keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Lisää alkuvuoden loppuneita


-Too Faced Shadow Insurance Eye Shadow Primer oli ihan toimiva luomivärinpohjustaja. Piti silmämeikin siistimpänä pidempään ja teki luomille tasaisen pohjan, johon luomivärit levittyivät hyvin. Puuteroin itse aina silmäluomet primerin jälkeen, jolloin luomien pinnasta tulee "tasaisempi" ja luomivärejä on helpompi levittää. Omat silmäluomeni ovat rasvoittuvat ja silmätkin vielä sen malliset, että luomivärit kasaantuvat helposti luomivakoon tai "häviävät" ilman pohjustajaa nopeasti. Tämäkin kyllä petti toisinaan pitkän päivän/illan aikana ja esimerkiksi kosteissa olosuhteissa (kuten kaikki kokeilemani pohjustajat), jolloin luomiväri hieman viiruntui luomivakoon. On kuitenkin mielestäni ihan yhtä toimiva kuin Urban Decayn Primer Potion tai Lumenen silmämeikin pohjustusvoide. Tässä olisi vielä vähän jäljellä (jos leikkaisin tuubin auki), mutta on ollut käytössä jo parisen vuotta eli nyt on jo aika tästä luopua.


- Ziaja Goat's Milk Yövoiteesta kirjoittelinkin jo täällä. Jos sekaihoni ei ole kuivimmillaan, tämä on kyllä liian tuhtia. Voide on koostumukseltaan paksua, imeytyy hitaasti ja iho jää helposti kiiltelemään. Kuivammalle iholle varmasti paljon sopivampi.

- Dusch Das dödöstä oli myöskin juttua tässä postauksessa.

- Palmolive Mediterranean Moments Argan oil from Morocco and Almond Shower Milk oli mukavan kosteuttava suihkusaippua. Tuoksusta en niin hirveästi välittänyt, sellainen "arganöljymäinen" ja hieman mausteinen tuoksu. Ihan ok, mutta Palmolivellä on useita itselleni mieluisemman tuoksuisia suihkusaippuoita, joten en ehkä hankkisi tätä uudelleen.

-Elmex hammastahna: "kovettaa hammaskiillettä ja suojaa hampaita reikiintymiseltä". Tykkään ja käyttelenkin säännöllisesti. Vaihtelun vuoksi ostelen välillä muitakin hammastahnoja, mutta tätä tulee suhteellisen usein hankittua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti