perjantai 22. heinäkuuta 2016

theBalm DownBoy

Thebalmin tuotteista olen kokeillut tähän saakka vain Put A Lid On It luomivärinpohjustajaa, joka ei ikävä kyllä itselläni toiminut kovinkaan hyvin. Merkin värikosmetiikka on kiinnostanut tuosta yhdestä flopista huolimatta kovastikin, erityisesti poskipunat ovat houkutelleet. Nyt vihdoinkin sain tilattua pinkin DownBoy poskipunan Cocopanda.fi:stä hintaan 14,20 e.


Sävy on söpö pehmeän pinkki ja sopivasti viileään taittava omaan väritykseeni. Matta koostumus, jossa on havaittavissa hieman satiinista "hohtoa" sopii monenlaisiiin meikkeihin ja tekee kasvoista luonnollisen raikkaat ja terveen oloiset. Jos vaan pinkit/vaaleanpunaiset sävyt sopivat, niin tämä on hyvin imarteleva poskipuna.


 

Sormeen pigmenttiä ei irtoa kovin runsaasti tai helposti eli koostumus on pannussa aika kova. Siveltimeen poskipuna tarttuu kuitenkin vaivattomasti. Ensimmäisellä kerralla käytin Real Technicsin 300 Tapered Blush sivellintä (joka nappaa runsaasti väriä sekä tekee todella intensiivistä jälkeä) pyöritellen sitä punan pinnalla hieman liikaa, jolloin seurauksena oli poskipunaöverit. Pigmenttiä  tässä on runsaasti, vaikka pinta tuntuukin sormeen kovalta. Luonnollisen lookin ystävien kannattaa ainakin alkuun laittaa tätä varovaisella kädellä ja kerrostaa tarpeen mukaan, koska pigmenttisyys saattaa päästä yllättämään.



Pakkaus on persoonallinen (kuten muissakin merkin tuotteissa) ja myös hauskat sekä kekseliäät
nimet lisäävät theBalmin tuotteiden kiinnostavuutta entisestään omissa silmissäni. Ostoslistalle ovat  päässeet Hot Mama! (poskipuna/luomiväri/korostuspuuteri) ja Instain Long-Wearing Powder Staining Blush sävyssä Houndstooth tai Pinstripe.

Kuva täältä.

Innostaako theBalmin tuotteet? Onko erityisiä suosikkeja tai jotain ostoslistalle päätynyttä?

6 kommenttia:

  1. Multa löytyy kaikki näistä Boy-poskipunista ja tykkään kyllä. Arastelin todella pitkään tällaista viileää pinkkiä poskipunaa, mutta kevyesti lisättynä se näyttää todella hyvältä :) Mulla on itseasiassa tosi paljon theBalmin tuotteita ja merkki on yksi mun suosikeista! Ehkä kaikkein rakkain tuote on Mary-Lou Manizer korostuspuuteri. Se on upea highlighter ja lisäksi mun ensimmäinen tuote mtheBalmilta, joten sillä on tunnearvoa myös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun blogista olen theBalmin tuotteita usein ihastellutkin :)

      Korostuspuutereita mulla on omaan (vähäiseen) käyttööni suhteutettuna yllin kyllin, joten oon yrittänyt olla niitä enempää hankkimatta. Mary-Lou Manizer on ollut kaikkialla niin hehkutettu tuote, että jos tulee hyvällä hinnalla vastaan, niin saatan sortua sen jossain vaiheessa hankkimaan.

      Poista
  2. Minulla on vain luomivärinelikko, Mont Balm. Pidän siitä paljon, värit ovat juuri minulle passelit ja laatu erinomainen. En kuitenkaan ole niin innoissani the Balmista, että hankkisin tuotteita enempää (jollei sitten tule ihan hirmuisen hyvä tarjous eteen).
    Merkki on kyllä ihanan kekseliäs tuotteiden nimien ja ulkoasun suhteen, että mielenkiinnolla seuraan mitä kaikkea on ehkä tulossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä luomivärit eivät ole merkiltä niin paljon kiinnostaneet, että olisi tullut hankittua, vaikka nättejä ovatkin. Itsekin odotan innolla mahdollisia uutuuksia, tulipa niitä sitten itse hommattua tai ei :D

      Poista
  3. Ostin ekan theBalmin tuotteeni juurikin Cocopandasta, koska siellä on niin hyviä tarjouksia välillä. Sexy mama puuteri maksoi vain 12,90. Ihan yllättävän halpa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cocopandasta tekee kyllä välillä huippulöytöjä :) Tänään kävin siellä kurkkimassa ja tuo ostoslistalle päässyt Hot Mama! olisi nyt myöskin 12,90. Ei paha.

      Poista