sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Real Techniques siveltimet

Kaikki kokeilemani Real Techniques by Samantha Chapman siveltimet ovat pehmeitä, hyvin muotoiltuja (tarkoituksensa mukaan) ja laadukkaita. Ne ovat valmistettu synteettisestä Taklon-kuidusta. Eivät karise ja kestävät hyvin pesua. Siveltimet kannattaa tietenkin puhdistaa aina mahdollisimman hellävaroen ja kuivattaa vaakatasossa. Netistä löytyy paljon hyviä ohjeita pesemiseen liittyen.

Expert Face brush, Blush brush ja Setting brush.

Expert face brush meikkivoidesiveltimessä on pyöristetty sivellin osa. Meikki levittyy tällä tasaisesti, töpöttämällä saa lisää peittävyyttä. Käyttäisin enemmän, jos tämä olisi isompi kokoinen. Nyt tulee käytettyä enimmäkseen peiteaineen tasoittamiseen.


Blush brush on loistava, poskipuna levittyy ja häivyttyy tasaisesti ja luonnollisesti. Pehmeä, isohko ja pyöreä sivellin. Yksi suosikki siveltimistäni.




Setting brush soveltuu puuterin, poskipunan ja korostustuotteiden levittämiseen. Puuterin/poskipunan levitykseen tämä on mielestäni liian pieni, mutta silmänalusilla toimii hyvin. Jos meikkaan viimeisen päälle, levitän tällä E.l.f.in High Definition Undereye setting Powderia silmien alle ja luomille. Korostuspuuterin levittäminen luonnistuu myös tasaisesti ja tarkasti.

Näitä saa tilattua edullisesti iHerbista (kannattaa muistaa tulliraja täältä tilattaessa) ja siveltimiä löytyy myös pretty.fi verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti