tiistai 26. heinäkuuta 2016

Ensivaikutelmia: e.l.f. Hydrating Under Eye Primer


E.l.f. Hydrating Under Eye Primerin bongasin Zaza´s Petals-blogista. Tällaista tuotetta ei käytössäni ole aiemmin ollut, joten mielenkiintoni heräsi ja tein heti saman tien tilauksen Pretty.fi:lle.

Kuten blogissa onkin tullut jo useasti esiin, ovat silmänaluseni tumman sinertävät/violetit ja niiden peittäminen on välillä haasteellista. Koska joudun kerrostamaan erilaisia peiteaineita, saattavat ne kasaantua helposti pieniin juonteisiin ja lopputuloskin on toisinaan hieman "kuivakan" näköinen. Käytän aina silmänympärysvoidetta ja tasoittelen peiteaineen paikoilleen omilla siihen tarkoitukseen sopivilla siveltimillä sekä kiinnitän hienojakoisella (ja heleyttävällä) puuterilla (tällä hetkellä käytössä on NYXin HD Studio mineraali-irtopuuteri). Uudet apukeinot peittelyoperaatioon ovat silti aina tervetulleita :)


Hydrating Under Eye Primerin luvataan estävän peiteaineen kasaantumista juonteisiin ja pitävän sen paikoillaan pidempään. Nimestä päätellen tämä myös kosteuttaa, mutta käytän sy-voidetta tämänkin kanssa. Ihotuntuma on miellyttävä ja koostumus ohutta sekä kevyttä. Imeytyy nopeasti.


Primer täyttää/tasoittaa jonkin verran hienoisia juonteita, jolloin meikki ei uppoa niihin ihan niin näkyvästi. Peiteaineen levitys luonnistuu primerin päälle vaivattomasti. Isompiin juonteisiin kasaantuminen tapahtuu jos on tapahtuakseen tämän käytöstä huolimatta, mutta se taitaa olla edelleenkin eniten kiinni käytettävistä peiteaineista. Peiteaineet ovat pysyneet itselläni tähän saakka ihan hyvin paikoillaan ("täsmä-puuteroinnin" ansiosta) ja niin ne tekevät tämänkin kanssa. Plussaa pumppupullosta, jolla saa helposti haluamansa määrän ainetta.


Mielelläni otan primerin osaksi meikkirutiiniani :) Vaikka en silmämääräisesti mitään järin mullistavaa eroa huomaa, niin kyllä tästä varmasti hyötyä on. Hintaa tällä oli alennuksessa 7 euroa ja risat.


2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että päätit kokeilla Elfin silmänalusprimeria:) Minulla se pelittää yllättävän hyvin. Silmänaluset pysyvät melkein koko päivän siistinä ilman peiteaineen juonteisiin kasaantumisia. Tilasin tätä jo lisääkin. En ole muilla merkeillä nähnyt vastaavaa, en tosin ole hakemalla hakenutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kelpo tuote on minustakin :) En ole myöskään haeskellut vastaavia muilta merkeiltä ja epäilen vahvasti, että jos sellainen löytyisikin niin hinta olisi paljon tyyriimpi.

      Poista