torstai 20. huhtikuuta 2017

Muutama markettipuolen uutuus

En ole voinut millään välttyä Citymarketissa asioidessani kivoilta uutuuksilta, kun ovat vielä niin houkuttelevasti laitettu esille sisääntulokäytävän varrelle. Ei siis tarvitse varsinaisesti koukata kemppariosaston kautta näihin törmätäkseen :D


Dovelta ilmestyi vihdoinkin tuuheuttavat (tai no ainakin näillä leveysasteilla myyntiin päässeet) shampoo sekä hoitsikka. Koska olen tällä hetkellä kieltänyt itseltäni shampoiden ostamisen ennen kuin entiset ovat huventuneet, niin ostoskoriin päätyi vain sarjan hoitoaine. Nourishing Secret Thickening Ritual Conditioner sisältää mm. laventeliöljyä ja rosmariiniuutetta. Pullon suusta tuoksuteltuna laventelisuutta vaikutti olevan juuri sopivasti ja tuoksu oli muutenkin "pehmeä". Nyt kun olen muutaman kerran ehtinyt tätä käyttämään niin laventeli olisi voinut tulla esiin paljon enemmänkin. Ihan miellyttävältä tämä silti tuoksuu omaan nenääni. Hoitsikalla saa lasimaisesta sekä ohuesta hiuslaadusta kuohkeamman ja pehmeän, riippuen toki myös käytetystä shampoosta ja jätettävästä hoitotuotteesta. Vielä en ole aivan kympillä tälle lämmennyt, mutta ei missään nimessä ole huono markettivalikoiman edustaja. Ehkäpä vaatisi comboksi saman shampoonkin, jotta saisi tästä "kaiken irti".


XZ Persikkanektari Latvasuoja Värjätyille Hiuksille. Purkin kyljessä kerrotaan tämän "sulkevan hiuslatvat saaden hiukset näyttämään terveiltä ja elinvoimaisilta. Suojaa hiuksia ja antaa niille luonnollisen kiillon. Sisältää auringonkukansiemenöljyä ja sitruunauutetta. Pehmeä persikan ja melonin tuoksu".


Tuoksu olisi voinut voimakkaampikin, sillä persikan ja melonin yhdistelmä kuullosti herkulliselta, mutta aika vaisuksi jäi omaan makuuni. Tässä ei ole silikonia, joten ei latista tai liukasta hiuksia ja tuotetta voi huoletta laittaa kuiviinkin hiuksiin ilman rasvoittunutta fiilistä. Omiin hiuslatvoihini (pitkät ja värjätyt hiukset) tämä ainakin humahtaa hetkessä. Koostumus on kevyen "voidemaista" ja pumppupullosta on näppärä annostella. Ei tämä niin silottavaa tai hoitavan oloista ole kuin monet hiusöljyt- ja seerumit, mutta tämänhän pitäisi ensisijaisesti suojata latvoja ja ehkäistä hiusvärin haalistumista ja kulumista. Siitä puolesta on vaikea vielä sanoa mitään, koska on ollut käytössä vasta hetken. Tykkään erityisesti siitä, että tämä sopii hyvin kuiviinkiin hiuksiin eikä vain pesun jäljiltä märkiin. Persikkanektari sarjasta löytyy lisäksi shampoo ja hoitoaine, mutta itselläni on vielä se Energisoiva Hedelmä-sarjakin testaamatta eli kun ostan seuraavaksi XZ:n tuotteita, ostan mielummin sitä ensin.


Nivea Oil In Lotion Rose & Argan Oil Vartaloemulsio on öljyn ja emulsion yhdistelmä. Imeytyy nopeasti ja tekee ihosta miellyttävän sileän tuntuisen. Kosteutusteho ei ole mielestäni niin pitkäkestoinen kuin perinteisimmissä tuhdimmissa kroppavoiteissa, mutta tällä hetkellä riittää ihoni tarpeisiin, koska talvikuivuus on alkanut jo väistyä. Kesällä tämä on varmasti ihanteellinen kevyen koostumuksen ja nopsan imeytymisen ansiosta. Ruusuinen tuoksu on myös mieleeni. Tästä on pari muutakin versiota (Cherry Blossom & Jojoba Oil sekä Vanilla & Almond Oil), jotka jäivät vielä houkuttelemaan.

Marketti uutuuksista ostoslistallani on ainakin Garnierin Micellar Cleansing Gel Wash puhdistusgeeli, jonka bongasin äskettäin Kivipuuteri-blogista.

Onko muitakin uutuuksiin hurahtaneita?



10 kommenttia:

  1. Oi, tuo XZ:n Energisoiva hedelmä - tuoksu on tosi kiva! Bongasin tässä eräs päivä kaupassa käydessä kivoja suihkugeelejä Nivealta. Yritän siirtyä luonnonkosmetiikkaan, mutta mun on varmaan pakko välillä lipsua tästä päätöksestä, kun marketistakin löytyy kaikkia kivoja juttuja, joita ei vaan voi vastustaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Energisoiva hedelmä kuullostaa jo nimensäkin puolesta hyvältä :)

      Itsekin oon siirtynyt meikkien osalta eläinkokeettomiin, mutta muita (etenkin markettituotteita) kuten putsareita, rasvoja ja suihkujuttuja käytän edelleen muiltakin merkeiltä, muuten valinnanvaraa olisi liian niukasti :/

      Poista
  2. Garnierin miselligeeliä ostin, en ole vielä testannut :D

    Harmi, jos XZ oli mieto tuoksu, kuulosti omaan korvaan herkulliselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miselli puhdistusgeeli vaikuttaa mielenkiintoisimmalta kasvoputsari tulokkaalta aikoihin :)

      Juu, olisin kaivannut oikein kunnon hedelmäistä pläjäystä, mutta en tosin tiedä millainen tuoksu sarjan muissa tuotteissa on.

      Poista
  3. Noi Dovet ja Niveat pitää kyllä testata, ja XZ kans. Garnierin miselligeelin jätän myöhemmäksi, kun ei millään tässä kaikkea voi ehtiä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon olisi nyt kivoja uutuuksia tarjolla :) Lorkultakin kiinnostaisi se Rare Flowers-sarja jne. Pitää munkin jättää jotain juttuja tulevaisuuteen, tuskin ne ihan heti markkinoilta kuitenkaan häviävät :D

      Poista
  4. Mä olen heikkona kaikkiin uutuuksiin, ja jostain syystä nuo Doven uudet hiustuotteet kiinnostaa kovasti. Pitää käydä jossain isossa marketissa, koska niissä on kaikki uutuudet ekana myynnissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innostun uutuuksista aina itsekin kovasti :) Dovelta täytyy vielä hommata avocadoa sisältävää suihkusaippuaa ja/tai bodylotionia. Oon huomannut että paikalliseen Prismaan uutuudet tulevat aika hitaasti, kun taas Cittarista niitä löytyy suht nopeastikin.

      Poista
  5. Se on tää kevät, kun alkaa puskea kaikkia ihania uutuuksia kauppoihin! Misellipuhdistusgeeliä ja persikkashampoota ois ainakin kiva kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanopa muuta :) Keväisin tuntuu tulevan kauppoihin paljon kaikkea kivaa kerralla.

      Poista