keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Alelöytöjä ja muita ostoksia


Sokoksella ovat alennumyynnit jo menossa täyttä häkää ainakin kosmetiikkaosastolla. Tarjolla olisi (jälleen) ollut vaikka mitä kivaa ja edullista, mutta budjetti esti shoppailemasta tämän enempää.


Ziajan kaksi-faasinen vedenkestävälle silmämeikille sopiva poistoaine löytyi parin kappaleen paketissa hintaan 3,90 e. Ei paha, koska näitä kuluu tasaista tahtia. Olen käyttänyt aiemminkin ja tykännyt, vaikka ei nyt ihan päihitä tehokkuudessa Lumenen tai Nivean vastaavia poistoaineita. Ziaja ei ärsytä silmiä ja on kuitenkin sieltä tehokkaimmasta päästä, vaatii käytössä vain pikkaisen enemmän aikaa, jotta vedenkestävän mascaran saa pois perusteellisesti.


Bio Rich Syväpuhdistava Shampoo. Kotimainen ja eläinkokeeton. Hinta kaksi euroa. Tämän hankkimista ei tarvinne enempiä perustella :)

Kerran on jo testattu, iltana jolloin hiusten pesemisestä oli kulunut jo pari päivää ja hiuksissa oli keko kuivashampoota plus muita muotoilutuotteita. Lisäksi takana oli siivousurakka, jonka aikana tuli hikoiltua hiukset märiksi. Eli hiukset olivat todella likaisen mönjäiset ja shampoo pääsi heti kunnon haasteen eteen. Arvelin tarvitsevani pari pesukertaa tälläkin shampoolla, mutta yksi kerta riitti. Jouduin toki lisäämään shampoota vielä pituuksiin ja latvoihin, mutta sain yhdellä kertaa pestyä tukan natisevan puhtaaksi. Koostumukseltaan shampoo on aika lirumaista ja sitä kului melkoisen reippaasti, mutta eipä tarvitse määrässä pihistellä, koska ei todellakaan ole kallista. Eihän tämä miltään luksukselta tunnu, mutta pesi tehokkaasti pois lian ja kuivashampoiden sekä muotoilutuotteiden jäämät. Tehokkuus yllättikin positiivisesti. Tästä on tietysti seurauksena hiusten takkuuntuminen, mutta tehohoito/naamio perään ja vielä jotain jätettävää hoitsikkaa, niin selvittely onnistuu pesun jälkeen mukavasti. Tuoksu on miedon sitrusmainen.


Hamstrasin lisää COLABin kuivashampoota (3,95 e). Tällä kertaa London Sheer+Invisible version.


Oli saatava varakappale Bodycare Delin ihanaista Body Lotionia (3 e). Pahaa aavistelen, että tämä poistuu Sokoksen valikoimista ja saatavuus voipi olla sen jälkeen työn ja tuskan takana. Mutta voihan se olla, että enköhän viimeistään toisen tuubin aikana pääse jo tähänkin kyllästymään.


Hurraw! Earl Grey huulivoide kustansi myöskin kolme euroa. Tuoksunsa puolesta ei ole yhtä kiva kuin Chai Spice, mutta koostumus onkin näissä se paras juttu. Pitää huulet kunnossa ja pehmeinä.


Lisäksi ostin Rainbown puuvillavanua ja vanulappuja, kun kerran halvalla sai ja niitä tarvitsee aina ;)


Sokkarin kampaamon kaupasta bongasin Cutrinin hiusseerumin kympillä (normaalihinta 22,90 e). Artic Berry Drops Strength seerumin lisäksi oli hyllyssä myös kiiltoseerumia, mutta kallistuin tähän. Tästä on tulossa arviota myöhemmin.


Normaalihintainen hankinta tuli tehtyä NYXin hyllyn ääressä. Butter Lipstickit ovat kutkutelleet mielenperukoilla jokusen aikaa, joten en voinut enää vastustaa kyseistä huulipunaa. Eiväthän Butter Lipstickit mikään suuri investointi ole, mutta vakaana aikomuksenani on ollut käyttää entisiä punia ensin vähemmäksi, ennen kuin hankin lisää.


Sävy Root Beer Float tunnettiin ilmeisesti aikaisemmin nimellä Pops. Pinkin rusehtavan nudehtava (heh) sävy on täydellinen joka paikan arkisävy. Levittyy vaivattomasti ja pigmenttiä on punassa hyvin. Tuntuma huulilla on kevyt ja tahmaamaton. Erinomainen hinta-laatusuhde. Sokoksella Butter Lipstick maksoi 8,50 euroa.


Anttilassa Aussien (250 ml) Body Washit olivat pienessä alennuksessa (5 e) ja tykästyttyäni aiemmin Fresh Mateen halusin kokeilla jotain muutakin tuoksua. Mega Watt sisältää mm. Australialaisen Ginsengin uutetta ja suihkugeelin pitäsi herätellä ja antaa "boostia" sekä elinvoimaa. Tiedä noista, mutta tuoksu on pirteä ja pehmeän hedelmäinen karkkimaisella vivahteella. Aussien tuoksujahan on äärimmäisen hankala pukea sanoiksi, mutta yleisesti vaikuttaa olevan, että niiden tuoksuihin on joko viha- tai rakkaussuhde. Itsehän kuulun jälkimmäisiin.


Citymarketista pari Dovea. Caring Hand Wash oli vaan euron ja Talc Soft Anti-perspirant suihke alle kolme euroa normaalihintaisena.

Mades Cosmeticsin mades Tones tuotteita löytyi iso laarillinen ja tarjolla oli shampoita, hoitoaineita ja tuoksusuihke. Näitä olisi saanut kaksi vitosella, mutta otin vain yhden "kokeilumielessä". Merkki on itselleni täysin tuntematon, tiedä sitten onko näitä ollut myynnissä aiemminkin, mutta on mennyt siinä tapauksessa itseltäni täysin ohi.


Caring & Volumising Dreamy & Lacy hoitoaine (2,99 e) tuoksahtaa pullon suusta jokseenkin parfyymimaiselle ja voisin kuvitella että joidenkin mielestä "mummomaiselta". Meikäläinen tykkää kyllä tästä hiustuotteelle erikoisesta tuoksusta. Hoitoaine sisältää jojobaöljyä ja orvokkiuutetta, mikä herätti kiinnostukseni alunperin. Pääsee käyttöön piakkoin.


Heitin äskettäin roskiin vanhoja venähtäneitä ja kulahtaneita hiuslenksuja sekä muita härpäkkeitä. Olen nyt lähiaikoina ostanut sitten joitakin uusia tilalle. Käytän paljon invisibobleja ja sileitä hiuslenkkejä, joissa ei ole sitä metallista "kiinnitysosaa", sillä se helposti katkoo ja vaurioittaa hiuksia. Iberon lenksuista sai -50% alen, mutta hintaa en enää muista (tosi vähän joka tapauksessa). Loput on haalittu vähän sieltä sun täältä pilkkahinnoin (esimerkiksi Tigerista).

Joko olette kerenneet tekemään alelöytöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti