torstai 23. kesäkuuta 2016

Juhannuksen kosmetiikka "survival kit"

Kokosin tähän postaukseen kosmetiikkaa, joka pääsee mukaan juhannuksen viettoon. Jussia menemme juhlistamaan kaverimme luokse maaseudulla sijaitsevaan omakotitaloon. Käytettävissä on saunan lisäksi suihkut ja muut mukavuudet eikä kosmetiikka-arsenaalin tarvitse välttämättä mahtua pieneen tilaan ja olla mahdollisimman kevyttä kanniskeltavaa, toisin kuin festareilla tai telttaillessa. Siltikin pyrin siihen, että ei tarvitsisi nyt ihan tuhottomasti tavaraa raahata mukanaan.

Nivean Caring Shower Silk Mousse kropan pesuun. Niveamaisen ja "puhtaan" tuoksuinen suihkuvaahto jättää raikkaan olon sekä hemmottelee ihoa. Iho ei tunnu yleensä kaipaavan rasvausta tämän käytön jälkeen.


Ulkona tulee todennäköisesti oleiltua ja pelailtua (sään salliessa) paljon. Le Petit Olivierin kasvokuorinta lähtee mukaan varulta, jotta saa aurinkovoiteet iholta kunnolla pois ja mahdollisesti läpsyttymissä likaantuneet jalat pestyä vähän tujummalla aineella. Vaikka onkin kasvokuorinta niin sopii ihan hyvin käytettäväksi muihinkin tarkoituksiin.


Elvital Extraordinary Oil shampoo ja hoitsikka. Shampoo pesee tukan puhtaaksi ja kuohkeaksi kuivattamatta. Hoitoaine silottaa ja ehkäisee hapsotusta eikä pahemmin latista tukkaa. Näiden kanssa riittää hyvin kevyt hoitosuihke selvittämään hiukset pesun jälkeen. Urtekram Rose hoitosuihke toimii  niin kuivassa kuin märässäkin tukassa ja ruusun tuoksu sopii juhannukseen/kesään kuin nenä päähän.


Muista hiustuotteista mukaan lähtevät Wellan hiuskiinne, label.m suolasuihke ja Tangle Teezer.


Silmämeikin puhdistukseen Nivean vedenkestävän silmämeikinpoistoaine. L'Erboristica Purysens miselli ja Dermosilin Nature Facial Cleansing Gel kasvoputsareiksi. LV kosteuttava misellivesi kasvovedeksi ja aamuputsariksi.


Pirkan Q10 silmänympärysvoide ja Lumenen Artic Aqua Tasapainottava Kosteusemulsio. Korkkasin jemmoistani nyt tuon Lumenen, koska tuubi on kätevämpi reissuilla ja se sopii päivä- sekä yövoiteeksi.

Pitkän kaavan mukaan saunoessa on mukava samalla laittaa jokin hoitava ja kosteuttava naamio. Dermosil Nature Facial Mask on loppusuoralla ja parasta ennen päiväyskin on jo mennyt, joten nyt on sopiva aika käyttää se pois.


Blistexin Happy Lips suojakertoimellinen sävytetty huulirasva ja EOSin huulivoide.



Doven spraydödö Talc Soft. Suihketta voi laittaa muuallekin kuin kainaloihin, esimerkiksi tarpeen vaatiessa suihkautuksen pari selkäpuolelle, jolloin olo pysyy raikkaana eikä välttämättä tarvitse muita tuoksuja. Jos sattuu iskemään tarve käyttää myös hajuvettä, niin Avonin Luck for Her edp näyte sopii siihen tarkoitukseen.



Koko kehon rasvailuun (kroppa, kädet, jalat) Avon Naturals-sarjan blushing body lotion, joka tuoksuu aivan ihanalle. Pari näytepussia aloe geeliä, joita voi sekoitella body lotioniin tai käyttää ihan sellaisenaan.


Meikkejä otan mukaan vaan sen verran, että saan itseni näyttämään hieman freesimmältä (jos nyt ylipäätään edes jaksan/viitsin meikkailla). Näillä pärjää jo oikein mallikkaasti ja mahtuvat pienehköön meikkipussiin. Siveltimet kulkevat omassa pussukassaan.


Sitten ne pakolliset. Aurinkorasvat, Dermosilin hyttys- ja punkkisuihke, antiseptinen puhdistaja, vanulappuja ja -puikkoja, laastarit, särkylääkkeet, Heinixit ja Renniet. Hammasharjat sekä -tahna. Pinsetit on hyvä olla matkassa, koska aina silloin kun ne eivät ole, niille tulee akuutti tarve :D

Avokki ottaa tietty omat tarvikkeensa, jotka ovat monesti vain suihkugeeli ja dödö (nyt kun jo pakkasin hänenkin hammasharjansa omaan toilettilaukkuuni).


Eiköhän näillä pitäisi selvitä. Lisäksi tietysti kunnolla ruokaa (etenkin kaikkea grillattavaa) ja juomaa, joita on jo käytykin useampi kassillinen ostamassa.

Oikein mahtavaa juhannusta kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa juhannusta myös teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset (näin jälkikäteen), juhannus sujui oikein mainiosti, kun ilmatkin sattuivat suosimaan :)

      Poista