perjantai 8. heinäkuuta 2016

Nettioutlet.fi tilaus


Löysin viimeinkin uuden kesätuoksun. Tokihan käytän kaikkia tuoksujani ympärivuotisesti, mutta eri vuodenaikoina tulee suosittua aina tietyntyyppisiä hajuvesiä. Esimerkiksi lämpimät ja syvät tuoksut ovat ahkeremmin käytössä syksyllä/talvella sekä iltamenoissa ja pirteämmät & raikkaat tapaukset sopivat hyvin kevääseen ja kesään.


Calvin Klein Sheer Beauty Essence edt:ssa oli kaikkea sitä mitä hakusessa olikin. Kukkaisuutta, kepeää huolettomuutta ja raikasta kuulautta ilman liian raskasta myskistä tai mausteista jälkituoksua. Olen valitettavasti tumpelo kuvailemaan ja avaamaan tuoksuja, joten fragrantica.comista voi lukaista halutessaan lisää.

Tuoksusta löytyy persikan- ja päärynänkukkia, ruusua, pionia, syreeniä ja magnoliaa. Tuoksussa on kyllä hiukkasen myskiäkin, mutta ei nenälleni liiaksi. Vanilja ja setripuu ovat myös mukana tuoksua muodostamassa.

"Sheer Beauty Essence on keväällä 2013 julkaistu uusi tulkinta Calvin Kleinin Sheer Beauty-tuoksusta. Tämä versio on saanut inspiraationsa naisellisesta ja tyylikkäästä itsevarmuudesta. Tuoksu  on ilmava, vaikuttava ja elegantti" kerrotaan Nordicfeelin sivuilla. Koska kysessä on edt, ei tuoksu kestä iholla kovin pitkään, mutta tätä pystyy suihkauttamaan lisää tarpeen vaatiessa keveytensä ansiosta. Jos tykkäät kukkaistuoksuista, niin suosittelen ainakin tuoksuttelemaan. Itsekin nuuhkuttelin tätä jo aiemmin Sokoksella, sokkona en lähtenyt tilaamaan.


Pullo on kaikessa yksinkertaisuudessaan tyylikäs.

Nettioutletissa hintaa tällä oli 26,99 e/30 ml ja Nordicfeeliltäkin tuoksun saa ainakin tällä hetkellä alle kolmella kympillä.


Bourjois Foaming Cleansing Cream (5,90 e). Ei tämä nyt ihan voidemaista ole, kuten nimestä voisi olettaa, vaan koostumus muistuttaa enemmänkin löysähköä lotionia. Vaahtoaa veden kanssa kasvoille hierottuna kivasti puhdistusgeelien tapaan. Puhdistustehoiltaan yllättävän hyvä putsari, joka jättää kasvot miellyttävän rauhoittuneen tuntuisiksi, pehmeiksi ja virkistyneen oloisiksi.

Puhdistusvoide on suunnattu kuivalle ja herkälle iholle, mutta sekaihoni näyttäisi myös tästä tykkäävän. Tuoksua en osaa oikein kuvailla. Se on mielestäni jopa vähän maskuliininen. Putsari sisältää mm. puuvillauutetta ja ruusuvettä, mutta tuoksussa en sitä itse juurikaan huomaa kuin epämääräisenä kukkaisena vivahteena. Ihan siedettävissä oleva tuoksu kuitenkin, mutta olisi toki ihanampi selkeästi ruusun tuoksuisena.


Biosilk Silk Therapy Lite 15 ml minipullo (1,99 e). Tällaiset minituotteet ovat kivoja, koska näin pääsee kokeilemaan uusia juttuja edullisesti eikä tarvitse heti hankkia täysikokoista tuotetta (joka jäisi pahimmassa tapauksessa pyörimään nurkkiin, koska ei toiminutkaan tai ollut muuten mieleinen).

Silk Therapy Lite on hiusten latvoihin/pituuksiin tarkoitettu jätettävä hoitoseerumi, jonka luvataan jälleenrakentavan hiuksia ja tehdä niistä sileät latistamatta. Tätä voi käyttää niin kuiviin kuin märkiinkin hiuksiin. Lisää arviota on tulossa myöhemmin kunhan olen tähän päässyt paremmin tutustumaan.

Tämä oli ensimmäinen tilaukseni Nettioutletista. Toimituskulut olivat 6,99 e (yli 100 euron tilauksiin ilmaiset). Nettikaupassa ei tuotekuvauksia ole, mistä hieman miinusta. Tuoksuissa ainakin löytyy valinnanvaraa ja myynnissä on myös testereitä hyvinkin kukkaroystävälliseen hintaan. Toimitusaika vaihtelee tuotteista riippuen ja se on helposti nähtävissä erikseen tuotteiden kohdalla. Tilaamani tuotteet kuuluivat "nopea toimitus" kategoriaan ja nopeahan se todellakin oli. Tilausta seuraavana päivänä sain paketin postista käsiini :D

Onko Nettioutlet.fi tuttu?


4 kommenttia:

  1. Ainakin kerran-pari olen tilannut. Testeripulloja olen tilannut ja omassani oli silloin ihan kaikki muovit, pahvipakkaukset yms. mukana, koko vaan oli isompi edullisemmalla hinnalla :D

    VastaaPoista
  2. Kiitokset tiedosta, taisi olla jonkun muun nettikaupan sivuilla mainittuna tuotepakkausten puuttuminen testereistä ja sain sen nyt tässäkin tapauksessa päähäni :)

    VastaaPoista
  3. Ei ole minulle tuttu, mutta kävin vinkistä katsastamassa. Näyttää löytyvän vaikka mitä merkkejä. Bourjois kiinnostaa. Olen käyttänyt joitakin ko. merkin kasvohoitotuotteita, eivätkä olleet yhtään hassumpia. Jäi ainakin hyvät muistot:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, sieltä löytyy ainakin tuoksuja joka lähtöön ja bongasin jopa vanhoja suosikkejakin, joita ei ole ollut myynnissä enää oikein missään :)

      Bourjois on ollut itselleni tähän asti tuttu vaan muutamien meikkituotteiden osalta, mutta voisin mielelläni kokeilla enemmänkin merkin kasvohoitojuttuja tuon putsarin perusteella.

      Poista