maanantai 3. helmikuuta 2014

Kuorintaa päästä varpaisiin


Jaloille tarkoittettuja kuorinta-aineita minulla on tällä hetkellä käytössä kaksi. Avonin kuorintapala ja Freemanin Bare Foot Revitalizing Foot Scrub Lemon & Sage. Palamaisella kuorinnalla saa hyvin hangattua karheita kantapäitä. Molemmat ovat raikkaita ja virkistävän tuntuisia. Korppu kantapääni vaativat kuitenkin säännöllistä raspausta ja rasvausta näiden lisäksi, eivät siis riitä yksinään pitämään jalkapohjiani kunnossa. Jalat tuntuvat kuitenkin aavistuksen pehmeämmiltä näiden käytön jälkeen.


Vartalokuorintana toimii Lumenen Vitamin C+ Kirkastava Vartalokuorinta. En tiedä onko näitä myynnissä enää, sillä poimin tämän alekorista jokin aika sitten. Ihan perus kuorinta mielestäni, ei mitenkään ihmeellinen. Seuraavaksi käyttöönottoa odottelee vielä Dermosil Primo Body Sugar Scrub Vanilla, joka vaikuttaa lupaavalta. Tykkään vartalokuorinnoissa yleensäkin enemmän sokeri-/suolakuorinnoista, koska ne tuntuvat tehokkaammilta ja iho tulee todella pehmeäksi.


Neutrogenan Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub on hienojakoinen kuorinta, joka raikastaa ja tuoksuu greipille. Ihosta tulee puhtaan tuntuinen. Tämän pitäisi ehkäistä näppyjen ja mustapäiden muodostumista. Sopii käytettäväksi päivittäin, itse käytän kerran tai pari viikossa.

Beauty Formulas Apricot Facial Scrub on alle kolmen euron kuorinta Maksi-Makasiinista. Kuorivat rakeet ovat isokokoisempia ja niitä on vähemmän kuin esimerkiksi Neutrogenan Pink Grapefruit kuorinnassa. Hyvä aprikoosin tuoksu. Kyllä tälläkin saa kuorittua kuollutta ihosolukkoa ja iho pehmenee, vaikka ei suosikkeihini yltänytkään.

Malu Wilz Papaya Peeling oli esillä jo suosikkeja postauksessa.


Huulien kuorintapuikot The Body Shopilta ja Viva La Divalta ehkäisevät huulien "röpeilöitymistä" ja pehmentävät mukavasti. Näin talvella ovat olleet käytössä enemmän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti