keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Sekalaista settiä


Vanhempani kävivät kyläilemässä ja sain äidiltäni "tuliaisiksi" Dermosilin X-mas Editon Promise Of Light minisuihkugeeli pakkauksen, joka sisältää viisi 40 ml:n tuubia. Mukana ovat Mandarin, Red Orange, Vitamin E, Sauna ja Classic suihkugeelit. Tuubien värimaailma on silmääni miellyttävä ja jotenkin keväisen raikas. Olen aiemmin tykännyt Dermosilin suihkugeeleistä ja -saippuoista enkä uskoisi näidenkään olevan poikkeus. Muistaakseni Mandariinia ja Red Orangea olen joskus käyttänytkin.


Spa & Sauna Sugar Foot Scrub tuli sopivaan saumaan, koska edellinen jalkakuorinta alkaa osoittaa loppumisen merkkejä. Kokeilen innolla, koska ei ole entuudestaan tuttu tuote. Tässä kuorivina ainesosina ovat sokerikiteet ja mantelinkuori.


Avokin siskolta sain jälleen pienen pussukan Avonia :) Näiden osalta nykyisestä saatavuudesta en tiedä, osa on varmasti poistunut jo valikoimista tai uudistunut.

Planet Spa Fantastically Firming Body Polisher vartalonkuorinta sisältää kolumbialaista kahviuutetta. Onneksi ei tuoksu juurikaan kahvimaiselle, vaikka siitä ja sen tuoksusta tykkäänkin, mutta en oikein välitä kahvintuoksuisesta kosmetiikasta. Kuorinta on paksuhkoa, mutta silti sopivan notkeaa ja rouheaa sekä tehokasta. Ihosta tulee pehmeä ja sileä. Yllätyin siitä, miten hyvä kuorinta tämä onkaan, luultavasti en olisi osannut tätä "omin päin" tilata (etenkin kun Planet Spa-sarjassa on tullut vastaan muutamia floppeja).


Skin so soft supreme nourishment creamy body conditioner & cleanser eli pesuneste ja vartaloemulsio samassa putelissa. Tällaiset tuotteet ovat kivoja, koska kroppa ei tunnu tarvitsevan niin paljon rasvausta kuin ns.tavallisen suihkugeelin jälkeen. Tuoksu on pehmeä ja hieman pähkinään vivahtava (sisältää macadamia öljyä).


Cocoa Butter Revitalising Moisture Hand Creamin taidan säästellä myöhempää ajankohtaa varten, sillä korkattuja käsivoiteita on jälleen päässyt kertymään runsaasti. Avonin käsivoiteet ovat olleet kelpoa perustasoa, joten kyllä tällekin vielä käyttöä on tiedossa.


Naturals juicy moisture rasberry and hibiscus body spray tuoksuu herkullisen mehukkaalle makealle vadelmalle. Aah. Menee omassa käytössäni hyvin yksinäänkin, mutta sopii myös yhdisteltäväksi neutraalimpien hajuvesien kanssa, jos kaipaa tuoksuun lisää vadelmaista twistiä.


Sitten toinen tuoksu näytteen muodossa. Escadan vuoden 2017 EdT Fiesta Carioca viehätttää itseäni eniten viime vuosien Summer Edition tuoksuista (en ole noita tuoksuja omistanut, nuuhkutellut ja testaillut vaan tavarataloissa, viimeksi olen tainnut Escadan kesätuoksun hankkia kymmenisen vuotta sitten!).

Tuoksusta löytyy mm. brazilialaista passionhedelmää, vadelmaa, passionin- ja appelsiininkukkia, setriä ja myskiä. Suht makean hedelmäinen pläjäys tämäkin on, mutta tuoksussa oleva trooppinen tunnelma ja jokin raikas vivahde ovat mieleeni eli voisin harkita ostamista tällä kertaa. Täytyy ensin tosin käydä tarkemmin tyyppäilemässä "livenä" millaiseksi tuoksu muodostuu omalla iholla, koska ei tuon pelkän pahvikortin tuoksuttelukohdan avulla pääse tuoksusta täysin jyvälle.

Tokmannilta piti hakea poistohintaan (1,24 e) vielä yksi essencen the velvets luomivärinappi sävyssä 08 coral me maybe. Pannussa sävy näyttää enemmänkin vaaleanpunaiselta ja kirkkaassa valossa mukana näkyisi olevan myös pienoista kimalletta, mutta iholla en sitä huomaa. Koostumus on tässäkin pehmeä sekä "samettinen". Luomilla värissä näyttää olevan kuitenkin selkeä korallinen vivahde/hohto, riippuen siitä missä kulmassa ja valossa sävyä zoomailee. (Swatch kuva on todellisuutta vaaleampi, luonnossa taittaa enemmän koralliin).



Juuri nyt olen aika lailla pee aa, mikä tietty harmittaa erityisen paljon, koska Sokkarilla olisi menossa Kutsu kauneuteen-päivät. Kauneuspassilla saa 3 tuotteesta 20% normaalihinnasta pois ja alennus koskee koodilla myös nettikauppaa. En oikein viitsisi laskupinoa kasvattaa laskulle tilaamalla, joten se siitä :/ Olisin niin halunnut hankkia esimerkiksi jotain kivaa Urban Decaylta. No, alennuksia ja kampanjoita menee ja tulee, joku toinen kerta sitten.


2 kommenttia:

  1. Minulle Escada on aivan vieras juttu. Ilmeisesti merkillä on erityisiä kausituoksuja, kun niistä aika usein mainitaan blogeissa. Olen muutenkin huono tuoksuasiantuntija (en siis ollenkaan asiantuntija;) ) niin on mennyt Escadakin aivan ohi;) Pitää joku kerta käydä nuuhkuttelemassa, niin tietää edes vähän mistä muut puhuu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Escadalla on muiden hajuvesien lisäksi näitä vuosittain vaihtuvia Limited Edition tuoksuja. Mielestäni näin on ollut jo iät ja ajat ja tuon pahvikortin mukaan Summer Editionit juhlivat nyt 25-vuotispäiviään.

      Tuoksuina nämä ovat usein jollain tapaa makeita (joskus jopa liiankin imeliä omaan makuuni) ja sanoisinko että nuorekkaita. Toisinaan tosin iskevät myös tällaiseen iäkkäämpäänkin (heh) tuoksumakuun :)

      Poista