keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Avon meikkejä



Glazewear Vitaluscious huulikiilto tuntuu huulilla miellyttävältä, koostumus ei ole liian tahmainen omaan makuuni. Tekee huulille kauniin kiillon ja kestää kohtalaisen hyvin, mutta tätäkin joutuu lisäilemään säännöllisesti päivän mittaan. Käytän yleensä kiiltoja aina jonkun huulipunan päällä ja silloinkin harvakseltaan, mutta tätä on mukava sipaista huuliin ihan yksinäänkin. Suosikki huulikiiltoni.
Sävy Peach-Fection.
Avon huulipuna sävyssä Sheer Nectar liukuu huulille nätisti ja tuntuma huulilla kevyt. Tämä sävy raikastaa ilmettä kivasti. En löytänyt punasta sarjan nimeä, mutta tässä korkin pää on läpinäkyvä. Minulla on myös muutama vähän vanhempi Avonin huulipuna (en tiedä tiedä niiden saatavuudesta tällä hetkellä, joten en niitä sen kummemmin nyt esittele) ja olen ollut oikein tyytyväinen niiden laatuun.


Avon Luxe Glitz Shimmer Powder Rose Aura on korostuspuuteri. Tällä saa tehtyä luonnollisen oloisen korostuksen poskipäille, koska puuteri ei kimaltele tai hohda liikaa. Olen käyttänyt joskus myös poskipunan sijasta raikastamaan meikkiä. Varsinaista väriähän tästä ei poskille juurikaan irtoa, vaan enemmänkin aavistus kuultoa/hohdetta. Puuterin pinnalla on kiva kuviointi ja rasiassa peili.


Avon True Colour luomiväri paletti Pink Sands sopii loistavasti arkimeikin tekoon. Käytännölliset sävyt ovat kauniisti hohtavia ja pigmenttiäkin löytyy ihan kohtalaisesti. Kestävyys luomilla pohjustajan kanssa on hyvä. Rasiassa oleva peili on hyvän kokoinen.


Avon Supershock gel eyeliner rajauskynät ovat pehmeästi levittyviä ja väriä tulee helposti, joten rajauksen teko yläluomelle onnistuu vaivattomasti. Väri saattaa hieman haalistua ja joskus leviävät itselläni aavistuksen, mutta melko hyvin kyllä kestävät erilaisissa olosuhteissa.


Avon Ideal Flawless BB Skin Loving Beauty Balm SPF 15 vaikuttaa hyvälle perus BB-voiteelle. En ole ehtinyt kunnolla kokeilemaan muuta kuin kotioloissa, joten sen kestävyydestä siistinä en osaa vielä sanoa. Kevyen tuntuinen, tasoittaa ihoa ja tekee siitä hieman kuullaamman näköisen. Peittävyyttä en niinkään  bb-voiteilta odota, enemmänkin juuri tälläista kevyttä ihon tasoitusta ja heleyttämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti