perjantai 20. toukokuuta 2016

Tukkajuttuja


Muotoilutuotteista Goldwellin Big Finish Volume Hairspray on jo vanhempi hankinta, mutta odottelin ennen tämän käyttöönottoa Schwarzkopfin Silhouette jättilekan loppumista.

Pullon kyljessä kerrotaan seuraavaa: "Mikrohieno hiuskiinne runsaaseen volyymiin ja voimakkaaseen pitoon. Lisää kuohkeutta. Sisältää kosteus- ja värinsuojan". Ja tuon voin kyllä allekirjoittaa. Suihke on hyvin hienojakoista ja levittyy tasaisesti. Tällä saa kuohkeutta ja tuuheutusta hiuksiin tuntuvasti, etenkin jos suihkuttelee myös hiuskerrosten väliin. Ponihännästä tulee paksumpi ja hiusten tyveen saa halutessaan myös nostetta helposti. Kaksi kärpästä siis yhdellä iskulla: tuuheutustuote ja hiuskiinne samassa putelissa.


Kampauksia en oikeastaan harrasta ponihäntien tai nutturoiden/sykeröiden lisäksi, mutta tämä pitää hiukset kuosissaan mallikkaasti plus hienojakoisella suihkeella on helppo tasoitella ja silotella hapsottavat hiukset/karvat päälaelta sekä otsalta. Tuoksu on hiuslakaksi "ylellinen", tulee ihan kampaamokäynti mieleen :)

Hiuskiinteestä jää hieman "tekstuuria" hiuksen pintaan, mutta ei mitenkään näkyvästi. Saa kai tälläkin hiukset koppuraisiksi, jos liikaa ja liian läheltä innostuu suihkimaan, mutta itse en koskaan ylenmäärin hiuslakkoja laita kerrallaan. Tässä on 4 asteen pitoluokitus (suurin on näissä 5), joten jokunen suihkaus yleensä riittää.

Ostin hiuskiinteen Kuopion Hiustalon outletistä ja pulitin puolen litran pullosta vain 9,90 euroa.

Edellisen kerran Cocopandalta tilatessani, lisäsin hetken mieljohteesta ostoskoriin label.m Sea Salt Sprayn 50 ml:n minikoossa. Suihkeessa on miellyttävän pehmeä, vähän voidemainen tuoksu. Suihke on myös hienojakoista ja tätä voin suihkia suoraan tukkaan toisin kuin juuri loppunutta Proffsin Ocean Mistiä. Proffs nimittäin sai hiuksiin takkuisen näköisen ja koppuran lopputuloksen, jos en puristellut sitä tukkaan käsien kautta.


Label.m tuuheuttaa ja tuo tekstuuria runsaasti. Tätä voi käyttää kuivaan tai märkään tukkaan (itse käytän kuiviin hiuksiin). Tykkään käyttää suolasuihketta esimerkiksi kiharoihin puristeltuna ja letin tai nutturan "pohjana" pitämään ne siistinä (yksittäiset hiukset eivät karkaile ja ala hapsottamaan niin helposti). Suolasuihkeella saa kivat laineet, jos laittaa illalla kuivaan tukkaan ja pistää sykerölle yöksi. Aamulla avaa vain hiukset ja loivat kiharat/laineet ovat valmiit. Tämä sopii hyvin tuomaan ryhtiä vaikka pitäisin hiuksiani auki.

Suihkeen kanssa saa olla varoinen ettei laita liian runsaasti, koska hiuksista tulee helposti tahmaiset. Näin taitaa olla kaikkien suolavesisuihkeiden kanssa (?), mutta muuta vertailupohjaa itselläni ei ole kuin tuo Proffs. Voisin hyvinkin hankkia label.m:ää isommankin putelin. Muotoilutuotteena nämä ovat mielestäni helppoja, koska eivät välttämättä vaadi fööni kuivausta tai muita muotoiluvälineitä.


Dermosilin Vitamin E shampoo on osoittautunut oikein sopivaksi hiuksilleni. Shampoo vaahtoaa pehmeästi ja on yllättävän pesevä. Silikoniton shampoo saa tosin hiukseni melkoiseen takkuun pesun jälkeen, mutta käytän aina hoitoaineita ja jotain hiuksiin jätettävää hoitoa/öljyä vielä lisäksi eli se ei ole ongelma. Tuoksu on sama kuin muissakin sarjan tuotteissa (miedon makeahko). En tätä joka pesussa käytä, koska muitakin shampoita on käytössä, mutta toisinaan käytettynä ei ole latistanut lasimaisia hiuksiani eikä myöskään kuivattanut tai aiheuttanut hapsotusta.


Urtekram Rosmariini shampoo lupailee hennoille hiuksille vahvistusta ja kosteutusta. En ole tätä vielä ehtinyt testaamaan, mutta pääsee ehdottomasti heti käyttöön. Anttilan miinus alvit alessa tälle jäi hintaa nelisen euroa. Tuoksu on ainakin taivaallisen yrttinen, joten jos ei "vihreät" yrttituoksut ole mieleen niin en suosittele. Itsehän tykkään kovasti tiettyjen yrttien tuoksusta ja mausta (siis ruuanlaitossa ja juomissa - mojito on suosikkidrinkkini). Lemppareina mainittakoon juuri rosmariini sekä korianteri, basilika ja minttu. Ja pitsa ilman oreganoa on kuin suolaton kananmuna tai parraton pusu :D


Erittäin Hieno Suomalainen vehnänalkioöljy & omena tehohoito+. Sarjan shampoosta tykkäsin, mutta hoitoaine ei ole tarpeeksi hoitavaa tai selvittävää tukalleni. Tehohoito onkin käytössä tavallisena hoitsikkana, mutta tarvitsen silti jätettäviä hoitotuotteita aika runsaastikin tämän jäljiltä. Ei ollut ihan niin hoitavaa kuin odotin, mutta tykkään siitä, miten pehmeäksi hiukset tällä tulevat ja tuoksukin miellyttää. Muutaman euron hankinnaksi on ihan kelpo tuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti