perjantai 10. kesäkuuta 2016

Sekalaiset hankinnat #2

Ostospostaukset siis jatkuvat :)


Aikaisemmin kirjoittelin ongelmastani löytää toimivaa peiteainetta tummille silmänalusille. Olen aina joutunut kerrostamaan ja käyttämään paria peiteainetta edes jotenkin siedettävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Satuin kulkemaan Kuopion Käherrystarvikkeen ohitse ja muistin, että sieltä löytyy Grimasin* tuotteita (merkin peitevoiteen hankkiminen olikin ollut mielessä jonkin aikaa), joten poikkesin sisään.

*(Grimas on hollantilainen yritys, joka kehittää ja valmistaa meikkejä niin ammattilaisille, kuluttajille kuin alan oppilaitoksillekin. Merkiltä löytyy myös paljon tuotteita maskeeraukseen.)


Myyjän avustuksella valitsin G1 Camouflage Make-Up Pure napin (8,90 e). Sävyn puolesta tämä on melko täydellinen (jopa yllättävänkin vaalea iholla), mutta koostumus on kovaa ja nahkean vahamaista. Tuota nappia saa hinkata ja painaa voimakkaasti, jotta jotain saa sormeen irtoamaan. En tiedä kuuluuko näin ollakin (vai onko nappi kenties kuivahtanut), sillä en ole Grimasin tuotteita aiemmin käyttänyt. Ei tätä kylläkään paljon tarvitse laittaa, joten ehkäpä niukempi aineen irtoaminen pannusta on ihan hyväkin asia. Iholle peiteaine häivyttyi sormien avulla kivasti, vaikka vaatikin enemmän "työstämistä" ja häivyttelyä kuin kevyemmät peiteaineet. Onneksi keksin kokeilla peitevoidesivellintä ja johan alkoi homma pelittää! Siveltimeen tuotetta tarttuu paljon vaivattomammin ja levityskin sujuu oikein näppärästi.

Peittää hyvin, mutta ei tämäkään täydellisesti tummuutta taikonut piiloon. Toimii itselläni parhaiten nestemäisen peiteaineen alla, koska yksinään käytettynä kasaantuu helposti pieniin juonteisiin ja näyttää pikkuisen kuivakalta. Tätä voi käyttää muuallakin kasvoilla näppyjen ja muiden läiskien peittämiseen, johon se soveltuu koostumuksensa vuoksi mielestäni jopa paremmin.

Tässä olisi voinut olla runsaamminkin peittokykyä ja henkilökohtaisesti tykkään enemmän juoksevista peiteaineista kuin napeista, mutta kombona toisen peiteaineen kanssa on tämä ihan ok. Eikä ole hinnalla pilattu. Pakkaus on tosiaan pelkkä heppoinen muovinen kuori, koska ideana on kerätä näitä nappeja isompaan palettiin, jota myydään erikseen.


COLABin kuivashampoota on ollut tarkoitus jossain vaiheessa kokeilla ja se vaihe koitti nyt, kun Sokkarilla merkin kuivikset maksoivat vain 3,95 e. Kokeiluun päätui New York Fruity Fragrance Extreme Volume. Tästä on tulossa lisää ruodintaa myöhemmin, mutta ensivaikutelmat ovat todella positiiviset. Kerrankin kuivashampoo, joka tuoksuu omaan nenääni ihanalta.


Anttilan ale/poistohyllyt pursusivat tavaraa ja olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta hillitsin itseni esimerkillisen hienosti :) Isadoran luomivärejä (hinnat vaihtelivat kaksikkojen 4:stä nelikkojen 7:ään euroon) hipelöin kauan, mutta tein juuri tilauksen, jossa on tulossa (taas) luomiväripaletti ja onhan noita muutenkin tullut tässä kevään aikana osteltua. Isadoran huulikiiltoja oli myös neljällä eurolla ja kassalle lähti Moisturizing Lip Gloss sävyssä 26 Mocca Pink. Sävynä helppo ja nätti nudekiilto, mutta koostumus on paksua ja tönkköä eli tasainen levitys ottaa hieman aikaa. Ei tunnu ylitahmaiselta, vaikka aika selkeästi tuntuukin huulilla. Kestää kohtuullisen ajan. Ei pitäisi kuivattaa huulia kiillon sisältämän jojoba öljyn ansiosta. Tämä aiheutti pienoisen pettymyksen, sillä kuvittelin Isadoran huulikiiltojen olevan laadukkaampia.


Lorealin Studio Line Silk & Gloss Fixing Spray (2,57 e) lupailee tuoda hiuksiin kiiltoa, pitoa ja luonnollista pehmeyttä. Parin käyttökerran kokemuksella hiuksista tulee terveen kiiltävät, ei ollenkaan sellaiset rasvaisen kiiltäviltä näyttävät. Hienojakoinen suihke on omiaan tasoittamaan hapsotukset ja "lentelevät" irtohiukset sekä pörröisyyden. Ei koppuroita vaan hiukset tuntuvat sileiltä ja pehmeiltä. Toisaalta hiukset jäävät tuon silotuksen myötä vähän liukkaiksi, mutta annettakoon se anteeksi, koska muuten hiuskiinne tekee tukasta terveen ja kiiltävän näköisen. Päätyy omassa käytössäni juurikin kiiltosuihkeeksi ja tasoittamaan/silottamaan "karvaisuutta". Tuoksu on todella hiuslakkamainen, mutta siedettävissä.

LV Kosteuttava Misellivesi 3in1 (Anttilassa 3,99 e) puhdistaa, poistaa meikin ja kosteuttaa. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille. Ei sisällä hajusteita tai väriaineita. Avainlipputuote, mistä tulee aina extra propseja.


Ajattelin, että voisin käyttää tätä toisinaan kasvoveden tapaan tuon kosteuttavan ominaisuutensa vuoksi. Eilen ennätin kokeilemaan ja ihotuntuma ainakin oli virkistävä sekä raikas. Miselli ei jäänyt tuntumaan iholle, kuten jotkut misellit (mikä itseäni ärsyttää, koska silloin tulee fiilis, että kasvot pitäisi vielä huuhtoa). Ei aiheuttanut kiristelyä ja vaikutti muutoinkin hellävaraiselta, mutta puhdistusteho jäi vähän arveluttamaan. Pesin meikit pois Madaran kasvosaippualla ja käytin tätä sen jälkeen kasvovetenä kasvoille. T-alueelle käytin lopuksi Nivean sekaihon kasvovettä ja vanuun jäikin vielä meikkiä. Vikahan saattoi olla tuossa ykkösputsarissa, mutta luulisi misellillä saavan ne loputkin meikin rippeet pois. Seuraan nyt vielä jonkun aikaa tuota puhdistustehokkuutta ennen lopullista tuomiota.

2 kommenttia:

  1. LV miselliä olen etsinyt vaikka mistä, mutta vielä ei ole tullut vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin kaupoilla ollessani, että joku bloggaaja oli myös LV:n miselliä "metsästänyt" laihoin tuloksin, joten olihan se ostettava kun kerran sattui silmiini osumaan :)

      Poista