tiistai 7. kesäkuuta 2016

Sekalaiset hankinnat

Nonni, kesän ensimmäiset sukulointireissut ovat takana ja paluu arkeen koittanut. Reissuilla en ehtinyt ostoksilla käymään tiukasta aikataulusta johtuen, mutta kotimaisemissa on tullut hieman shoppailtua.


Essence Longlasting eye pencil 25 Say Hi Light on ollut käytössä ostohetkestään lähtien. Hommasin tämän pitkään käytössä olleen Natural Coden vaalean rajauskynän tilalle silmien alavesirajassa käytettäväksi. Kermaisen pehmeä ja pigmenttinen kynä kirkastaa katsetta ja levittyy vaivatta. Kestävyys on kiitettävä. Kuittia ei ole enää tallessa, mutta essencehän on naurettavan edullista (hinta taisi olla parin euron luokkaa). Jos hakusessa on vaalea/nude silmän(vesi)rajauskynä, niin suosittelen tätä.


Toinen Eye Pencil samaiselta merkiltä, mutta vedenkestävänä Gel-versiona. Sävy 05 Gunmetal on tummanharmaa ja kädelle kokeiltuna sävy näyttää melkeimpä mustalta. En ole vielä meikissä testannut, mutta ainakin swatchit pysyvät iholla kuin tauti.


Silky Touch Blush 40 Natural Beauty. Viime aikoina nudet sekä rusehtavat poskipunat ovat alkaneet houkuttaa, joten tämä auttaa hyvin siihen vaivaan. Toimii mallikkaasti myös aurinkopuuterina. Soveltuu pikaiseen meikkiin, jos ei jaksa/ehdi erikseen varjostaa, laittaa poskipunaa ja aurinkopuuteria. Kun sipaisee tätä isohkolla siveltimellä kasvoille (poskipäiden tienoille ja poskiluun alle) niin saa jo vähän kasvojen muotoa korostettua ja sävyä nassuun. Koostumus on mattaisen satiininen ja poskipuna näyttää kivan luonnolliselta kasvoilla. Swatch-kuvassa sävy on lähempänä todellisuutta, aiemmassa kuvassa sävy vääristää punaisempaan kuin oikeasti on.


Emotionissa tuli vastaan mielenkiintoinen uutuus. Nivean Caring Shower Silk mousse Creme Soft suihkuvaahto oli saatava, vaikka suihkusaippuoita onkin jemmoissa riittämiin. Vaahto on paksua ja tuntuu iholla "luksukselta". Iho jäi suihkun jälkeen pehmeän ja kosteutetun oloiseksi eikä tuntunut kaipaavaan vartalovoidetta. Kesällä tosin rasvaustarve ei ole itselläni muutenkaan niin suuri kuin talvisin, jolloin iho on huomattavasti kuivempi. Tuoksu on niveamainen, raikas ja puhdas. Tykkään.


Rento Jalka kuorinta Minttu tuli tarpeeseen, sillä varsinaista jalkojen kuorintaa ei ole käytössäni ollut aikoihin. Tokihan jalat voi kuoria tavallisella kuorinta-aineella ja itse käytän joskus myös suolasaippuaa siihen tarkoitukseen. Yleensä nämä jaloille suunnatut kuorinnat ovat kuitenkin kroppakuorintoja tujumpia ja tehokkaampia, kuten tämäkin. Kesällä jalkoihin pinttyy helposti pölyä ja likaa, kun tulee kuljettua paljon läpyttimillä ja sandaaleilla. Tällä saa jalkapohjat helposti puhtaiksi sekä raikas minttuinen tuoksu ja kuorinnan sisältämä piparminttuöljy virkistävät. Kuorinta myös pehmittää jalkojen ihoa. Tämä taisi olla aika edullinen, muistaakseni alle kolme euroa.

Freeman Pink Grapefruit kuorinta-aine kasvoille. Uskaltauduin tämän ostamaan, koska jostain arvostelusta luin, että tämä ei juurikaan tuoksu greipille (joka ei ole tuoksunsa puolesta suosikkini). Tuoksu on tässä enemmänkin hedelmäisen karkkimainen eli oikein herkullinen. Putelin kyljessä kerrotaan tämän olevan hankaamaton kuorintageeli, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa, syväpuhdistaa ja uudistaa ihoa. No, tiedä sitten mitä tuolla hankaamattomuudella tarkoitetaan, mutta kyllä tässä olevat isohkot kuorivat rakeet tuntuvat selkeästi iholla. Jos innostuu kunnolla hieroskelemaan kasvoille tuntuma on jopa vähän raapiva. Tätä voisi ohjeen mukaan käyttää 3-4 kertaa viikossa, mutta itselleni riittää kyllä vähempikin. Ihan ok tuote, mutta ei tästä suosikkiani tullut.


Essential Daily Care kasvojen puhdistuspyyhkeet kustansivat Halpa-Hallissa euron tai vähän alle. Kasvoja en tällaisilla liinoilla putsaa vaan käytän käsien puhdistukseen (sekoittelen meikkipohjia toisinaan kämmenselällä ja tuubista puristettavat peiteaineet laitan ensin kädelle, josta otan niitä siveltimeen). Myös swatchien putsailuun nämä ovat käteviä. Liinat tuntuvat sopivan kosteilta ja puhdistusteho on hyvä. Voisin ostaa lisääkin.

Anttilan hintakapina-kampanjan aikaan tuli tilattua myös jokunen kosmetiikkatuote.

Innostuin taannoin Katatuulikin blogissa esillä olleesta Lumenen Bright Now Vitamin C BB Seerumista ja kun huomasin sen alennettuun hintaan (14,89 e), niin eipä tarvinnut tilaamista sen enempää miettiä. Seerumi lupailee heleyttämisen, kosteuttamisen ja ikääntymisen merkkien ehkäisemisen lisäksi supistaa ihohuokosia sekä vähentää ihon sameutta. Tässä on myös hellävaraisesti kuoriva ominaisuus, joka silottaa karheaa ihoa. Valoa heijastavien pigmenttien pitäisi tehdä ihosta heleämpi ja säteilevämpi.


Testasin tätä eilen yövoiteen alla ja lupaavalta vaikuttaa. Seerumi imeytyi nopeasti eikä jättänyt nahkeaa pintaa. Muista vaikutuksista ei vielä yhden kokeilun perusteella voi sanoa oikein mitään, mutta näin mukavan tuntuista seerumia käyttää ihan mielellään. Tuoksu on tuttu Bright Touch sarjan puhdistustuotteista (mikä itseäni välillä jo kyllästyttää), mutta levityksen jälkeen tuoksu hälvenee eikä sitä enää haista.


Urtekram Rose Spray Conditioner hoitosuihke (4,49 e) sopii kaikille hiustyypeille ja tätä voi käyttää kuivaan tai märkään tukkaan. Suihke on hienojakoista ja levittyy hiuksiin tasaisesti. En ole pesun jälkeen selvittäjänä ehtinyt kokeilemaan, mutta kuiviin hiuksiin olen kokeillut. Koostumus ja hoitotehot vaikuttavat aika kevyiltä, joten luultavimmin toimii omassa käytössä paremmin juurikin kuivassa tukassa tasoittamassa hapsotusta. Poninhäntä ainakin tuntuu nyt käytön jälkeen pehmeämmältä. Ei latista hiuksia, mistä plussaa. Tuoksuu nimensä mukaisesti ruusulta, mutta tuoksu miedontuu ja katoaa hiuksista suihkuttelun jälkeen nopsaan.


Neutralin dödöä löytyi sopivasti Anttilasta edulliseen hintaan (2,40 e).


Tokmannilla olivat Natural Coden Dual Drama mascarat tarjouksessa vain 3,90 euroa. Tykkäsin NC:n tuuheuttavasta vedenkestävästä ripsiväristä, joten katsotaan yltääkö tämä samalle tasolle.


Olen jo pitkään metsästänyt edullisia koruja, joissa on turkoosia. Tähän saakka kehnoin tuloksin. Nyt New Yorkerista löytyi vihdoin korvissetti (5,95 e), jossa sitä on mukana.


Gina Tricotista piti saada vielä kaulakoru. Hinta taisi olla 5-6 euroa.


2 kommenttia:

  1. Mä käytin joskus tuota Freemanin kuorintaa ja omaan nenään siinä oli liian pistävä tuoksu :D Muutenkin kuorinta oli omaan makuun aivan liian isorakeista ja koska puteli on niin iso, käytin sen loppuun vartalonkuorintana :D

    Mä tykkään todella paljon tuosta seerumista, tykkään käyttää sitä nimen omaan päivävoineen ja meikin alla :) Toivottavasti tykkäät tuosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tuo Freemanin kuorinta tuoksuu hedelmäkarkille :D Se on kyllä jokseenkin "karskin" tuntuinen eikä siltikään vaikuttaisi kasvoja kovinkaan paljon pehmentävän/silottavan.

      Parina aamuna oon nyt käyttänyt BB seerumia ihan yksinään meikkipohjan alle. Toimii hyvin sekaiholla (imeytyy nopeasti, ei lähmää tai lisää kiiltelyä) ja tekee ihosta jotenkin kuullaamman sekä raikkaan näköisen eli oon jo ehtinyt tykästymään :)

      Poista