maanantai 20. tammikuuta 2014

Lush

Viimeisin tilaukseni Lushilta:



Whoosh Shower Jelly
Tumman turkoosin värinen suihku"hyytelö" (näyttää kuvassa tummemmalta kuin on) oli ihan kiva, raikkaan tuoksuinen jelly. Tätä oli pakko kokeilla, mutta tuskin ostan toistamiseen käytön hankaluuden vuoksi. Otin hyytelön kokonaisena käyttöön, vaikka pienemmiksi palasiksi pilkottuna olisi kai toiminut paremmin. Nyt tämä liukas hyytelö lipsahtelee suihkussa käsistä ja on alkanut jo murentumaan. Tuoksu on kuitenkin hyvin raikas ja piristävä.

Lemony Flutter
Kynsinauhavoide, jota voi käyttää myös kaikkiin karheisiin alueisiin (kantapäät, kyynärpäät yms.). Paksuhko hieman öljymäiseksi muuntuva voide. Sitruunainen tuoksu, joka toisinaan ok mutta toisinaan jostain syystä hieman tökkii. Hoitaa/kosteuttaa kynsinauhat hyvin.

New shampoo pala
Kuvassa hieman kärsineen näköinen, koska on ollut jo ahkerassa käytössä. Pesee hiukset puhtaaksi ja tekee niistä pehmeät. Taivaallisen mausteinen tuoksu. Voisin ostaa uudelleenkin.

Godmother saippua
Ei päässyt Lush lemppariksi, Rock Star on edelleen suosikkini. Makea ja jotenkin marjainen/esanssinen tuoksu, menettelee.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti