maanantai 27. tammikuuta 2014

Dermosil saippuaa

Dermosilin saippuoita tulee tilailtua säännöllisesti hyvän hinta-laatu suhteen vuoksi. Monet saippuat ovat isoissa 500 ml:n pumppupulloissa, joitakin käsisaippuoita ja suihkutuotteita lukuun ottamatta.


Kitchen Soap (500 ml) keittiösaippua on tuoksultaan raikkaan sitruksinen, joten se poistaa esim. sipulin hajun käsistä. Geelimäinen saippua pesee kädet puhtaiksi. Suosikkini tässä kategoriassa on tosin Dermosilin keittiösaippua Salvia, koska siinä on ihanan raikas tuoksu ja nätimpi pullo.

Classic Cream Soap (500 ml) voidesaippua on mieto, hellävarainen ja neutraalin tuoksuinen, sopii käsi- tai suihkusaippuaksi.

Intimate Care Soap (500 ml) intiimisaippua on hajustamaton, mieto saippua intiimihygieniaan ja koko vartalolle.


Berry Therapy Shower Cream Sea Buckthorn Tyrnisuihkuvoide (250 ml) tuoksuu herkullisen makealle. Koostumus on kermamaisen pehmeä. Ja miten piristävän värinen purnukka.



Berry Therapy Hand Soap Blackcurrant mustaherukkakäsisaippuan (325 ml) tuoksusta tulee mieleen mustaherukkapensaiden (lehtien) tuoksu. Pullossa on kauniisti kuultavaa kuviointia.

Artic Berries Consepts Hand Soap Sea Buckthorn tyrnikäsisaippuassa (325 ml) on sama makea tuoksu kuin tyrnisuihkuvoiteessa.

Näiden tuotteiden hinnat ovat noin 4,70 - 5,90/kpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti