tiistai 11. helmikuuta 2014

Voiteita jaloille

Kuivia ja karheita jalkoja pehmentävä ja kosteuttava Dermosilin Karbamidi Jalkavoide on paras kokeilemani jalkavoide. Koostumus on melko paksua ja imeytyminen kestää (käytän tätä iltaisin ennen nukkumaan menoa, joten se ei haittaa). Tämä on hajustamaton, mutta tästä voisi kyllä olla jokin tuoksullinenkin versio niin olisi mukavampi käyttää.


Yves Rocher Sos Heavy Legs on väsyneille jaloille tarkoitettu voide. Sisältää mm. kamferia ja mentholia. Viilentää raskaille tuntuvia jalkoja kivasti. Nätti mintuvihreä väri. Tuoksu on hyvin mentholinen. Mikään tehokosteuttaja tämä ei ole, mutta toimii omassa kategoriassaan eli virkistää jalkoja.

Freeman Bare Foot Foot Cream Lavender+Mint on rentouttava jalkavoide. Ohuehko koostumus imeytyy nopeasti ja tuoksu on miellyttävän laventelinen ja raikas. Kosteuttaa, mutta kuivat jalkapohjani vaativat tehokkaampaa Dermosilia tämän ohella.

Lumenen Virkistävä jalkavoide on myöskin viilentävä voide. Imeytyy nopeasti ja olen käyttänyt myös päivisin. Ei mitenkään erikoinen voide, kosteuttaa mutta ei tämäkään riitä tehoiltaan yksinään jatkuvassa käytössä. Kuvittelin tämän tuoksuvan jotenkin sitruksiselle/lakkaiselle (oranssi purkki kai hämäsi), mutta tässä on myös mentholinen tuoksu.


Nivea Cremeä käytän joskus vaihtelun vuoksi myöskin jalkavoiteena. Tuubin ostin Tallinnasta, en ole Suomessa ainakaan huomannut näitä tuubissa olevia Cremejä. Koostumushan on paksua ja hitaasti imeytyvää, pehmentää hieman karheita kantapäitä. Tuoksu tuttu Nivea (tuoksuu mielestäni hyvälle).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti