tiistai 28. kesäkuuta 2016

Avon tilaus (kampanja 9/2016)

Avonilta oli ilmestynyt muutama uutuustuote, jotka saivat mielenkiintoni heräämään eli pieni tilaus tuli taasen tehtyä.


Olen todennut Avonin meikinkiinnityssuihkeen, luomivärinpohjustajan ja Ideal Flawless BB-voiteen oikein päteviksi tapauksiksi, joten kaikki meikkipohjaan liittyvät tuotteet kiinnostavat merkiltä kovasti.


Anew Vitale Visible Perfection Instant Blurring Treatment pohjustusvoide (16 e). Kyseessä on "kevyt, ihon kuntoa parantava voide joka myös häivyttää kiiltoa, ihohuokosia ja epätasaisuuksia. Parantaa ihon pintarakennetta jolloin ihon sävy näyttää tasaisemmalta ja iho kestää mattapintaisena koko päivän. Saa ihon näyttämään heleämmältä sekä antaa sille elinvoimaa. Pohjustaja valmistelee kasvot meikkivoiteen levitykselle". Osan vaikutuksista pitäisi alkaa näkyä pidemmässä juoksussa, mutta itse odotan primereilta eniten ihon pohjustamista, meikin kestävyyden parantamista, välitöntä juonteiden ja huokosten häivyttämistä sekä mattaistavaa vaikutusta.

Kuten yleisesti tällaisissa blurraavissa pohjustajissa koostumus on hieman silikonimainen, joka iholle levitettäessä ikään kuin katoaa kasvoille. Pohjustaja ei kuitenkaan tunnu pelkältä liukkaalta silikonilta, vaan koostumus on osittain voidemainen. Ohjeessa neuvotaan levittämään primeri taputtelemalla kevyesti kasvojen keskiosasta ulospäin sormenpäitä käyttäen. Tämä tekniikka toimii, sillä jos pohjustajaa alkaisi varsinaisesti hieromaan ihoon, arvelisin sen alkavan helposti rullautumaan.


Tuntuma kasvoilla on kevyt ja huomaamaton. Ei jätä nahkeaa kalvomaista tuntua. Ihosta tulee sileä ja tosiaankin hitusen heleämpi. Meikkipohja levittyy tasaisesti ja nätisti tämän päälle. Pidentää meikin kestämistä siistinä kiitettävästi, mutta todettakoon, että mikään kokeilemani primeri ei toki pidä meikkiä täydellisenä pitkänä päivänä enkä usko sellaista primeria edes löytyvän. Käytän primereiden lisänä aina myös meikinkiinnityssuihkeita viimeistelyyn.

Tuoksu on aika voimakas ja hajuvesimäinen. Itseäni ei tuo häiritse (koska tuoksu on hyvä), mutta hajusteherkille en lähtisi suosittelemaan. Kaiken kaikkiaan toimiva ja ihotuntumaltaan miellyttävä pohjustaja, mutta ei kuitenkaan mitenkään erikoinen. Itse asiassa muistuttaa aika paljon Lumenen blurraavaa CC-primeria.


Ideal Flawless CC Concealer Stick neutralizing green (8,75 e). Tällä saa näppärästi häivytettyä punaisuutta ja punoittavia läikkiä sekä finniarpia yms. Kynästä on helppo ja nopea sipaista haluamiinsa kohtiin ja sopivan pehmeä koostumus levittyy/häivyttyy hyvin sormilla tai siveltimellä tuputeltuna. Lopputulos ei ole liian vihertävä, etenkään jos laittaa tätä meikkipohjan alle. Pahempiin paikkoihin lisään vielä tarvittaessa toista peiteainetta. Toivottavasti säilyy valikoimissa, koska voisin tilata uudelleenkin käytettyäni tämän loppuun. CC-peitekynästä oli saatavilla myös keltainen ja lila sävy.


Naturals Juicy Pomegranate & Mango Jelly Body Wash (3,95 e) tuoksuu juuri niin herkulliselta, kun voi nimestä jo aavistella. Hyytelömäinen pesunestemarmeladi lähtee purkista sormiin jokseenkin venyvänä, mutta kyllä tästä saa otettua hauskasti hyllyviä palasiakin. On silti tahmeampaa kuin hyytelöt, aivan marmeladin tapaan. Jelly "sulaa" iholle hetkessä ja vaahtoaa runsaasti. Purkissa oleva "hyytelö" on kätevämpi kuin esimerkiksi Lushin suihkujellyt, jotka eivät millään meinaa pysyä hyppysissä.

