maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kärkkäisen Sikapäivien saalis

Tämä ei ole Kärkkäisen mainospostaus, vaikka siltä voikin alkaa pikkuhiljaa vaikuttaa, koska olen tällä hetkellä hurahtanut melko ahkerasti kyseistä nettikauppaa hyödyntämään :D Sieltä sattuu vaan löytymään kaikkea kivaa sekä tarpeellista vaivattomasti "saman katon alta", eikä tarvitse erikseen lähteä juoksemaan kaupoissa joidenkin tiettyjen tuotteiden perässä. Hintatasokin on suht edullinen. Jyväskylään muuten avautui uusi myymälä, joka on kivasti sukulointireissujen varrella, joten kesemmällä pääsen vihdoinkin paikan päälle Kärkkäisen tarjontaa ihmettelemään. Tällä kertaa postauksessa mukana ovat kaikki ostokset (muutkin kuin kosmetiikka).


Karkkejakin oli tarjouksessa, joten tilaukseen lähti mukaan laatikolliset Cloettan Lätkäliikoja ja Tutti Frutteja (4,90 e/kpl).

Avokille puhelimeen ihan perus musta suojakotelo (18,90 e), jossa on jokunen paikka korteille/käteiselle tms. Näitähän saa vissiin eBaystakin muutamalla eurolla, mutta niiden laadun kanssa mennään usein arpapelillä. Tämän voi ainakin palauttaa, jos heti kättelyssä hajoaa. Prismassa koteloiden hinnat ovat olleet muutaman kympin tasoa (jopa neljääkin kymppiä), joten siinä mielessä oli edullinen hankinta.


Karkkien vastapainoksi jotain terveellisempää eli Vitatabsin Mega B Moni B-vitamiinitabletteja (6,60 e). Talvisin suosin monivitamiineja, mutta kesällä riittää toisinaan B-vitamiinilisä ja C-vitsku pore. Kesäisin tulee syötyä kalaa runsaammin, joten esimerkiksi kalaöljyille tai D-vitamiinille ei ole tuolloin suurentunutta tarvetta. Menossa on tosin myös jättipurkki Bioteekin Teho-Pii, Kalkki ja D ravintolisää, jossa on pieni määrä D-vitamiiniakin. Parasta on tietenkin syödä riittävän monipuolisesti ja pääosin tervellisesti, jotta keho saa riittävästi vitamiineja ja kivennäisaineita suoraan ravinnosta, mutta aina se ole mahdollista (kiire, väsymys kokkailuun tai muu mukavuudenhalu). Itselläni nämä valmisteet toimivatkin ruokavalion "lisänä" tarvittaessa sekä päivinä jolloin ns. puhti on poissa enkä ihan päivittäin näitä tule siis napsineeksi.


Paraske Bio Sappisaippuaa (1,90 e) tahrojenpoistoon vaatteista ja tekstiileistä (pitää nyt muistuttaa, kun kerran kosmetiikkablogissa ollaan, että tämä ei sovellu iholle, heh).



Lumene True Mystic Volume Waterproof Mascara. Olen lukenut tästä ripsiväristä niin hyvää kuin huonoakin, mutta päätin silti kokeilla, koska kampajahinta oli vain 12,50 e. Tänään on ollut ekaa kertaa testailussa kotikäytössä ja on pysynyt hyvin karisematta sekä suttaantumatta, mutta vaatii pidempää käyttöä, jotta pysyvyyteen voi ottaa kunnolla kantaa. Massa oli jo ensimmäisellä kerralla "sopivaa", ei liian kuivakkaa tai märkää. Levittyi vaivattomasti ja teki ripsistä tuuheamman oloiset sekä pidemmät. Lopputulos on kauniin luonnollinen eikä liimaa/klimpitä ripsiä yhteen, vaikka laitoinkin kaksi kerrosta. Taivutuksetkin ovat kestäneet ripsissä jo puoli päivää ja tuohan ei itselleni ole mikään itsestäänselvyys piikkisuorista ripsistäni johtuen. Ensivaikutelmat ovat siis todella (yllättyneen) positiiviset, mutta palataan tähän vielä myöhemmin.


Tykkään LV:n misellistä, joka on hellävarainen sekä rauhoittavan ja raikkaan tuntuinen kasvoilla. Tarvitsin jotain miedon neutraalia kasvovettä "tujumpien" tapausten oheen ja merkin kasvovesi herkälle iholle (3,15 e) vaikutti sopivalta. Toivottavasti tämä on laadultaan yhtä pätevä kuin misellikin.

