tiistai 14. kesäkuuta 2016

2 x kuivashampoo


Aloitetaan omasta mielestäni näistä kahdesta kehnommasta tapauksesta eli Cutrinin Chooz Refreshing Dry-shampoosta. Tämän lupaillaan tekevän hiukset välittömästi puhtaan tuntuiseksi ja virkistävän rasvaisia sekä velttoja hiuksia hiustenpesujen välillä.

Cutrinin kuivashampoo freesaa hiukset ja tuntuu alkuun kivalta hiuksissa. Lopputulos ei ole tahmea tai hiusmuotoilutuotemainen. Aika monella kuiviksella saa ainakin vähäsen kuohkeutta tukkaan (vaikka kyseessä ei olisikaan varsinaisesti tuuheuttava tuote), kuten tälläkin. Tuoksu on ihan ok, sillä tämä tuoksuu samalta kuin merkin muotoilutuotteet. Tämän pitäisi sopia hyvin myös tummille hiuksille, mutta tuohon en voi oikein ottaa kantaa, koska hiukseni ovat tummanvaaleat eivätkä  kuivashampoot jää niissä ikävästi näkymään (etenkään enää "pöyhinnän" jälkeen) valkoisena/harmaana kerroksena.


Pidän yleensä kuivashampoo-päivinä hiukset kiinni, joten en hae ensijaisesti ko. tuotteilta maksimaalista tuuheutusta tai tekstuuria. Mutta nyt osoittautui, että ihan näin kevyt freesaus ei ollut tukalleni riittävä. Hiukset alkavat näyttää nopeasti likaisilta ja jos mahdollista, niin jopa rasvaisemman näköisiltä kuin mitä ilman tämän käyttöä. Harmi, sillä muutoin tuntuma hiuksissa on alkuun itseäni miellyttävä ja raikas. Ei kauheasti houkuttele käyttämään, kun tietää että jo parin tunnin kuluttua hiukset näyttävät entistä likaisimmilta ja menevät latistuneina päätä myöten.

Olen lukenut tästä jonkin verran positiivisia kokemuksia, joten toimivuus on jälleen kiinni ihan käyttäjän hiuksista, mutta en voi sanoa tämän toimineen omassa käytössäni.

Hiustalon Outletissä Cutrin maksoi 7,90 euroa.


COLAB Extreme Volume New York Dry Shampoo onkin sitten ollut kaikinpuolin oikein toimiva kuivashampoo, ainakin sillä kokemuksella mitä nyt olen tätä ennättänyt jokusen kerran käyttämään. Tuuheuttaa ja tuntuu poistavan rasvaisuutta hyvin. Ei ole kuitenkaan makuuni liian tuuheuttava, kuten esimerkiksi Batisten XXL-Volume, joka teki hiusten tyvet tönköiksi ja tahmean oloisiksi. Kyllähän tämäkin hiuksissa tuntuu, mutta ei mitenkään häiritsevästi enkä muutenkaan enää koskettele tukkaani, jos olen jo laittanut sen kiinni. Tällä saa hiuksiin sopivasti ryhtiä ja boostia sekä puhtaamman lookin. Hedelmäisessä tuoksussa on omenan ja melonin vivahteita.

Sokoksella oli COLABin kuivashampoita poistohyllyssä alennettuun hintaan (3,95 e), josta tämänkin yksilön hommasin. Normaalihinta pyörii 7-9 euron kieppeillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti