torstai 6. helmikuuta 2014

Lily Lolo


Voitin Beautify.fi:n arvonnassa taannoin Lily Lolon poskipunan ja luomivärin. Nämä ovatkin ensimmäinen kokemukseni Lily Lolon tuotteista sillä satunnaisesti käyttämäni mineraalimeikkipohja on bareMineralsilta. Jostain syystä jauhemaiset meikkituotteet irtopuutereita lukuun ottamatta eivät ole oikein sytyttäneet. Tuotetta kun pitää ensin ravistella kannelle ja ottaa siitä sitten siveltimeen, ja joko sitä tulee liian vähän tai tai liikaa ja ne pölisee/karisee aina kuitenkin vähän ja sitä rataa (on mukamas niin vaivalloista). Sama siis näidenkin kanssa, eivät ole ihan jokapäiväiseen meikkailuun päätyneet, vaikka levittyvyys ja pigmentti ovat molemmissa hyviä.

Mineraaliposkipuna sävyssä Cherry Blossom on persikkainen sävy pinkillä hohteella. Tässä on siis hieman shimmeriä, joka tuo sävyyn hohdetta. En saanut swatchia iholle levitettynä kovin hyvin kuvattua. Ei ole sävyltään ihan ykkösvalintani, mutta esimerkiksi raikkaaseen keväiseen meikkiin tämä sopii hyvin. Omaan makuun tuota hohdettakin on pikkaisen liikaa. Välikannen saa suljettua kiertämällä mikä on kätevää, koska näin tuote ei pääse purkista karkailemaan.

Mineral Blusher Cherry Blossom.
Mineral Eye Colour Soft Brown on nätti, matta/satiininen hieman pinkkiin taittava ruskea väri. Käy hyvin luomivaon varjostukseen tai sitten ihan koko luomelle käytettynä. Levittyy pehmeästi ainakin hyvällä siveltimellä levitettynä, kannatta käyttää myös luomivärinpohjustajaa.

Mineral Eye Colour Soft Brown.
Swatchattuina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti