perjantai 21. huhtikuuta 2017

Pannutetaan

Edellisen pannuprojektin tuotteet ovat viimeinkin loppuneet, kun viimeinenkin mukana ollut kynsilakka tuli tiensä päähän. En aseta mitään aikarajaa tälle uudelle projektille vaan katsotaan miten kauan hommaan menee.


Isadoran Matte Chocolates paletti lähtee mukaan noiden kahden vaaleimman sävyn osalta, jotka ovat muutenkin olleet suosikkejani ja eniten käytössä. Muita värejä en lähde edes yrittämään käyttää pois. Kyseinen paletti taitaa olla yksi vanhimmista, jonka omistan. Eli päätyy nyt pannutukseen ihan vaan vanhuuttaan. Ostin tämän kauan sitten Tukholman reissulta eli tähän liittyy mukavia muistojakin :)




Yves Rocher Velvety Loose Powder on myöskin niin iäkäs, että pitäisi käytellä pois. Tässä on ihanan ylellinen puuterinen tuoksu eikä kasvoista tule liian paklatun näköiset tämän kanssa. Koostumus on samettisen "pehmeää" ja asettuu kasvoille nätisti. Ei tosin pidä kiiltoa ihan niin hyvin kurissa kuin esimerkiksi NYXin HD-irtopuuteri. En ole vaan turhan usein tullut tähän viime aikoina tarttuneeksi, kun uudemmat puuterit ovat vieneet mukanaan. Todella riittoisa tuote.


Rimmel Match Perfection meikkivoiteesta (081 Fair Ivory) en löytänyt mistään säilyvyysaikaa (voi olla, että tästä on joku tarra irronnut), mutta on ollut käytössä pitkään. Tämä on todella vaaleaa, joten olen päätynyt käyttämään tätä muutaman tipan jonkun muun tummemman meikkipohjan seassa. Kesällähän ei meikkipohjien vaalentamiselle ole suurempaa tarvetta, joten yritän nyt ottaa tämän ns. tehokäyttöön. Koostumukseltaan tämä olisi muuten mieleeni, mutta sävy ei vaan osunut nappiin.


Rihanna Reb'l Fleur EdP tuoksuun ihastuin heti ensi nuuhkaisulla, mutta tuosta tapahtumasta on vierähtänyt vuosikausia. Korkea aika olisi siis saada pullo tyhjäksi. Tämä on hedelmäinen, kukkainen ja "tumman" syvä tuoksu kookoksen ja vaniljan vivahteilla. Selkeästi ilta-/juhlatuoksu omiin mieltymyksiini, mutta iltariennoissa yms. tulee käytyä nykyisin todella harvakseltaan. Sopii mielestäni hyvin kesäänkin tuon kookoksisuuden ansiosta.


Avon Care Cocoa Butter vartalovoi on omiin tarpeisiini nähden talvella toimivampi, niin koostumuksensa kuin tuoksunsakin puolesta. Tiedän jo etten tule kovin täyteläisiin vartalotuotteisiin kesällä koskemaan, joten tämä on ainoa jolle pistän tavoitteen käyttää ennen kesää pois. En halua laittaa jemmoihinkaan kesän ajaksi, koska ne pullistelevat jo entuudestaan. Ei pitäisi olla mahdoton tavoite, sillä puolivälissä jo mennään.



4 kommenttia:

  1. Isadoran paletin sävyt on tosi tyylikkäät ja ajattomat. Ja äkkiä ne kaksi sävyä on pannutettu;) Eiku tsemppiä projektiin:)

    VastaaPoista
  2. Kiitokset :) Isadoran paletti on kyllä ollut monikäyttöinen ja toiminut hyvin muidenkin luomivärien kanssa yhdessä.

    VastaaPoista
  3. Itsellä kului talvella samanlainen Avonin voide ihan ennätystahtia. Yllätyin ihan itekki ettei kestäny ku hetken :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota kyllä uppoaa iholle hyvin, vaikka onkin koostumukseltaan paksuhkoa ja "voimaista" :)

      Poista