tiistai 31. toukokuuta 2016

Loppuneet 5/16


Avon senses Lagoon Refreshing vartalokuorinta ei ole kuorintana ihan sieltä tehokkaimmasta päästä, mutta ihan toimiva tapaus kuitenkin. Tuoksu on vesimäisen raikkaan hedelmäinen ja yksi senses-sarjan suosikeistani.

Creightons Mango & Papaya suihku- ja kylpygeeli oli edullisia Keskisen löytöjä. Osan käytin suihkussa ja osa päätyi käsisaippuapulloon. Piristävä, vähän kirpeähkö hedelmätuoksu oli kiva, mutta suihkusaippuana ei ollut sen erikoisempi.

Avonin skin so soft sheivausgeeliä onkin tullut jokunen putkilo käytettyä vuosien saatossa. Olen siirtynyt sheivauksessa enenevissä määrin suihkuöljyihin, mutta geelit ovat toisinaan mukavaa vaihtelua. Tuoksu on tässä erikoinen, sen vuoksi tuskin ostan enää jatkossa, etenkään kun näitä vaahtoamattomia geelejä löytyy muidenkin merkkien valikoimista.


Olayn Essentials Refreshing Toner tuoksui miedosti jollekin kasvorasvalle, tuntui iholla virkistävän raikkaalta eikä kuivattanut. Voisin ostaa uudelleen, jos jossain sattuisi tulemaan vastaan. Tämän ostin Anttilan ale/poistohyllystä (enkä ole tätä kasvovettä siellä sen koommin nähnyt), joten saatavuus saattaa olla näinä päivinä vähän nihkeää.

Avonin Nutraeffects normaalin ja sekaihon puhdistusvaahto, Madaran Balancing Toner ja Lumenen Waterproof Eye Makeup Remover esiintyivät äskettäin kasvojen puhdistusrutiini ja -tuotteet postauksessa.


Dermosilin ihonhoitovoidetta menee tasaista tahtia. Tämä on kuulunut vakiovarustukseeni jo kauan, mutta en tätä tullut edellisessä Dermoshop tilauksessani hankkineeksi. Syynä ovat käytössä (ja jemmoissa) olevat lukuisat muut vartalovoiteet, joita kulutan varmaankin seuraavat vuodet...


Nivea anti-perspirant Protect & Care tuoksuu sinisessä purkissa olevalta Nivean "klassikko" voiteelta. Tykkään kyllä itse, mutta tiedän ettei tuoksu ole kaikkien mieleen. Suosin yleensä roll-on dödöjä, mutta välillä ihan vaihtelun vuoksi ostan suihkeitakin. Nivean anti-perspirantit kuuluvat markettipuolen suosikkeihini ja niitä onkin nyt ollut käytössä melko kauan putkeen, joten taidan pitää pienen tauon (yksi Nivean roll-on löytyy vielä kaapista). Adidaksen alumiiniton anti-perspirantti on ostoslistalla, mutta en ole sitä marketeista vielä löytänyt.

Neutralin hajusteeton anti-perspirant nousi hiljattain yhdeksi suosikikseni. Ostan lisää, jos satun jossain tähän törmäämään. Kainaloni sekä iho niiden ympärillä ovat viime aikoina alkaneet ärtymään ja kuivumaan herkästi, joten esimerkiksi Sanexin dödöt kiinnostavat myöskin, nykyään kun niitäkin saa (joistakin) suomalaisista apteekeista. Eli saatanpa sellaisen hommata ennen Neutralia.


Lorealin Sublime Mousse hiusväri sävyssä 700 Houkutteleva tummanvaalea. Näitäkin on kulunut ja ovat mielestäni ihan hyviä markettivärejä. Jemmoissa odottelee tummempi väri VS Sassoonilta, joten en ihan heti varmaankaan Lorkkua osta.


Rainbow kuivashampoo. Loppua kohti ei toiminut enää niin hyvin kuin aluksi, tuntui vaan tahmaavan hiuksia raikastamisen sijaan. En tiedä saattoiko tuo johtua siitä, että oli käytössä aika kauan ja seisoi välillä kylppärin hyllyssä pitkäänkin käyttämättä. Oli miten oli, en osta uudelleen.