Tuskailin jo aiemmin kesätuoksun valinnan vaikeuden suhteen. No, etsintä on edelleen käynnissä. En tiedä onko itsestäni tullut nirsompi tuoksujen suhteen, makuni muuttunut vai mikä mättää, mutta mikään harkitsemani ja testailemani tuoksu ei ole sytyttänyt niin paljon, että olisin sen hankkinut. Ja jos maksan tuoksusta useamman kympin, on sen oltava todella mieleinen. Chloe Edt ihastutti yhden testikerran verran, uusi kokeilu puolestaan tuotti senkin suhteen pettymyksen, sillä tuoksu muuttui ranteeni iholla omaan nenääni jotenkin pistäväksi. Harkitsin The Body Shopin British Rosea, mutta käytyäni sitä liikkeessä nuuhkuttelemassa en ihastunut siihenkään riittävästi vaan yllättäen tykästyinkyin TBS:n Fuji Green Tea Eau de Cologneen. En sitä vielä ostanut, koska Body Shopilla on ajoittain hyviä ale-kampanjoita ja jäin sellaista nyt odottelemaan.


Siihen asti "korvikkeena" saa toimia Avonin Naturals-sarjan Energising Green Tea & Verbena body mist (2,75 e). Eihän tämä tietenkään sama tuoksu ole, mutta tykkään tästäkin aivan hulluna. Tee tuoksuelementtinä on viime aikoina alkanut viehättämään paljonkin. Olen maininnutkin, että verbena ei ole suosikkituoksuni suihkugeeleissä tmv., mutta tässä se on mukana hentoisena vivahteena. Piristävä ja raikas tuoksu, jota on helppo lisäillä päivän aikana virkistämään tarpeen mukaan ilman pelkoa tuoksuövereistä. Alkuun Avonin tuoksusuihkeet yleensä tuoksahtavat melko alkoholiselle, mutta alkoholisuus haihtuu nopeasti ja tuoksu tasaantuu iholla pehmeämmäksi.


Smoothing Jasmine huulivoide (0,95 e) tuoksuu lähes samalle kuin Jasmine käsivoide ja se olikin syy tämän hankintaan. Huulirasva sisältää e-vitamiinia ja on koostumukseltaan pehmeää.


Naturals Hydrating Aloe & Cotton alkoholiton kasvosuihke (3,75 e). Käytän kasvosuihkeita ennen meikinkiinnityssuihketta sekä toisinaan ihan vaan freesaamaan ja virkistämään kasvoja. Tätä voi käyttää myös kasvoveden tapaan vanulapun kanssa tai ennen kasvovoidetta. Tuoksuu hyvälle ja suihke on hienojakoista. Huomasin pullon kyljestä, että tuote sisältää AHA-happoa, joka saattaa lisätä ihon herkistymistä auringolle. Höh, kesäkäyttöä varten tämän lähinnä hommasin, kun en tilatessa tuosta seikasta ollut tietoinen. Pitänee sitten olla käyttämättä aurinkoisina päivinä etenkin jos tulee ulkona liikuskeltua. Toimiihan tämä tietysti vielä kesän jälkeenkin.

Tilauksesta jäi uupumaan Senses Joyful Tropics papaija & persikka voidemainen ja ravitseva suihkugeeli, koska se oli päässyt loppumaan varastosta. Harmi, sillä 500 ml:n puteli olisi kustantanut vain 2,95 euroa.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköinen tuo jelly! Tekisi melkein tilata, jos olisi jotain muutakin asiaa Avonille :D

    VastaaPoista
  2. Kuuluu sarjaan "tekisi melkein mieli syödä" kosmetiikka :D

    Tuo on tosiaan jellyn ja marmeladin välimaastoa eli ei ole ihan niin hyllyvää kuin hyytelöt. On silti kivaa vaihtelua perinteisille suihkutuotteille.

    VastaaPoista