniten, jos perustelee miksi tykkää tai vastaavasti ei pidä jostain tuotteesta. Plus kertoo sekä ne hyvät että mahdolliset heikommat puolet. Esimerkiksi pelkät kauniit kuvat ja "tämä on kerrassaan ihana uutuus" tai "ei toiminut itselläni" eivät sano oikeastaan mitään. No, en itse tällaisia blogeja edes seuraa, mutta joskus olen eksynyt sellaisissakin käväisemään.

 

Kannattaa blogata itselleen sopivalla tyylillä ja jutuista mitkä kiinnostavat henkilökohtaisesti. Mikä tulee luonnollisesti, toimii yleensä parhaiten. Pienelläkin varustuksella pärjää bloggaamisen suhteen, ei siihen välttämättä tarvitse kuvausvaloja tai huippukameraa jalustoineen yms. Toki visuaalisuus ja siihen panostaminen ovat nykyaikaa ja miellyttävää katseltavaa, mutta eivät ainakaan itselleni ehdoton edellytys kiinnostavuuden kannalta.

 

Kuva Pinterest.

 

4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi

Kuten aiemmin tulikin ilmi, sain palkinnon Zaza's Petals blogista. Itse pidän kovasti Sarin tyylistä kirjoittaa, huumorista ja mukavan rennosta otteesta. Myös monet blogissa esillä olleet/olevat tuotteet ovat kiinnostavia. Sari on myös ihailtavan ahkera kommentoija :)

 

5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi

Vaikuttaa siltä, että suurin osa seuraamistani blogeista on jo palkinnon saanut, mutta nimeän nyt silti 10 blogia siitä huolimatta. Tuosta listasta voipi itsensä bongailla, jos ei ole tunnustusta vielä tullut lunastaneeksi ja eksyy tätä postausta lukemaan.


Katatuulikki.

Meikin Loppu. 

DIXI.

Kivipuuteri.

Mörköblogi.

TalkandBake

Neiti Minttukihara.

Blinger shimmer.

Life and Other Disasters.

Sinistä pintaa.

 

Haluan söpöä muumikosmetiikkaa! Kuva täältä.

 

8 kommenttia:

  1. Olitpa nopea vastaamaan:) Mahtava juttu:) Hauskat ja osuvat kuvat;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä mulla on runsaasti aikaa bloggaamiseen ja koneella istumiseen, joten siksipä noinkin pikainen vastaus :)

      Poista
  2. En ole mikään suurin muumifani, mutta aah nuo meikit olisivat ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hellyyttäviä ovat :) Kuva tuli vastaan netissä, enkä alkanut selvittelemään sen tarkemmin mistä noita voisi mahdollisesti löytyä (koska tänne tuskin saa helposti tilattua) eikä eläinkokeettumuudestakaan ole tietoa yms. Mutta ainahan sitä "kuolata" voi :D

      Poista
  3. Kiitos haasteesta! Mut on tosiaan haastettu aiemminkin, mutta jossain kohtaa aion varmasti toteuttaa tämän :)

    Mullekin sekä blogeissa että videoissa tärkeämpää on sisältö kuin visuaalisuus. Youtubessa huomaan sen vielä selkeämmin. Mä en todellakaan jaksa seurata joka ikistä yli miljoonan tilaajan kauneusgurua, vaikka videot olisivat huippuluokkaa ja meikki aina täydellinen. Sen sijaan olen alkanut seuraamaan paljon enemmän pienempiä kanavia, jotka kertovat eläinkokeettomasta tai vegaanisesta kosmetiikasta :)

    Olen myös lopettanut lukemasta muutamaa Suomen suurinta kauneusblogia, joita kuitenkin ennen luin. Ei siinä mitään, etteikö bloggaajat tekisi hyvää työtä. Yleensä niiden aiheet ja tuotteet eivät vaan ole sellaisia, jotka kolahtavat mulle. Lisäksi musta tuntuu, että vähän pienempien bloggaajien kanssa on helpompi olla vuorovaikutuksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että aiot tehdä tämä postauksen :)

      Itse seurailen blogeja laidasta laidataan, mutta tosiaan "ne suurimmat" ja luetuimmat eivät ole kuitenkaan ykkös-suosikkejani. Jotkut ovat menneet jotenkin "naistenlehtimäisiksi" ja jäävät liian sliipatun tekstin ja kuvien myötä vähän etäisiksi. On todella hienoa, että blogeja riittää nykyisin jokaiseen makuun, jotta voi valita niiden joukosta ne omat helmet :)

      Poista
  4. Kiitos haasteesta, en ole tietääkseni ainakaan sitä vielä saanut keneltäkään niin kiva tehdä siitä joskus postaus blogiin kun näitä on kiva tehdä ja lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä :) Tällaiset postaukset ovat munkin mielestä hauskoja toteuttaa sekä lukea.

      Poista