Erittäin Hieno Suomalainen Vehnänalkioöljy & Omena hoitoaine+ ei ollut riittävän hoitavaa pitkille hiuksilleni, mutta käytin sitä hiusten tyveen ja latvoihin laitoin sitten lisäksi jotain hoitavampaa sekä silottavampaa hoitsikkaa. Plussaa hyvästä tuoksusta.


Wuhuu, tuuletuksia. Vihdoinkin joku muotoilutuote loppui. Omassa käytössä nämä kuluvat niiiin hitaasti. Proffs OceanMist Volumax "muotoilu/suolasuihkeesta" kirjoittelin mm. täällä.



Dermosil Spa & Sauna Kuorintasukat. Lopputuloksesta en osaa vielä tehdä arviota, sillä käytin tämän reilu pari viikkoa sitten ja jalat ovat vielä kuoriutumisvaiheessa. Kuoriutuminen on tapahtunut pienenä "röhelöitymisenä" ja hilseilynä, mitään isompia nahka"laattoja" ei ole irronnut (niin kuin kuvittelin). Ohjeessa sanottiin, että kuorituvaa ihoa ei saisi repiä tai rapsutella irti vaan sen pitäisi antaa tapahtua itsestään. Uskotteko, että on muuten vaikeaa olla "avustamatta" inhan näköistä kuoriutuvaa ihoa :D

Kuorinta olisi pitänyt kyllä tehdä muutama kuukausi aikaisemmin, koska nyt jo lämpimien sandaalikelien aikaan jalkani eivät ole mikään kaunis näky. Sukkien vaikutusaika tuntui pitkältä (90 minuuttia) ja taisi mennä noin 5-6 päivää ennen kuin mitään alkoi edes tapahtumaan. Pari päivää sukkien käyttämisestä jalkapohjat ja etenkin päkiät tuntuivat hieman aristavilta, mutta se meni ohi nopeasti. Kai näistä sukista jotain hyötyä on, koska kuollutta ihosolukkoa näyttäisi irtoavan. Olen vaan huolissani kauanko tämä kuoriutuminen kestää (toivottavasti ei puolta kesää) ja miten pitkään jalat pysyvät pehmeämpinä sekä kovettumat poissa (rasvailen toki jalkoja entiseen malliin). Nimittäin en kovinkaan pian haluaisi samaan projektiin ryhtyä, koska tämä ei ole vähänkään kärsimättömän luonteen omaavien juttu.


Lumene Mineral Eyebrow Pencil (2 Harmaanruskea) on niin iäkäs, että kerkesi kuivahtamaan. Kokeilin teroittamista, mutta silti kynän koostumus on kova eikä väriä enää juuri irtoa. Ihan perushyvä kulmakynä, mutta ehkä pikkaisen liian harmahtava. Se on tosin kulmakynissä itselleni parempi juttu kuin liiallinen punertavuus. Neutraalin vaalean-keskiruskean kulmakynän etsintä on käynnissä edelleen.

Lumenen Beauty Base Eyeshadow Primer on/oli yksi luottotuotteistani. Tämä on vanha tuubi, pakkaukset sisältöineen ovat uudistuneet tästä jo moneen otteeseen. Toimi itselläni ihan yhtä mallikkaasti kuin esimerkiksi UD:n Primer Potion. Nyt myynnissä olevaa versiota en ole testannut ja hieman huolettaa ettei ole enää koostumukseltaan samanlainen.

Maybelline Rocket Volum Express waterproof mascara alkoi olla jo niin kuivakkaa koostumukseltaan, että joutaa pois. Itsehän käytän ripsivärejä loppuunsa saakka eli yleensä reippaasti kauemmin kuin sen 3-6 kuukautta ellen huomaa mitään epämiellyttäviä muutoksia. Tässäkin oli säilyvyydeksi merkitty 6 kuukautta, mutta hienosti pelitti yli tuon ajan.

Yves Rocherin Sexy Pulp mini huulikiilto (Rose) on tullut joskus tilaajalahjaksi ja tätä löytyy vielä toinenkin miniversio sekä yksi normikokoinen eri sävyssä. Ihan ok neutraalin sävyinen kiilto, mutta en ole ehtinyt vaan tarpeeksi käyttämään ja haju oli tässä muuttunut pistävän voimakkaaksi.

