tiistai 4. helmikuuta 2014

Ruusun tuoksua

Joillekin ruusun tuoksu kosmetiikkatuotteissa saattaa herättää inhon väristyksiä tai vähintäänkin tuoksu mielletään hieman "mummomaiseksi". Toiset taas tykkäävät kaikesta ruusuisesta. Itseäni tietyntyyppiset ruusun tuoksut miellyttävät nykyään paljonkin, mutta liian voimakkaista ruusu aromeista en minäkään oikein (vielä) innostu. Tässäpä siis nyt pari jemmoistani löytyvää ruusuista suihkusaippuaa ja vartalovoide.


Royale Bouquet Collection by Baylis & Harding, Rose & Honeysuckle Shower Creme . Tuo pullo on vaan niin nätti ja romanttinen. Aika perus suihkusaippua noin muuten.

Yves Rocher Fresh Rose Shower Gel vaahtoaa pehmeästi ja tuntuu miellyttävältä iholla. Yves Rocherin tuotekuvauksen mukaan tässä on mm. "kasvipohjaisia ainesosia: palmarosan, pelargonian, greipin ja sitruunan eteeriset öljyt, luonnonmukainen aloe vera -geeli ja kasvipohjainen glyseriini." Tätä ja saman sarjan bodylotionia olen säästellyt käytettäväksi keväämmällä.

Yves Rocher Fresh Rose Body Lotion on nopeasti imeytyvä ja kosteuttava. Jättää ihon raikkaan ruusun tuoksuiseksi. Mielellään tällä kroppansa rasvailee.


Tilasin huulirasvaksi Avonin Rose monikäyttöbalsamin, mutta ei tämä ollut ihan sellainen ruusu-tuoksu kuin oletin. Tuoksu on omaan nenääni makea ja esanssinen, kaipa siinä aavistus ruusuakin on. Voide on paksun täyteläistä ja tuntuu kosteuttavalle. Hyvä huulivoide muuten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti