keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Loppuneet 6/16


Pannuprojekti tuotteista loppui kesäkuun aikana kaksi. Yves Rocherin (kausi)käsivoide ja Doven jätettävä hiushoito. Enää olisi jäljellä vain kynsilakat ja Wellan hiuskiinne. Wohoo, kohta pääsee aloittelemaan uutta projektia.


Tressemmen Keratin Smooth shampoo ja hoitoaine olivat oikein päteviä tuotteita, mutta nuo jättilekat alkavat aina jossain vaiheessa väkisinkin kyllästyttämään. Vaikka käytössä oli näiden ohella paljonkin muita shampoita sekä hoitsikoita, nämä olivat tosi riittoisia. Ehkäpä palaan näihin myöhemminkin.


Goldwell Rich Repair leave-in hairtip serum. Kelpo tuote ja toimi hyvin kosteiden hiuksien latvoihin ja pituuksiin laitettuna. Mistä en niin kovin paljon tässä välittänyt oli tuoksu, joka oli karvasmantelinen ja aika pistävä.

Avon Volumising Spray Gel oli ihan ok tuuheuttava muotoilutuote. Parhaan tuloksen saamiseksi ohjeistettiin suihketta käyttämään föönauksen alla, mutta laiskana hiustenlaittajana puristelin ja pöyhin tätä yleensä kuiviin hiuksiin käsien kautta. Kiva tuoksu ja oikealla annostelulla ei koppuroittanut hiuksia.

Rituals... Happy Budha suihkuvaahto oli oikein miellyttävä käytössä, mutta eipä tuosta pikku putelista kovin kauaksi aikaa iloa riittänyt. Nivean suihkuvaahto on mielestäni ihan yhtä hyvää (ja paljon edullisempaa), joten nähtäväksi tuleeko investoitua Ritualsin vaahtoon joskus uudelleen. Tuoksuvaihtoehtoja löytyisi kyllä Ritualsilta enemmän.


The Body Shop Shea Dry Oilin loput lotrasin vartalorasvojen sekaan. Siinä tarkoituksessa toimi ihan kivasti, mutta yksinään en tykkää öljyjä yleensäkään iholleni laittaa. Pullo sotki jonkin verran ja pumppupullo olisikin öljyille paljon parempi. Nyt tekisi mieli hommata joko Herbinan Mangoöljy tai avocadoöljyä iHerbistä. En tiedä miksi mieli halajaa tällaisia öljyjä hankkimaan, koska en niistä kovin paljon edes tykkää ihonhoidossa ;D

Herbina Melon Love Body Mist. Ei ollenkaan hullumpi, raikkaan makeahko tuoksu. Tuskin jään tätä kuitenkaan suuremmin ikävöimään.


Malu Wilz Gentle Cleansing Foamista kirjoittelin mm. tässä postauksessa. Voisin hommata joskus uudelleenkin. Leikkasin tuubin, jotta sain käytettyä viimeisetkin rippeet.

Herbina Energy Boost Micellar-puhdistusvesi on pirteän tuoksuinen ja tehokas meikkiputsari. En silti tiedä ostaisinko jatkossa, koska uusia kokeiltavia misellejä on mielessä lukuisia.

Reviva Labs Lindenflower Facial Spray oli ikuisuuksia vanha iHerb hankinta. Päiväysten umpeutumisesta huolimatta käytin ongelmitta loppuun saakka. Suihkeessa oli erikoinen tuoksu, joka vaati alkuun hieman totuttelua. Muuten oli sellainen perushyvä face mist.


Lumene Bright Now Visible Repair 2in1 Eye Cream & Concealer. Sy-voiteesta tykkäsin, mutta peiteaine oli täysin toimimaton turhake.

Kerrankin huulirasva loppui ennen kuin ehti vanhaksi eli siitä voikin päätellä, että oli tykätty tuote. Himalaya Herbals Nourishing Lip Balm toimitti yöhuulivoiteen virkaa. Tätä voisin hyvinkin ostaa lisää, mutta nyt on päässyt huulirasvoja taas kertymään sen verran, että uusille ei ole pitkiin aikoihin tarvetta.


Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti-shine Shine Primer. Koostumukseltaan voidemainen pohjustaja ei pidemmässä käytössä oikein vakuuttanut, sillä en ole varma tekikö tämä kasvoille oikeastaan yhtään mitään tai vaikuttiko meikin kestoon suuremmin. Parempiakin primereita löytyy siis pilvin pimein. Tämä on tullut käyttöikänsä päähän aikoja sitten, mutta ei ole mennyt miksikään. Silti nakkaan menemään, koska aika harvakseltaan on ollut käytössä viime aikoina. Reilu puolet tuli siltikin käytettyä. Plussaa öljyttömyydestä ja edullisesta hinnasta, mutta noilla plussilla ei jatkoon päästä.

Creightons käsivoide ei ollut ollenkaan mieleeni. Täällä ehdin jo tästä avautumaan. Ei vaan houkuttele yhtään käyttämään ja rupesin ärsyyntymään pelkän putelin näkemisestäkin. Kaikin puolin miellyttävämpiä käsivoiteita on käytössä/jemmoissa useita, joten sanon rasvalle nyt heipat enkä rupea enempää tämän kanssa väkisin vääntämään.


Sitten vielä muutamia tiensä päähän tavalla tai toisella tulleita meikkejä. Kaikki taitavat olleet blogissa jossain vaiheessa esillä, joten en näistä nyt sen kummempia jaarittele. Mitään näistä en ostaisi uudelleen, lukuun ottamatta Natural Coden rajauskynää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti