tiistai 4. huhtikuuta 2017

Erään kosmetiikkabloggaajan kylpyhuone

Sain Kivipuuteri-blogin Maijalta kylppäri-haasteen. Kiitokset, haaste on otettu vastaan :) Ootteko valmiita lievään järkytykseen? No tässä tämä nyt tulee joka tapauksessa...

Toisaalta kaikki on suhteellista ja uskoisin, että vieläkin innokkaampia purkkien haalijoita löytyy kuin meikäläinen. Tykkään kuitenkin pitää jonkinmoista rotia järjestyksen suhteen. Jos kaikki tavarat löytyvät suunnilleen saman kategorian mukaan "yhdessä koossa" ei aikaa mene turhauttavaan etsimiseen ja purkkien koluamiseen. Ja näyttää muutenkin siistimmältä (jos se nyt tällä tuotemäärällä  on ylipäänsä mahdollista). Olen yleisesti ottaen ihan tyytyväinen meidän kylppäriin (saunakin löytyy), koska se on suht tilava, jotta pesukone mahtuu helposti plus siellä on ihan hyvin säilytystilaa ja iso peilikaappi.


Ikean korisysteemiin uppoaa paljon tavaraa ja tämä onkin yksi parhaista kylpyhuone hankinnoista ikinä. Tuossa majailevat parhaillaan käytössä olevat suihkutuotteet. Ylhäällä on naamaputsareita, kasvokuorintoja sekä miehen suihkusaippua ja shampoo (jotta löytää ne helposti). Avokki saa tietysti käyttää myös noita muitakin (ja välillä niin tekeekin). Sitten löytyy suihkusaippuaa ja -geelejä, alempaa shampoita ja hoitsikoita ja aivan alimmaisena ovat kuorinnat, hiusnaamiot, sheivaustarvikkeet yms. sekalaiset jutut. Napsaisin kuvat juuri äsken iltasuihkun jälkeen, minkä vuoksi seinä on märkä.


Pari tuotetta mahtuu myös suihkun pienelle muovihyllylle vai mikä saippua-alusta nyt onkaan.

 


Peilikaappi. En oikeastaan siivonnut tätä postausta varten, mutta tunnustan, että en millään malttanut olla asettelematta peilikaapin sisältöä vähän nätimmin paikoilleen. Säilytän yövoiteet täällä, mutta päivävoiteet sekä seerumit ovat meikkipöydällä. Peilikaapin kanssa tilanne on viime aikoina petraantunut huomattavasti. Nykyään käytössä on yksi misellivesi kerrallaan (joskus niitä saatoi olla kolmekin) ja dödöjäkin on vähemmän kuin joskus muinoin.

Allaskaapin uumenissa on mm. avokin parranajovehkeitä, kynsilakanpoistoaineita, löylytuoksuja, muhkean kokoinen Yves Rocherin kuorintasaippua, marseillesaippuaa siveltimien pesuun ja muuta tarpeellista sälää. Tuon sälän säilytykseen Ikean ruokailuvälinelokerikko on ollut oikein kätevä ratkaisu.


Peilikaapin vieressä olevassa ritiläkorissa majailevat hiusten muotoilutuotteet, kuivashampoot, jätettävät hoitoaineet ja hiusseerumit.


Pyykkikaapin päällä on "jemmalaatikko" joka sisältää enimmäkseen suihkugeelejä, naamaputsareita shampoita ja hoitoaineita.



Pesukoneen päällinen näyttää yleensä tältä. Rusettipurkissa on hiuslenksuja sekä pinnejä ja mustassa purnukassa vanupuikkoja. En mielellään pahemmin kasaisi mitään pesukoneen päälle, mutta ainakin nuo purkit ovat pysyneet kannen päällä tippumatta linkouksienkin aikana vaikka saattavat vähän siirtyillä.

Tykkään pitää lavuaarin reunat mahdollisimman tyhjinä, etenkin nyt kun se on mahdollista, koska säilytystilaa on muuallakin. Avonin Ultra Sexy EdT:n loput ovat päätyneet tuohon vessan raikastajaksi.


Vanulappupussien hässäkkä. Näille pitäisi keksiä joku muu paikka, koska ärsyttävät ("esteettistä") silmääni seinällä naulakossa roikkuessaan. Tuosta niitä on kyllä näppärä ja nopea nappaista käyttöön, vaikka eivät tosiaan mikään sisustuselementti olekaan :D



4 kommenttia:

  1. Sulla on mukavasti erilaisia koreja säilytystä varten, kun taas itsellä on kaikki lattialla. Voisin kyllä ostaa jonkun kärryn tai korin pulloja varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en voisi kuvitellakaan säilyttäväni suurempia määriä puteleita lattialla ;D Mutta joo, nuo koritelineet ja kärryt ovat kyllä käteviä. Mielellään tosin laittaisin lähes kaiken ovellisiin kaappeihin, mutta suihkun puolella se ei ole mahdollista.

      Poista
  2. Melkoinen määrä purkkeja! Itse olen ehdottomasti minimalisti tällaisissa kylppäriasioissa, mutta meikkejä hamstraan sitten enemmän :D Tuo Ikean korihylly näyttää todella kätevältä, tosin itse en tarvitse noin paljoa tilaa kylppärin kosmetiikalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D Pärjäishän sitä vähemmälläkin, mutta oon vaan niin vaihtelunhaluinen, että pitää olla valinnanvaraa. Tuohon korihyllyyn mahtuu kyllä kiitettävästi tavaraa.

      Poista