keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Wet n Wild

Wet n Wild on varmasti useimmille tuttu ainakin niiltä ajoilta, kun sitä oli myynnissä vielä Seppälöissä. Merkki on cruelty free ja hinnoiltaan mukavan huokea. Itse tykkään erityisen paljon Wettiksen kynsilakoista ja luomiväreistä. Ehdoton must have-tuote itselleni on ollut jo useamman vuoden ajan ColorIcon single eyeshadow sävyssä Brulee, joka on täydellinen luomivärien häivyttelyyn.

Kaikkien merkin tuotteiden puolesta en silti lähtisi liputtamaan, koska kohdalle on osunut myös niitä kehnompia tapauksia. Mainittakoon vaikkapa CoverAll peitevoide paletti. Koostumus oli ihan kiva kuten peittävyyskin (pystyi kerrostamaan hyvin), mutta peiteaine "suli" ja hävisi kasvoiltani päivän mittaan. Pari kokeilemaani huulituotetta (huulikiilto ja huulipuna) olivat, noh sanotaanko että hyvin hintaisensa oloisia.

Harmittavasti merkkiä ei enää myydä (tietääkseni) muualla kuin nettikaupoissa. Olisi kiva päästä swatchailemaan sekä hypistelemään tuotteita livenä ja saada ostokset mukaansa heti eikä odotella tilauksen saapumista. Ja ne tilauksetkin pitää usein noutaa vielä erikseen jostain. Myös merkin siveltimet kiinnostaisivat hurjan paljon, mutta niitä ei taida olla ainakaan vielä saatavilla suomalaisista/tänne toimittavista nettikaupoista. Murr, ärsyttää.

Kuva täältä.

Laitoin taannoiseen Elloksen tilaukseen mukaan pari Wettiksen tuotetta.


MegaGlo Contouring Palette (alehinta 6,90 e). Tätä on saatavilla kahdessa sävyssä ja vaaleampi Dulce de leche vaikutti näistä itselleni sopivammalta. Isokokoisen varjostus- ja korostuspaletin pakkaus on vähän halpiksen oloinen, mutta eipä se suuremmin haittaa tämän hintaluokan tuotteessa, jos itse tuote on toimiva. Kuvassa koko havainnollistuu hyvin verrattuna ns. normaaliin puuterirasiaan.


Koostumus on varjostusvärissä pannussa jauhoisen oloinen mutta silti pehmeä. Esimerkiksi sormella otettaessa väriin jää selkeä jälki. Sivellintä käytettäessä pinta jauhoittuu helposti, mutta runsaasta pölisemisestä huolimatta puuteri levittyy iholle kuitenkin ongelmitta. Ja pigmenttiä tästä todellakin löytyy. Joudun laittamaan tätä tosi varovaisesti, koska muuten lopputuloksesta tulee liian tumma ja näkyvä. Itsehän tykkään "varjostaa" kasvoja hyvin kevyellä kädellä ja häivytellä hyvin, koska liian ilmiselvä/kasvoista erottuva "contouring" ei ole juttuni.


Vaalea korostusväri ei erotu vaalealla iholla kovinkaan paljon, mutta tuo sopivasti valoa ja kirkastusta haluttuihin kohtiin. Ei kimalla tai hohda liikaa vaan on mattainen/satiininen ja hillityn luonnollinen. Sopii vallan mainiosti itselleni, mutta hohtavampiin highlightereihin tottuneet tuskin saavat tästä kiksejä.

Ulkona.

Sisätiloissa.

Arvosana: 3,5/5

Color Icon Lipliner Pencil (4,90 e) sävyssä Willow. Kuvittelin kynän olevan vaaleampi ja nudempi, mutta kyllä tällekin käyttöä tulee. Sävy on rusehtavan nude, joka taittaa vielä vähän ruosteen punaiseen. Ei siis sovi vaaleimpien nudepunien kanssa, mutta rusehtavat punat/nudet saivat nyt kaverin. Kynää on helppo levittää ja kestävyys on hyvä. Swatch ei meinannut lähteä kädestä kunnolla edes misellillä pois vaan vaati hankausta.

Arvosana: 4/5

Kävin läpi kynsilakkalaatikkoani, mutta en törmännyt kuin yhteen Wet n Wildin lakkaan. Jokusen olen niitä kuitenkin käyttänyt sillä kolusin aikoinaan ahkerasti Seppälän alelaareja, joista niitä vielä silloin löytyi. Osa kynsilakoista on saanut ainakin uudistuneen ilmeen, toivottavasti sisältö on säilynyt edelleen hyvänä. Täytyy siis vielä tilata merkin kynsilakkaakin :)

Kuva täältä.

Onko Wet n Wild tuttu merkki?

2 kommenttia:

  1. Pidän todella paljon WnW'n luomiväreistä. Niitä minulla on monta. Olen samaa mieltä niiden laadusta; toimivat minulla hyvin. Meikkivoide oli kehno. Se tosiaankin ihan kuin haihtui päivän mittaan. Ei kiitos. Huulipunat ehkä liiankin pigmenttisiä ja pysyviä, ja hylsysysteemi ihan surkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pakkaukset tuntuvat olevan "heppoisen oloisia", mutta hinnan huomioiden ei ole mitenkään yllättävää. Luomivärit ovat kyllä huippuja, ainakin ne mitä on tullut kokeiltua. Merkin meikkipohjatuotteet taidan suosiolla jättää jatkossa väliin, jos meikkivoidekin oli kehnoa.

      Poista