Ja lopuksi iloinen uutinen. Kuopion Matkukseen avataan Kicks! Ainakin rekrysivat mol:in sivuilla sinne myyjiä. Vaikka yleiseltä hintatasoltaan Kicks ei ehkä ole sieltä edullisimmasta päästä,  sieltä kuitenkin löytyy Kicksin omaa merkkiä, Viva la Divaa ja alennusmyyntien aikaan voi tehdä löytöjä esim. tuoksujen osalta. Sitä odotellessa :)

6 kommenttia:

  1. Mulla on toi sama Rainbown kuivashampoo. Pohjassa lukee prod. date 3-2014, mutta sitä on edelleen jäljellä ja toimii hyvin. Olen ollut positiivisesti yllättynyt siihen, koska olen koittanut esim. Oriflamen kahta kuivashampoota ja ne tuntuvat olevan ihan yhtä tyhjän kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, enpä huomannut tarkistaa päiväystä, saattoi olla mennyt jo vanhaksikin. Jännä homma kuitenkin, että lakkasi "toimimasta" hiuksissani. Batisten kuivikset ovat olleet parhaimpia tähän saakka kokeilemistani ja COLABkin on vielä testaamatta :)

      Poista
  2. Kicks on kyllä ihan jees, vaikka hintataso on korkeahko. Itse tykkään ostaa sieltä Ardellin ripsiä ja Viva La Divaa ja onhan siellä hyviä tarjouksia. ABH:n meikit sen sijaan tilaan Briteistä, sillä niiden hintataso on Suomessa ja pohjoismaisissa verkkokaupoissa aika korkea.

    Madaran kasvovesi on mun mielestä todella hyvä! Tällä hetkellkä mulla menee Clarifying, joka oli talvella liian kuivattavaa, mutta toimii nyt kesällä. Tuo Balancing on mulle parempi muina vuodenaikoina :)

    Mä käytin vuosikausia tuota Lumenen kulmakynää, kun en paremmasta tiennyt. Ihan hyvä kynä muuten, mutta pysyvyys on ainakin itsellä tosi huono. Esimerkiksi kulmien sisäosasta, jonka siis joudun piirtämän hyväksi, tuo kuluu heti pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kicksissä saa vietettyä ihan mukavasti aikaa ihan vaan katselemallakin :D Tähän saakka Kicks on kuulunut pakollisiin käyntikohteisiin, jos satutaan sukulointireissuilla ajelemaan Ideaparkin tai Jyväskylän ohi. ABH:n tuotteet kiinnostavat ja hyvä kun niitä pääsee swatchailemaan ennen tilauspäätöstä.

      Madaran kasvovettä on saatava ehdottomasti lisääkin.

      Joo, ei tuo Lumene mitenkään ihmeellinen ollut, joten tuskin tulee hankittua jatkossa, etenkin kun muilta merkeiltä löytyy lupaavampia ja kiinnostavampia kulmatuotteita, joita haluan kokeilla.

      Poista
  3. Mahtavaa, että Kuopioon tulee Kicks takaisin :) Itse tosin käyn Matkuksessa sen 1 krt vuodessa (ei taida keritä avautua 19.6, silloin olisi Matkuksella käynti tiedossa), mutta ei tarvitse lähteä Lahteen asti.
    Kicksissä tosiaankin on hyvät tarjoukset ja alemyynnit.

    Avonin Lagoon sarjassa on kiva tuoksu, raikas. Kuorintatehoja ei tosiaankaan pahemmin ole, mutta tuoksu pelastaa jonkin verran :D

    VastaaPoista
  4. Jep. Oon asunut Kuopiossa viitisen vuotta eikä tänä aikana Kicksiä ole enää täällä ollut. Eivät ilmoitelleet milloin on avaiset, mutta toivotaan että kesän aikana kuitenkin :)

    Lagoon tuoksuu kivan raikkaalta sekä hedelmäiseltä samaan aikaan ja onkin yksi lemppareistani. Tuo kuorinta on koostumukseltaan paksumpaa kuin suihkugeeli, joten tykkään siinä mielessä kuorinnasta enemmän.

    VastaaPoista