Kesään varustautumiseni on alkanut jälleen hyvissä ajoin. Cattier Purifying Gel Cream (8,20 e) vaikutti lupaavalta, koska kesällä kelien lämmetessä sekaihoni on paljon rasvaisempi, toisinaan jopa öljyinen jolloin epäpuhtauksiakin pukkaa enemmän kuin muina vuodenaikoina. Puhdistava kasvogeeli kosteuttaa ja puhdistaa epäpuhdasta ihoa sekä vähentää ihon kiiltoa. Geeli sisältää mm. piparminttua, aloe veraa ja appelsiininkukkaa. Jää vielä hetkiseksi odottelemaan käyttöään.


Palmolive Anti-Stress Lavender, Ylang Ylang & Patchouli dödöä (2,00 e) on tullut käytettyä joskus aiemminkin, mutta pullo on näköjään kokenut uudistumisen. Tässä on miellyttävä, pehmeän tummahko ja hieman hajuvesimäinen tuoksu, joka sopii tietyllä tapaa yhteen muutaman tuoksuni kanssa. Halusin myös jotain laventeliin vivahtavaa kainaloiden raikastajaa ja koska kainaloideni iho ei tunnu tykkäävän yhtään Schmidt'sin Lavender + Sage stickistä, niin hommasin tämän. Olisihan Schmidt's luonnonmukaisempi (ja eläinkokeeton) vaihtoehto, mutta minkäs teet, kun ärsyttää ihoa :/


Candy Soaps Tutti Frutti käsisaippuaa (1,70 e). Parhaillaan käytössä on sokerisen makean ja purkkamaisen tuoksuinen Candy-versio. Muita merkin tuoksuja ovat. mm. Blueberry Pie, Toffee sekä Polka ja näitähän saa myös suihkusaippuoina sekä käsivoiteina. Tutti Frutti tuoksuu juuri siltä kuin nimensä puolesta ja tuosta saippuan väristä voi olettaakin eli hedelmäkarkeilta ja hieman Juicy Fruit-purkalta sekä joltain hitusen kirpsakalta. Tuoksussa on havaittavissa pienoista esanssisuutta, mutta ei mitenkään häiritsevissä määrin.

10 kommenttia:

  1. Kävin ukkelin kanssa Sikapäivillä Kärkkäisellä Hollolassa. Kärkkäiseltä tosiaankin löytyy vaikka mitä. Kosmetiikka- ja pesuaineosastot tuli kierrettyä vähän tarkemmin ja siellä on aika paljon sellaisia tuotteita, joita en ole muualla nähnytkään. Pitääkin ruveta tutkimaan verkkokaupan sivuja tarkemmin, kun ei sinne paikan päälle kuitenkaan tule niin kovin usein mentyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valikoimaa on kyllä mukavasti edullisen kosmetiikan ystäville :) Itsekin tykkään, kun löytyy sellaisiakin tuotteita joihin ei vaikkapa Prismassa ja Cittarissa törmää.

      Poista
  2. Samat karkit tilasin miekin :D
    Siellä on kyllä hyviä tarjouksia, aika useinkin. Harmi, ettei ole tässä lähellä mahdollisuutta käydä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoinkin Youtuben puolella sun Sikapäivien ostosvideon :)

      Onneksi sentään on tuo verkkokauppa, mutta myymälöitä voisi olla enemmänkin eri puolilla maata.

      Poista
    2. Joo.. Meillä päin on Tokmanneja, Kuopiossa sitten Halpa-Halli. Siinäpä ne sitten onkin :D

      Poista
    3. Loppu syksystä sattui silmiin uutinen, jossa kerrottiin, että Kuopion Halpa-Hallissa on menossa YT-neuvottelut ja myymälän lopettamista harkitaan :/ En ole aikoihin Matkuksessa käynyt, joten en tiedä onko se edelleen toiminnassa.

      Poista
    4. Oli H-H pystyssä ainakin vielä viime viikonloppuna (22.4). Harmi kyllä jos loppuisi, iso tila jäisi tyhjilleen.

      Poista
    5. Toivotaan, että jatkaa toimintaansa :)

      Poista
  3. Cattier Parisin geeli on ollut pitkään ostoslistalla, kerro sitten mitä tykkäsit :)

    VastaaPoista