sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kasvoputsarit

Pesen kasvoni kaksoipuhdistuksella; ensin poistan meikin ykkösvaiheen puhdistusaineella ja sitten pesen vielä naaman kakkosvaiheen puhdistusaineella. Silmämeikin poistan erikseen silmämeikinpoistoaineella. Viimeistelen kasvojen pesun kasvovedellä. Tämä rutiini on itselläni toiminut hyvin, kasvot tulevat puhtaiksi ja raikkaiksi sekä epäpuhtauksia on tuntunut tulevan hieman vähemmän.

Tällä hetkellä ykkösvaiheen putsareina toimivat RoC Lotion Micellaire Extra Comfort Cleansing Water, Dermosil Puhdistusmaito ja The Body Shop Moisture White Shiso Make-Up Cleansing Oil.


 RoC:in puhdistusvesi ja Dermosilin puhdistusmaito olivatkin aiemmin jo suosikkeja postauksessa.

The Body Shopin puhdistusöljy hierotaan keveysti kuivalle iholle, jonka jälkeen lisätään hieman vettä ja hierotaan vielä, lopuksi huuhdellaan lämpimällä vedellä. Meikki lähtee hyvin ja kasvoille jää puhdas sekä miellyttävä tuntu.


Kakkosvaiheen putsareina ovat Dermosil Puhdistusvaahto rasvoittuvalle iholle ja Cien face Gentle Facial Wash Moisturising Aquarich puhdistugeeli.


Puhdistusvaahto on mielestäni siihen nähden aika mieto, että on tarkoitettu rasvoittuvalle iholle. Pitemmässä käytössä tosin kuivattaa hieman sekaihoani, joten vaihtelenkin näitä ihon kunnon/tarpeiden mukaan.
Cien puhdistusgeeli normaalille ja sekaiholle on "löytö" Lidlistä. Pesee kasvot kuivattamatta, raikas tuoksu ja edullinen hinta. Tätä olen käyttänyt jo useampia tuubeja.

Mitäs tuotteita teidän kasvojen puhdistus rutiiniin kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti