torstai 19. toukokuuta 2016

Meikki 10 tuotteella

Etenkin vlogimaailmassa liikkuu usein kivoja meikkkihaasteita. Parhaiten ne tietysti videoilla toimivatkin, mutta halusin haastaa itseni meikkaamaan hieman eri tavalla kuin yleensä.


Ideana on tehdä meikki vain kymmentä tuotetta/välinettä käyttäen. Jollekin ei-niin-kovasti meikeistä innostuneille tämä on varmasti helppo nakki, mutta itse jouduin karsimaan aika paljonkin normaalissa meikissä käyttämistäni tuotteista. Jätetään nyt kuitenkin kasvovoiteet yms. sekä pohjustustuotteet pois laskuista.


Kasvoprimeria en käyttänyt ja meikkipohjana toimi Cienin BB-voide (1), koska siitä löytyy suojakerroin ja voide levittyy helposti. Levitin tämän sormilla lisäillen ja kerrostaen ongelmakohtiin. Lisäksi tarvitsin lisää peittoa silmänalusille. Peiteaineena toimi Rimmelin Wake Me Up (2), jota käytin myös valokynän tapaan (levittely myöskin sormien avulla). Essencen all about matt puuteria (3) levitin Iberon Stippling Brushilla (4) koko kasvoille ja RT:n Setting Brushilla (5) häivyttelin "luomivärin" sekä laitoin puuteria kulmaluun alle kirkastamaan ilmettä.


E.l.f.:in hyvin vähäisellä käytöllä olleesta Warm Bronzerista (6) löytyi varjostusväri, luomiväri, poskipuna sekä highlighter. Kuvissa sävyt näyttävät oudon kylmiltä ja vaaleilta. Tumminta ruskeaa (alakulmassa) käytin varjostuksiin Iberon sivellintä käyttäen ja persikkaan vivahtavaa (ruskean yläpuolella) laitoin luomille Cailap By Mariela Sarkiman isolla luomivärisiveltimellä (7). Tuota väriä sai ihan tosissaan hinkata siveltimeen ja levittää muutaman kerroksen, jotta sai jotain näkymään luomilla. Eihän tätä kyllä ole luomiväriksi tarkoitettu, mutta pigmentti ei tuossa ole kovinkaan kummoinen. Sama sävy sopi poskipunaksi ja Iberon sivellin pääsi jälleen käyttöön. Kultaisen keltainen (vasen alakulma) toimitti hihglighterin virkaa ja RT:n sivellin toimi apuna levittämisessä.


Olen tarttunut Bronzeriin todella harvoin, koska sävyt eivät ole oikein olleet mieleeni ja laatukin on vähän sinnepäin. Tämä on jo vanha ja pintakin näyttää menneen rakeiseksi. Saa vielä armonaikaa tämän kesän, sitten lähtee poistoon.


Ripsien taivutus on itselleni aivan ehdoton, jos meinaan ripsiväriä käyttää. Käyttöön pääsivät Lumenen vedenkestävä Blueberry Curl mascara (8) ja Cailapin ripsientaivuttimet (9).


Huulille laitoin Lancomen Meli Melon Juicy Shakeria (10), koska se hoitaa, tuo sävyä ja kauniin kiillon. Ja tietysti myös siksi, että se sattuu olemaan tämän hetken suosikki huulituotteeni.



Yritin kuvata meikkiä kasvoilla, mutta luovutin aikani kikkailtuani. Ehkäpä niitäkin vielä blogissa nähdään, kunhan joskus raaskin ja pystyn investoimaan kunnon kameraan. Lopputulos oli ihan ok, mutta silmänaluseni olisivat kaivanneet vielä hieman peittoa tuhdimmalla tuotteella. Kulmissani on kestoväri, joten kulmatuotteet pystyin skippaamaan (vaikka normaalisti usein kulmakynällä kulmia tasoittelen/täydennän ja käytän kulmageeliä). Luomivärinpohjustaja on pakollinen tuote (tällä kertaa Beauty UK), mutta en ottanut sitä laskuihin mukaan. Oudointa oli levittää meikkipohjatuotteita sormilla, koska olen niin urautunut sivellinten käyttäjä. Onnistuuhan se noinkin, mutta en voisi millään enää luopua bb:sta (tai sen korvikkeista) ja siveltimistä.

Haasteen saa halutessaan ottaa vastaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti