torstai 2. kesäkuuta 2016

Edullinen kesäpuna Lidlistä


Tuli taas eksyttyä Lidlissä kosmetiikkahyllylle ja sieltä löytyi tällä kertaa ainakin omalla mittapuullani kivan räväkän ja raikkaan sävyinen huulipuna. Kesällä alkavat kirkkaat värit houkuttaa etenkin huulimeikissä ja tällaisen hillitympien sävyjen ystävänkin tekee mieli "revitellä" värien suhteen :D



Cien Lipstick 11 Fuchsia Pink on nimensä mukaisesti fuksian pinkki ja pigmenttiä tässä on yllättävänkin runsaasti. Koostumus ei ole liian kuivakkaa ja huulituntumakin on ihan jees, mutta kyllähän tämä selkeästi tuntuu huulilla. Jos alle laittaa vähänkään reilummin huulirasvaa niin puna jää hieman ikävästi pyörimään siihen pinnalle, joten tätä ei ehkä kannata levittää heti huulirasvan perään. Tuoksussa olen haistavinani kookosta (?), mutta tuoksu ei ole mitenkään häiritsevän voimakas. Kestää huulilla siinä missä muutkin markettien huokeat peruspunat eli vaatii lisäilyä päivän/illan mittaan.



Hinta oli vain 3,99 euroa eli oikein kohtuullinen hinta "kesäpunasta".

4 kommenttia:

  1. Mullakin on pari Lidlistä ostettua Cien-huulipunaa. Peittooa kyllä WetnWildin punat��

    VastaaPoista
  2. Mä ostin joku aika sitten Cien huulipunan, ja se kyllä tuntuu mukavan kermaiselta. Hauskaa, että meikit ovat tulleet pysyvästi myyntiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, kiva kun löytyy uusia vaihtoehtoja edullisten meikkien kategoriassa :)

      Poista