lauantai 7. toukokuuta 2016

Ensivaikutelmia: Beauty UK

Beauty UK on ollut itselleni tuntematon merkki, vaikka sen tuotteita olen nettikaupoissa nähnytkin. Edullisista hinnoista johtuen olen ajatellut sen olevan vähän sellaista "pilipali"-sarjaa. En tiedä mistä nuo ennakkoluuloni ovat kummunneet, koska tykkäänhän myös esimerkiksi e.l.f.in ja Makeup Revolutionin monista tuotteista, vaikka nekin ovat sieltä huokeimmasta päästä.


Netissä lueskelin taannoin pääasiassa hyviä arvosteluja tuotteista, joten Cocopandan alennuksien houkuttelemana tilasin muutaman tuotteen testiin. Merkki kertoo sivuillansa olevansa eläinkokeeton ja osa tuotteista on myös vegaanisia (sekä vegan friendly), mikä on tietysti aina positiivinen asia (vaikka en vegaani olekaan).



Posh Eye Shadow Palette Eden. Neutraalien ja nudesävyjen ystävänä ihastuin tähän välittömästi.  Kuten yleensäkin, jotkut sävyistä ovat koostumukseltaan pehmeämpiä ja pigmentiltään parempia kuin toiset. Vaaleimmatkaan sävyt eivät kuitenkaan ole jauhoisen pöllyäviä. Aika paljonhan tästä löytyy hohtoa ja kimallusta, mutta paletin sävyt sopivat hyvin myös muiden luomivärien kanssa käytettäväksi. Hintaa paletille jäi alennuksen jälkeen reilut viisi euroa. Vaikuttaa paljon kalliimman oloiselta kuin oikeasti onkaan, paitsi tuo pakkaus on aika heppoisen ja halvan oloinen sekä näköinen. Hyvä löytö!




Eye prime fx luomivärinpohjustajasta luin niin paljon kehuja, että olihan sekin saatava. Tuntuma luomilla on kevyt, lähes olematon. Primerissa on hento vaalea sävy, joten se tasoittaa hieman luomien väriä ja näin ollen käy hyvin "meikkitömiin" päiviin ihan yksinäänkin. Levittyy vaivattomasti ja asettuu paikoilleen nopeasti. Ainakin näin parina kokeilukertana ns. kotimeikissä on pitänyt luomivärit siistinä, mutta ei ole vielä päässyt kunnollisen haasteen eteen.




Baked Blush (halo). Tämä on kai tavallaan punan ja korostajan yhdistelmä. Kuultava ja hohtava poskipuna on hempeän ja hillityn sävyinen. Tällä saa kasvoista raikkaamman oloiset, mutta kirkkaassa auringonvalossa kimaltelee aika paljon, mikä itseäni häiritsee. Ei siis pääse kasvoille aurinkoisina päivinä. Muuten ei ole moitittavaa. Koostumus on kermaisen pehmeä ja pigmenttinen. Pakkauskin on kivan "erilainen", tosin aika iso itse poskipunaan verrattuna.


Varjossa.

Auringossa.

Ensikokemukset Beauty UK:sta olivat erittäin hyvät tai sitten vaan onnistuin tilaamaan ne parhaimmat ja toimivimmat tuotteet. Merkiltä löytyy paljonkin itseäni kiinnostavia juttuja, joten niitä mitä luultavimmin tullaan vielä blogissa näkemään.

Onko Beauty UK tuttu merkki?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti