sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Minihaalinta

Kometik4less.de verkkokaupasta tuli tilattua Makeup Revolutionin Flawless Matte luomiväripaletin lisäksi muutama muukin tuote.

Not Naive, Hush Hush, Eye To Eye ja Baby Try.

Makeup Revolution Amazing Sheer Gloss Tubeja löytyi itseltäni entuudestaan pari kappaletta ja nyt hommasin pari lisää. Nämä ovat hintaisekseen mielestäni todella kivoja. Asettuvat huulille nätisti, tuoksuvat hyvälle ja lopputulos huulilla on sellainen "mehukas". Toimivat niin yksinään käytettynä kuin huulipunien päälläkin. Pigmenttiä ei noissa neutraaleimmissa kiilloissa ole kovin hurjasti, mutta tuossa pinkeimmäissä (Baby Try) sitä kyllä riittää.

Uusimmat hankintani olivat sävyt Not Naive, joka on nätti nude sekä vaaleanpunainen Eye To Eye, jossa on mukana hienojakoista shimmeriä.


Hieman tyrmistyin, kun huomasin ko. kiiltojen maksavan Cocopandalla 7,85 e (alessa 6,25 e) ja Nordicfeelilläkin hinta oli 3,95 e. Kosmetik4less myy näitä hintaan 1,49 euroa, joten hintaero on kyllä melkoinen. Cocopandalla ei tietysti tule postikuluja ja siellä voi tehdä useinkin mahtavan huokeita löytöjä, mutta silti näiden kohdalla hinnoittelu nostattaa hieman kulmakarvoja.

Makeup Revolutionia saa tilattua edulliseen hintaan myös merkin omasta nettikaupasta.

Samaisen merkin Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray (6,49 e) on ehtinyt käyttöön jo useita kertoja ja toimii omassa nassussani erinomaisesti. Poistaa puuterisuuden, "asettaa" meikin paikoilleen ja pitää sen siistimpänä pidempään. En itse juurikaan huomaa tässä eroa UD:n all nighteriin, joka on myös parhaillaan käytössä.


Suihkeessa on mukana alkoholia (niin taitanee olla myös UD:n sprayssa), mikä saattaa kuivattaa ainakin kuivempaa ja herkempää ihoa, mutta itse suihkautan aina meikinkiinnityssuihkeiden alle jotain kosteuttavaa ja hoitavaa face mistiä. Olen huomannut, että jos skippaan hoitosuihkeen, niin meikinkiinnittäjät alkavat usein kiristelemään etenkin poskipäiden iholla.

Suihke on hienojakoista ja tuoksussa on pieni alkoholinen vivahde, joka kuitenkin haihtuu nopeasti. Muuten ei tuoksahda nenääni oikeastaan miltään. Sopivalta etäisyydeltä suihkittuna ei tee kasvoja märiksi ja itsehän monesti suihkuttelen ensin ilmaan ja asetan sitten kasvot siihen suihkepilven alle.

Meikinkinnityssuihkeista ja face misteistä on tullut niin olennainen osa rutiiniani, etten osaa olla ilman. Meikki jää tuntumaan jotenkin vajaaksi ilman niitä.


Wet n Wild kynsilakka Putting on Airs (1,99 e). Vaalean turkoosin vaaleansininen (vai miten tuota sävyä nyt kuvailisi) on kivan pirtsakka. Turkoosi kuuluu omassa käytössäni lähinnä kesään, joten tämä onkin mitä mainioin kesälakka.


Citymarketin alelaarista löytyi neljällä eurolla Maybellinen Browdrama Sculpting Brow mascara (Transparent) eli lyhyemmin ilmaistuna väritön kulmageeli. En tuohon kaupassa sen kummemmin tutustunut enkä arvannut tämän olevan harjan osalta vähän erikoisempi tapaus. Alkuun harjan päässä oleva "pallero" epäilytti, mutta olikin yllättäen ihan näppärä käytössä. Pallero sopii kulman alkupään muotoon ja kapeampi kohta harjasta osui kohdilleen kulman loppuosan kanssa. Pari vetoa riitti levittämään geelin tasaisesti koko kulman pituudelle. Koostumus ei ole liian märkää tai koppuroittavaa. Käyn silti kulmageelien laittamisen jälkeen kulmat vielä läpi siihen tarkoitukseen käytössä olevalla mascaraharjalla, jotta ylimääräinen lähtee pois ja lopputulos tasoittuu viimeisen päälle. Tämä on pitänyt myös kulmat kuosissaan ihan yhtä mallikkaasti kuin suosikkini Lumenen kulmageeli. Löytö!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti